Tillykke Bencic med sejren selvom din modstander måtte opgive i tredie sæt. En sejr er en sejr-

Sejren kom til i en jævnbyrdig kamp, der var præget af mange servebreaks. Specielt i første sæt tog det lidt tid før den første vandt sit eget serveparti. Bencic var dog den skarpeste, da sættet skulle afgøres i en tiebreak.

Andet sæt begyndte fint for Bencic der hurtigt kom foran 20, hvorefter Halep kom på banen. Ved stillingen 53 til Bencic så Halep ikke ud til at kunne vinde noget som helst, men underet skete efter endnu en medical timeout, at Halep kom tilbage og egentlig kunne serve sættet hjem ved stillingen 65 men igen tabte hun sit serveparti, og endnu en tiebreak skulle afgøre andet sæt. På en eller anden måde havde Bencic gearet ned og var ikke så skarp som tidligere i kampen. Haleps MTO må have påvirket lidt for Halep kørte tiebreaken hjem og et tredie sæt var nødvendigt.

Tanken var dog tom hos Halep, der ved stillingen 30 til Bencic valgte at opgive kampen. Halep havde set ramt ud siden sidst i første sæt. Både varmen, musklerne i låret og lidt mavekneb plagede rumæneren. Dog – hvis man skal sammenligne deres spil, så var Bencic den skarpeste i dag, og sejren var fuldt fortjent. Bencic rykker nu frem til 12. pladsen både i rankingen og på den såkaldte raceliste – ikke dårligt af teenageren, der er den første teenager til at vinde ROgers Cup siden Ana Ivanovic i begyndelsen af 00 erne. Her et klip (tryk på pilen)

Her er glimt af Haleps tale

Nå men Bencic kan hæve lidt lommepenge efter den formidable uge – ikk’ så ring’