Andy Murray vandt en flot turneringssejr i ATP turneringen i Valencia, Spanien. Turneringen der har en præmiesum på €1.496.095 er en af prestifyldte turneringer i løbet af efteråret. Inden turneringen stod det klart at hvis Murray vandt den ville han rykke op som nr. 5 på verdensranglisten.

Men hans modstander, Tommy Robredo, Spanien ville det anderledes. I finalen åbnede spanieren flot med at vinde første sæt 6-3. Men Andy Murray gav ikke op overfor den velspillende spanier. I et uhyggeligt spændende andet sæt vandt Murray i tiebreak med 9-7.

De to bravt kæmpende spillere fortsatte en intens match da tredje sæt også måtte afgøres i tiebreak. Robredo havde matchbold ved 6-5. Murray reddede den og en mere inden han afgjorde matchen med 10-8 i tiebreaken. Uha da. Murray ser dermed ud til også at kunne tilfredsstille det engelske publikum når ATP slutspillet skal spilles i London om ca. to uger.

Forrige artikelWTA-Slutspil: Nådesløs Serena Williams tager revanche mod Halep og vinder slutspil
Næste artikelCollege Tennis USA: Mikael Torpegaard imponerer med turneringssejr