Caroline Wozniacki skal bære den danske fane ved OL om præcis et halvt år, den 5 august 2016 i Rio.

OL-FANEBÆRER WOZNIACKI HÆDRET SOM ÅRETS TENNISSPILLER 2015Dansk Tennis Forbund benyttede OL-seancen på Københavns Rå…

Opslået af Dansk Tennis Forbund på 5. februar 2016

 

 

 

 

 

CAROLINE WOZNIACKI BLIVER DANSK FANEBÆRER VED OL I RIONår det danske OL-hold om præcis et halvt år, den 5. august 2016, træder ind på Estádio do Maracanã, bliver det med Caroline Wozniacki i front. Den 25-årige tennisspiller blev tidlig fredag eftermiddag præsenteret som dansk fanebærer ved åbningsceremonien. Det skete i forbindelse med et pressemøde på København Rådhus, hvor Wozniacki fik overrakt fanen af H.K.H. Kronprins Frederik. ”Det er en ære for mig. OL betyder virkelig meget for mig, og jeg har nogle fantastiske minder fra mine to tidligere OL-deltagelser. Jeg nyder at være en del af det danske hold og mærke den holdfølelse, som jeg ikke oplever i min hverdag. At bære fanen i Rio bliver et af højdepunkterne i min karriere, og noget jeg aldrig kommer til at glemme,” siger Caroline Wozniacki… @danmarktilol #tennisdk #AllForRio #AllForTennis #AllForWozniacki

Opslået af Dansk Tennis Forbund på 5. februar 2016

Forrige artikelHerrernes kampe i Elitedivisionen
Næste artikelCollege Tennis: Torpegaard og Bjerrehus kan følges på livestream søndag
Dorrit Krogh
Dorrit Krogh er kæmpe tennisfan med en forkærlighed for kvindernes WTA-tour. Hun er aktiv på flere sociale tennismedier og internationale tennissites, og Dorrit har derfor altid fingeren på pulsen, når det kommer til WTA-tennis.