Tredje runde i HVID gruppe løb af stabelen i dag. Først med en kamp mellem de to tjekkiske deltagere Kvitova og Pliskova. En kamp der betød noget for Carolines kamp senere på dagen, hvor hun skulle møde Elina Svitolina fra Ukraine. Hvis Petra Kvitova vandt over Karolina Pliskova, så skulle Caroline Wozniacki bare vinde over Svitolina. Hvis Pliskova vandt så skulle Caroline vinde over Svitolina i 2 sæt, hvilket straks var sværere. Og hvordan gik det så mellem de to tjekker? Karolina Pliskova besjrede Petra Kvitova i to sæt 3 64. og dermed skulle Wozniacki vinde over Svitolina i to sæt ellers var hun ude.
Svitolina er forrygende lige pt. både spillemæssigt og formsmæssigt. Caroline Wozniacki vandt deres seneste opgør ved WTA finalen sidste år – et år hvor Svitolina ellers slog Wozniacki 3 gange. Så det var en svær modstander at SKULLE slå for at komme videre, og kampen skulle som sagt vindes i to sæt. Det var så tæt på, og så alligevel langt fra. Wozniacki tabte andet sæt 57, og var dermed ude af turneringen selvom hun eventuelt kunne vinde kampen. Wozniacki tabte tredie sæt og dermed for anden gang i samme kamp.

Spillerne på vej

Første sæt så jeg desværre ikk,e men her lagde Wozniacki grunden til et håb om sejr i den sidste ende.Her er nogle situationer fra første sæt som Caroline Wozniacki vandt 75.

Woz baghånd

Godt spil WOz

Igen Woz

Svitolina får opbakning

Svitolina spil

Svitolina baghånd

Flot Woz drop

Woz

Dørste sæt Woz

Andet sæt må være kampens bedste. De to første partier blev vundet af serveren og så fulgte to breakpoint -22. Såfulgtes spillerne ad til 56 – stadig på serven og WOzniacki skulle serve. Det blev et fantastisk parti der kunne afgøre WOzniackis skæbne, bringe kampen i en tiebeak som Svitolina måske ikke var interesseret i. Vandt Wozniacki også andet sæt ville Svitolina være ud af slutspillet og vandt Svitolina andet sæt så ville Wozniacki være ude inden kampen var slut. Derfor blev Carolines parti kampens bedste og mest spændende hvor nerverne sad uden på tøjet og som WTA TVs reportere sgde – de er så tavse i Dansk TVsboks.Caroline kom bagud 15-40, men fik sig kæmpet på lige, havde fordel, lige igen, Svitolina fordel, lige igen WOz fordel, lige igen, Svitolina fordel, lige igen, Svitolina fordel, lige igen og så fulgte Svitolina fordel igen og det blev afgørende. Selvom Wozniaicki tabte dette parti er det nok det flotteste parti jeg har set spillet i år. Så Wozniacki ude og Svitolina videre i turneringen.

Svitolina

Overbevisende spil af woz

Flot skud Woz

Perfekt dropskud Woz

Svitolina

Svitolina tager andet sæt og er i semi og Wozniacki ude

Tredie sæt blev lidt af etantiklimax, selvom det er lidt synd for spillerne at sige det. Svitolina fortsatte hvor hun slap i andet sæt, og kunne nu spille helt afslappet. Det kunne ses, selvom Wozniacki ikke havde givet op. De to spillere fulgtes ad med nydeligt spil til stillingen 34 til Svitolina. Wozniacki startede ellers det følgende point med et es, men så kom hun hurtigt bagud 15-40 og Svitolina brød WOzniacki på den anden breakbold. Wozniacki gjorde sit til at Svitolina måtte kæmpe hårdt for at lukke kampen, da hun kom bagud 0-40. Svitolina nød godt af Wozniackis manglende evne til at afgøre pointet, og kom tilbage og vandt pointet og dermed kampen. 57 75 63. Man kan være uenig i turneringsprincippet, men i år har det givet spænding for alle pengene. Det var en meget seværdig kamp med mange flotte dueller, der viste to rigtig gode spillere yde deres absolut bedste. Svitolina fortsætter og held og lykke med det, men Wozniacki kan holde hovedet højt efter en flot kamp. Tid til afslapning i familiens skød, inden det går i gang i Auckland lige før nytår. Pøj pøj med det.

Ren beslutsomhed

Svitolina dropskud

Svitolina tager tredie sæt

Slutstilling i HVID gruppe

Forrige artikelTorsdag 25. oktober: Wozniacki og Tauson spiller for semifinale i slutspil
Næste artikelITF Junior Masters: Clara Tauson vendte truende ydmygelse til stor triumf i TV-gyser
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.