I $50.000 challenger turneringen i Champaign, USA spiller Frederik Løchte Nielsen på ny forrygende tennis og slår Peter Korebko, Tyskland (verdens nr. 246) med 6-3,3-6,6-3.

Frederik (verdens nr. 472) sætter sig egentlig på kampen fra start af. Han er den aggresive og er spilstyrende og der var absolut intet mærkeligt i at det endte 6-3 i første sæt.

I andet sæt har Frederik igen førertrøjen og indtil 3-3 er der intet der tyder på at kampen skal ud i tre sæt. En række meget tætte partier ender med at tyskeren tager sættet 6-3. Det ern række fejl fra Frederik der sætter tyskeren igang. Spilstyrende som Frederik er, spiller han i slutningen af 2. sæt lidt utålmodigt. Det er fuldt forståeligt at når man er ovenpå, vil man have det afgjort, men det resulterede i nogle fejl, som Korebko klogt udnyttede.

I tredje sæt virkede det tværtom som om at Korebko var lidt ovenpå, men Frederik holdt godt fast i egne servepartier. Ved 3-2 til Frederik skulle Korebko serve og Frederik fandt storspillet i det parti og han brød på en af kampens flotteste dueller. Og ved 4-2 så Frederik sig ikke mere tilbage og tog sættet 6-3.

Frederiks insats i Champaign har foreløbig givet 18 ATP points til verdensranglisten. Og det vil allerede her give ham en væsentlig fremgang. Men der er måske endnu mere i det danske tennises. I kvartfinalen skal Løchte møde vinderen af opgøret mellem Denis Kudla, USA og Jared Hiltzik ligeledes USA

Forrige artikelATP Barclays World Tour Finals: Berdych Slår Cilic
Næste artikelATP Barclays World Tour Finals: Djokovic vinder stensikkert over Wawrinka
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.