Herning dannede igår rammen om et mestermøde mellem to af de største kvindelig tennisspillere. Serena Williams, USA der er nr. 1 i verden og Ana Ivanovic, Serbien, der er nr. 5 i verden, men har tidligere været nr. 1.

Sæsonen har specielt været fantastisk for Ivanovic, der har været igennem en svær periode af karrieren, men er vendt tilbage for fuld styrke. Og man så da også en anelse mere skarphed fra serberens side. Hun vandt nemlig kampen 6-4,6-4.

Men ligesom doublekampen tidligere på aftenen var der lidt showkamp over det. der var en situation hvor Serena Williams nær havde endt ude blandt publikum og hun ømmede sig højlydt. Så kom Ivanovic ud og trøstede hende og hjalp hende ind på banen igen.

I det hele taget charmede de to tennispiger sig ind på publikum. Så hvad man ikke fik i spænding, fik man i underholdning. Og det er vel også meningen med det hele.

Flot Show, dejlig aften.

Forrige artikelITF Junior Stavanger: Hillingsø vandt dansker mødet
Næste artikelITF Junior Mexico: Francati videre, Holmgren og Ingildsen ude
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.