Aftenens kamp i Gruppe B er her torsdag aften lige blevet færdiggjort. Kampen var i aften et opgør mellem Roger Federer og Andy Murray. Der var i forvejen lagt op til et spændende opgør mellem de to topspillere, da Murray absolut skulle vinde i 2 klare sæt over Federer for, at han kunne snuppe den anden semifinale plads for næsen af Kei Nishikori.

Men sådan skulle det ikke være her til aften. Allerede meget hurtigt kunne man se, at Federer var storspillende og han så sig ikke tilbage overhovedet. Inden den første tår af kaffen var blevet drukket, havde han vundet 1. sæt med de knusende cifre, 6-0 over Murray.

Alle fik hurtigt fornemmelsen af, at Federer stortrivedes i opgøret mod Murray. Han galoperede hen over banen som en elegant gazelle og han satte ikke en fod forkert på noget som helst tidspunkt. Det ene smukke point efter det andet blev opfulgt af en elegant flugtning fra Federer, og til sidst kunne Murray se sig besejret af en af de største spillere gennem tiden med de overbevisende cifre, 6-0, 6-1.

De to semifinalister er altså fundet efter de sidste kampe er blevet færdigspillet i Gruppe B, og det blev altså Roger Federer og Kei Nishikori, Der venter nogle meget interessante kampe forude med to så formstærke spillere, som vi alle har været vidner til i ugens løb.

 

Forrige artikelATP Barclays World Tour Finals: Kei Nishikori overkommer stærkt spillende David Ferrer
Næste artikelATP Challenger Champaign: Løchte overvandt 6 matchbolde og er nu i semifinalen
Mathias Hjortskov har dyb indsigt i tennissporten qua sin tid som junior elitespiller og daglige trænergerning i Lyngby Tennisklub og Nærum Tennisklub. Han har en ambition om at sætte fokus på dansk tennis, herunder holdturneringen, klubber, unioner og DTF. Ved siden af sit tennisengagement studerer Mathias HA(it.) på CBS.