Ved III Abierto Juvenil Mexicano blev det kun til en enkelt dansk sejr i den stærkt besatte ITF grade A juniorturnering i Mexico.

Det var Emilie Francati der stod for den danske sejr da hun i overbevisende stil slog Vanessa Vong, Canada med 6-1,6-0. Nu kommer Emilie på virkelig hårdt arbejde, idet hun skal møde den 2. seedede Anna Kalinskaya, Rusland der er nr. 13 i verden.

August Holmgren der egentlig stadig er U16 spiller kæmpede mod overmagten i skikkelse af Stefano Tsitsipas, Grækenland og tabte med 2-6,3-6. Men den imponerende sejr i første runde giver alligevel en pæn fremgang på verdensranglisten.

Johannes Ingildsen løb ind i den 9. seedede canadier Alejandro Tabilo og tvang favoritten ud i tre sæt men tabte 4-6,7-6(6),2-6.

Endelig tabte Benjamin Hannestad sammen med Johannes Ingildsen i double til det amerikanske par Caruana/Reinberg med de snævre cifre 6-4,3-6(7-10).

Forrige artikelChampions Battle i Herning: Ana Ivanovic slog Serena
Næste artikelInternationalt talent: Ung kroat spås stor fremtid
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.