Det er ikke kun Søren Hess Olesen der imponerer i amerikanske. Også Mikael Torpegaard der repræsenterer Ohio State University er rigtig godt spillende i college tennis.

I forrige weekend snuppede danskeren ITA (Intercollegiate Tennis Association) Midwest regional. Som useedet spiller nåede Mikael ikke bare finalen men vandt i finalen over den topseedede storfavorit, Jared Hiltzik, USA med cifrene 6-4,3-6,6-4. En både imponerende og overraskende sejr. Hiltzik der er registreret på verdensranglisten er en flot skalp for Torpegaard.

Mikael Torpegaard er en af de største talenter i dansk tennis. Men tennis er en meget smal sport og det er ekstremt svært at slå igennem. Det giver derfor god mening at træne og spille i USA hvor konkurrencen i college tennis er benhård. Vi Håber Torpegaard har fået tanket noget selvtillid og glæder os til at følge ham fremover.

Forrige artikelATP Valencia: Murray vinder efter vild afslutning over Robredo
Næste artikelATP Challenger Charlottesville: Overbevisende Løchte i kvalifikationsfinale
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.