ATP-turneringen i Rotterdam er i fuld gang, og det er blandt andre med Andy Murray, Milos Raonic og Tomas Berdych i spidsen. Her inden kvartfinalerne skydes i gang er det med favoritterne helt i front.

Især skotten Andy Murray har i løbet af turneringen vist sit værd, og har fejet al modstand af banen. I første runde stod Wimbledon-vinderen fra 2013 overfor den franske kvalifikationsspiller Nicolas Mahut.

Men i den kamp var der ikke meget at stille op for franskmanden, der måtte indkassere et klart nederlag med cifrene 6-3, 6-2. I næste runde stod Murray overfor canadieren Vasek Pospisil, men selvom andet sæt skulle ud i syv partier før en vinder blev fundet, så var der heller ikke her meget tvivl om, at Andy Murray lige nu stormer mod titlen i det hollandske.

Opgøret endte 6-3, 7-5 og Murray står nu overfor den ottende-seedede franskmand Gilles Simon, som på sin vej har haft sit hyr med at klare skærene. I første runde måtte Simon og landsmanden Jeremy Chardy ud i et nervepirrende opgør, der måtte ud i tredje sæt, før Simon kunne lade sig hylde som sejrherre.

Med helt fremme er også Gael Monfils, Stansislas Wawrinka og Gilles Muller, der noget overraskende slog femte seedede Grigor Dimitrov ud i forrige runde.

Senere i dag bliver kvartfinalerne skudt i gang.

Her står Tomas Berdych overfor Gael Monfils, mens Andy Murray og Gilles Simon krydser klinger i dagens anden kvartfinale. Senere i aften står Gilles Muller og Stanislas Wawrinka overfor hinanden, og endelig er det Sergiy Stakhovsky mod Milos Raonic.

Forrige artikelWTA Pattaya City: Vera Zvonareva i Kvartfinalen
Næste artikelITF Junior Copenhagen: Sigsgaard og Joe leverer varen og mødes i dansk finale
Nikolaj Jensen
Nikolaj Jensen er en ung, ambitiøs tennisskribent, der udlever drømmen om at blive sportsjournalist. Nikolaj har selv spillet tennis i flere år, og har som målsætning at levere de bedste tennisnyheder og -historier til læserne på Tennisavisen.dk.