På femtedagen af ATP Barclays World Tour Finals er der sket noget uventet, da Milos Raonic efter sine 2 kampe desværre har meldt fra med en skade. Heldigvis har David Ferrer fra Spanien været til stede som stand in i London, og derfor skulle spanieren i aktion i stedet for Milos Roanic i dagens kamp mod Kei Nishikori.

Det blev en rigtig seværdig kamp mellem de to spillere, og David Ferrer kom foran i kampen ved at vinde 1. sæt med 6-4. Det slog dog ikke Kei Nishikori ud og han kom tilbage i 2. sæt ved at vinde det 6-4 med mange gode baglinje-dueller.

Som vi har set så mange gange før i denne sæson, bragte Kei Nishikori sig hurtigt foran 4-1 i 3.  og afgørende sæt. Med sit elegante flow rundt på banen og med sine brutale grundslag fra baglinjen, så kunne David Ferrer ikke stå imod til sidst – hvilket betød, at Kei Nishikori kunne løfte armene i vejret til sidst, som den endelige vinder af dagens første kamp i Gruppe B med cifrene, 4-6, 6-4, 6-1.

Det er blevet rigtig spændende i Gruppe B, og i aften står de to formstærke spillere foran hinanden, nemlig Roger Federer og Andy Murray. De har mødt hinanden mange gange før, så der vil med garanti komme til at udspille sig et brag af en kamp mellem de to spillere. Roger Federer har med sine 2 sejre allerede kvalificeret sig til semifinalerne, men Andy Murray skal simpelthen ud i aften og slå Roger Federer, hvis han skal snuppe den 2. semifinaleplads i Gruppe B.

Kampen spilles i aften kl. 21.00 dansk tid, og mange mennesker verden over ser frem til dette opgør. Det er en god mulighed for at se toptennis fra den absolutte verdenselite, og vi på Tennisavisen.dk vil stærkt anbefale at slå over på kampen i aften, hvis man mangler noget torsdags underholdning.

 

 

Forrige artikelITF Helsinki: Karen Barbat sikkert videre til 1/4-finale
Næste artikelATP Barclays World Tour Finals: Federer forbliver ydmyg trods knusende sejr over Murray
Mathias Hjortskov har dyb indsigt i tennissporten qua sin tid som junior elitespiller og daglige trænergerning i Lyngby Tennisklub og Nærum Tennisklub. Han har en ambition om at sætte fokus på dansk tennis, herunder holdturneringen, klubber, unioner og DTF. Ved siden af sit tennisengagement studerer Mathias HA(it.) på CBS.