Foto skærmbillede Eurosport: Anden kamp i Carolines sidste turnering stod mod 19 årige Dayana Yastremska fra Ukraine en af PDQ=PrettyDamnQuick generationen pt. #21 på ranglisten. De havde mødt hinanden 1 gang før i Cincinnati hvor Yastremska vandt. Hun nåede i sidste uge finalen i Adelaide, hvor hun tabte til Ashleigh Barty. Det specielle ved Dayana Yastremska er, at hun har en træner som kender Wozniacki ganske godt – Sascha Bajin Nå men det var en ny kamp, og hvem klarede sig bedst på dagen. En hårdtarbejdende Wozniacki leverede en indædt fight og vandt 7-5 7-5!

Første sæt bød på en sand ukrainsk slagmaskine. Det startede såmænd ok med første parti til Caro og flere muligheder for at bryde i andet parti, men det skulle ikke være sådan. I stedet brød Yastremska til 1-2 – holdt 1-3 – brød igen 1-4 – holdt 1-5. Caroline var ved at blive kørt over, men det skulle heller ikke være, for nu indledte Caroline et imponerende comeback, efter at have fået styr på serv og længde og lidt fejl var kommet ind i Yastremskas spil. Fra 1-5 vandt Caroline 6 partier i træk og vandt sættet. Der var rigtig kamp om de sidste partier, men Wozniacki maskinen var kommet i gang for alvor og sættet endte 7-5 til Wozniacki. De lange dueller fik Yastremska til at lave fejl – tid til at komme sig før andet sæt.

Woz

Flot vinder Yastremska

Første sæt til Woz

Andet sæt – åh nej Caro brudt i først parti 0-1 – Yastremska holdt 0-2 – Caro brudt igen – rent – 0-3 – en gentagelse af første sæt på vej – kunne Caro klare det nok engang. Caro brød tilbage, og så stod det 1-3. Spillerne fulgtes ad til 3-4 til Yastremska, men så tog Caro det næste parti rent, og så var der igen balance i tingene 4-4, men vores nerver hang i laser. Caro foran 5-4 og 15-40 i Yastremskas serv, men hun holdt. Der var lidt taktisk MTO fra Yastremska – lidt usportsligt men sådan er det – kan man tricke modstanderen, så bruger man alle kneb. Caroline holdt sin serv, og det stod efterhånden 6-5 til Caro, kunne hun gøre det færdigt denne gang. Yastremska var begyndt at se træt ud og lavede en dobbeltfejl og kom igen bagud 30-40 – matchbold #4 – lige – #5 – lige – #6 – endelig sejren var i hus 7-5 7-5. Godt gået Caroline en velfortjent sejr – men lidt for spændende – nå det er det vi kan li. Held og lykke i tredie runde.

Yastremska taktisk timeout

Woz foran 6-5

Og hun er i tredie runde

Statistik

Pressekonferencen efter kampen – læg mærke til at hun virkelig er glad for Sweet Caroline. Nu må vi så se om den danske manager Nissen vågner op. Kender en sanger der gerne vil lave en repeat.