Divine D. Iheme gik hele vejen på hjemmebanen i KB. Torsdag var hun øverts på sejrsskamlen i doublen og fredag steg hun igen til tops i singlen.

Torsdagens doublefinale var et rent danskeropgør. Divine havde selskab af HIK´s Rosa Viller Møller på sin side af nettet. Og på den anden side stod Johanne Christine Svendsen (Skovbakken) og Natacha Schou (Lyngby).

Det blev et spændende opgør, der gik ud i tredje sæts nervepirrende tiebreak. Divine og Rosa tabte første sæt i et close race med snæverst mulig margin 6/7 (8). I andet sæt fik Divine og Rosa bedre styr på boldene, og de tog sættet 6/2, inden de i det afgørende tredje sæt tog tiebreaken med 10/1.

I fredagens singlefinale gav Anna Sofia Haseth god modstand, inden Divine kunne række hænderne i vejret. Den stærke norske pige bragte sig hurtigt foran, breakede Divine og vandt første sæt 6/2. Men her efter tog Divine over og viste, hvem der bestemte i KB. Anden og tredje sæt blev dansk. Divine vandt kampen 2/6 6/4 6/3.

Forrige artikelITF Piombino: Løchte stoppet i kvartfinalen
Næste artikelITF Kramfors: Dansk double-titel og tæt på finale for Mathilde Tranberg
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.