I anden runde mødte Caroline Wozniacki den 20 årige kroat Donna Vekic, der pt er rangeret som nr. 99 på WTAs rangliste. Caroline havde mødt hende 1 gang før netop i Australian Open i 2013, hvor Caroline vandt 61 64. Det var normale temperaturforhold “kun” 22 grader og solskin.

Første sæt åbnede med et Caroline parti, der startede i den dårlige ende, hvor solen generede spillerne mest. Caroline vandt efter nogle gode server og boldreturer 10. Vekic havde større problemer i solenden og tabte sit åbningsparti 20. Rent parti og excellent forsvar af Caroline 30 efter 10 minutters spil. Vekic spillede faktisk fint på dette tidspunkt med mange gode slag – specielt inside out – men hvad nyttede det når alt kom retur så det blev 40.Femte parti var igen fra solenden og her kom Caroline bagud 0-40 efter bl.a. en dobbeltfejl og gode dropskud af Vekic og et par dårlige server og Vekic vandt et af de tabte partier tilbage 41. Vekic kvitterede med en dobbeltfejl der gav Caroline endnu et break så hun kunne serve for sættet. Vekic var ikke lige indstillet på at det skulle gå så let så det var først efter sin 3die dobbeltfejl og fjerde sætbold det lykkedes for Caroline at vinde partiet 61.

Andet sæt startede med vundet serveparti af Vekic, men Wozniacki havde muligheden 01. Vekic var kommet mere med i kampen og ydede god modstand mod Carolines spil, men Caroline vandt sit parti 11. Vekic vandt efterfølgende sit parti 12. Rent parti af WOzniacki fulgte 22. Wozniacki fik igen kontrol med kampen og brød Vekic efter godt spil Wozniackis forhånd fungerede sammen med den trofaste følgesvend baghånden. Netspillet endnu en god faktor 32. Vekic blev sendt fra side til side og frustrationen var stor men 42. Syvende parti blev igen et nøgleparti som ofte før. Efter flot spil af begge spillere brød Caroline nok engang 52. Wozniaki skulle serve for matchen men igen ville Vekic noget andet og satte alt på et bræt og brød Caroline 53. Vekic kvitterede med at tabe sit parti. Vekic prøvede 2 dropskud der normalt ville være vindere men Caroline løb dem op og vandt Vekic parti rent 63 og dermed kampen. Flot flot arbejde af Caroline.

Interview

Caroline skal møde Jo Konta i 3die runde og det bliver en kanonkamp tror jeg,