16 spillere blev på én dag til 8, der skal kæmpe om de 4 semifinalepladser.
Barclays ATP World Tour Finals - Day Four
2014 Getty Images

Tomas Berdych fra Tjekkiet stod i sin kvartfinale overfor amerikanske John Isner. Det var deres 9 indbydes opgør med et overtag til Tomas Berdych (6-2). Derfor var dette en chance for John Isner til at pynte lidt på resultatet.

29 servesser i en kamp burde i sig selv nærmest være et sikkert tegn på en sejr – bare ikke lige når modstanderen er Tomas Berdych. Det fik John Isner i hvert fald svar på, da han i sin kvartfinale fyrede 29 af slagsen af sted, men stadig måtte se sig slået efter 2 timer og 10 minutters tennis med cifrene 3-6, 7-6(7), 7-6(1). Han møder i sin semifinale Rafael Nadal fra Spanien.

Gruskonge mod “mini-Federer”

Rafael Nadal stod i sin kvartfinale over for “mini-Federer”, som den bulgarske stjerne Grigor Dimitrov har som kælenavn. De to spillere havde mødt hinanden 5 gange, og alle var endt med sejr til den spanske gruskonge.

6 gange så aldrig rigtig ud til at blive nogen undtagelse, og efter 1 time og 47 minutter var sejren sikret til Rafael Nadal med cifrene 6-3, 6-4.

Ingen

I de to sidste kvartfinale stod spanske David Ferrer over for japanske Kei Nishikori i deres indbyrdes 12. møde (Kei Nishikori med overtag på 7-4). Kampen endte med forholdsvis overbevisende sejr til Kei Nishikori med cifrene 6-4, 6-2.

I sidste kvartfinale stod britiske Andy Murray over for canadiske Milos Raonic. De to spillere havde mødt hinanden 5 gange tidligere med et lille overtag til Milos Raonic på 3-2. Andy Murray udnyttede chancen og udlignede den indbyrdes stilling.

Andy Murray holdt den hårdtservende canadiers serveesser nede og sejrede efter 1 time og 41 minutter med cifrene 6-4, 7-5.

Andy Murray og Kei Nishikori møder nu hinanden i den sidste semifinale.

Forrige artikelTræner-ophør: Arantxa Sanchez Vicario et kort bekendtskab
Næste artikelITF Saint-Gaudens: No. 172 for vanskelig opgave for Karen Barbat