Miami finalen spilles mellem 2 i form spillere pt. Ashleigh Barty fra Australien, WTA turens nr 1, mod en spiller der ligger nr 9 Bianca Andreescu fra Canada. Andreescu spillede ikke i 2020 og har været noget ramt af skader før det, så coronatiden har været brugt til at blive skaderne kvit og til at få opbygget en ordentlig kampform, og det må siges at være lykkedes ganske godt for den unge canadier. Det bliver deres første møde. På nedenstående tweet kan i se de modstandere de har mødt på deres vej til finalen:

Spillerne på vej

Første sæt viste en Ash Barty med kontrol over tingene mod en modstander, der ret hurtigt viste træthedstegn, hvilket der ikke er noget at sige til. Biancas semifinale var først færdig efter næsten tre timers forløb lidt over 2 fredag morgen. Det var Biancas 4de tresætter i denne turnering. Bianca kom hurtigt bagud 0-3. Bianca fik brudt tilbage, men tabte efterfølgende sit serveparti 2-4. Barty kørte herefter sættet hjem uden de store problemer med resultatet 6-3.

Barty tager føringen

Første sæt Barty

Statistik første sæt

Andet sæt startede som første sæt med en 3-0 føring til Barty. I det tredie parti var Bianca meget tæt på at forstuve højre ankel og havde efterfølgende en MTO. Hun fortsatte endnu et parti, men måtte så sande at anklen skulle skånes og opgav kampen. Lidt synd at kampen skulle ende på denne måde. Stort tillykke til Barty med at genvinde mesterskabet i Miami.

Barty baghånd

Bianca måtte trække sig og Barty genvinder trofæet

Kampens statistik