Ved ATP finalerne der i denne uge spilles i London er Tomas Berdych ikke sfskrevet til at gå videre fra gruppespillet endnu. Idag vandt den tjekkiske stjerne over US Open vinderen med de overbevisende cifre 6-3,6-1.

Berdych spillede aggressivt og konsekvent. Selvom cifrene antyder en klar sejr så var der momenter hvor Cilic kunne have vendt kampen, men hver gang Cilic kom tæt på, skruede tjekken tempoet op og vandt duellerne.

I andet sæt var der reelt ikke meget kamp. Cilic virkede modløs og i det hele taget har Cilic i denne turnering virket et stykke fra den form der skaffede ham US Open titlen.

Tomas Berdych mangler nu at spille mod Novak Djokovic, Serbien inden det er afgjort om han er klar til semifinalerne. Men det bliver svært for tjekken, da Stan Wawrinka, Schweiz lige nu virker som den der har formen til at følge Djokovic til semifinalerne.

Forrige artikelITF Kuwait: Ørnø taber til 8.seedet
Næste artikelATP Challenger Champaign: Løchte spiller ny flot kamp og er i kvartfinale
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.