Danske tennis-interesserede kan søndag d. 7. feb kl. 18 følge med på livestream, når Ohio State University med Mikael Torpegaard møder Virginia Tech med Andreas Bjerrehus

Når Danmark 4-6. marts 2016 spiller 1. runde i Davis Cup Group II mod Georgia i Tbilisi, kan Mikael Torpegaard tænkes at være med i den danske trup, hvis Holdkaptajn Kenneth Carlsen udtager ham, og han i øvrigt kan få fri fra Ohio State University, hvilket ikke var tilfældet, da Danmark sidste år i Slagelse spillede den afgørende kamp om nedrykning mod Sverige.

Da Søren Hess-Olesen desuden var skadet, valgte Kenneth Carlsen i stedet at udtage Andreas Bjerrehus, som i den første kamp var en enkelt matchbold fra at sikre Danmark 1-0 føring, men i stedet lagde en stopbold i nettet.

Både Mikael Torpegaard og Andreas Bjerrehus spiller som tidligere omtalt college tennis i USA, hvor deres præstationer sidste år overbeviste Carlsen om, at de kunne bruges på Davis Cup holdet, og Torpegaards indsats mod Rafael Nadal og David Ferrer mod Spanien og Bjerrehus’ mod Sverige viser da også berettigelsen heraf.

Frederik Løchte er dog svær at se bort fra, og hvis Søren Hess-Olesen kommer godt i gang efter sin skade, kan der blive konkurrence om pladserne i single, hvor også Christian Sigsgaard gjorde det glimrende ved at presse det svenske stortalent Mikael Ymer ud i 5 sæt.

Foto: Sportsfotograf.com.
Foto: Sportsfotograf.com. – Holdkaptajn Kenneth Carlsen og 2. singlen Andreas Bjerrehus i Davis Cup mod Sverige

På søndag kan Carlsen, der i weekenden er coach for det danske hold ved U16 EM drenge i Cholet Frankrig, måske få et godt fingerpeg om, hvordan både Torpegaard og Bjerrehus står lige nu, idet Ohio State University kl. 18 dansk tid søndag måder Virginia Tech i en kamp, der bliver livestreamet på dette link http://www.ohiostatebuckeyes.com/sports/m-tennis/spec-rel/matchday.html.

Mikael Torpegaard har i starten af året vundet samtlige kampe i Division I Men for Ohio State University, og han er i øjeblikket no. 7 på college-ranglisten.

På denne private side findes link til resultater og spilleplan for de danskere, som Tennisavisen har kendskab til er på college for tiden.
Spilleplanen er tilsyneladende ikke komplet, da førnævnte kamp mellem Ohio State University og Virginia Tech ikke fremgår.

Mange kampe kan følges på livestream, og danskere på college opfordres til at kontakte Tennisavisen og oplyse links, hvor deres kampe kan følges.