WTA nye stjernedrys Karolina Pliskova fortsatte sin lidt ujævne præstation i hjemmeturneringen J & T Banka Prague Open torsdag, da hun slog wildcard spilleren Denisa Allertova i tre kaotiske sæt.

Efter hun var kommet fra et sæt nede i sine to første kampe, var den topseedede Pliskova opsat på at undgå denne situation mod Allertova. Hun udnyttede en perlerække af tidlige fejl og brød åbningspartiet. Hun udvidede føringen og kunne efter kun 23 minutter kunne Pliskova lukke sættet med et es ned i T’et.

Da hun tilkæmpede sig endnu en breakmulighed i begyndelsen af andet sæt med et baghånds passerslag, var der lagt op til et tidligt nederlag for Allertova, men verdens Nr.103 overlevede denne fare og trods det at hun ikke kunne serve sættet hjem ved stillingen 53 så lykkedes det for Allertova at tage sættet 75 og dermed var der brug for et tredie sæt.

Allertova var ude af stand til at bygge videre på denne medgangs bølge, og tabte sit næste serveparti til 0- . Og Pliskova tog  taknemmeligt imod denne gave, brød to gange mere for at afslutte kampen, 6-2, 5-7, 6-1.

[quote_center]“Jeg ved ikke, hvad der sker med mig, at jeg ikke kan vinde i to sæt her! Jeg har lige mistet  koncentrationen i det andet sæt, begået nogle meget nemme og dumme fejl,” sagde Pliskova . “I det mindste vandt jeg det første sæt, det er et skridt frem for mig.”

Men så optrappede Allertova sit spil, og hendes server var bedre, og hun lavede færre fejl. I det første sæt var hun ganske nervøs, lavede mange fejl, og det gjorde det lettere for mig, ” sagde  Pliskova- [/quote_center]

Kvartfinalerne endte således:

[1] Karolina Pliskova (CZE)     d     Denisa Allertova (CZE)     6-2 5-7 6-1
Yanina Wickmayer (BEL) d [Q] Danka Kovinic (MNE)       2-6    6-3   6-3
Katerina Siniakova (CZE) d [3] Barbora Strycova (CZE)       6-4   6-2
[Q] Lucie Hradecka (CZE) d [WC] Klara Koukalova (CZE)       7-5   4-6   7-5

Fredagens semifinaler ser således ud – kan ses på Tennis TV

11:00     –     [1] Karolina Pliskova (CZE)     V     Yanina Wickmayer (BEL)
12:00     –     Katerina Siniakova (CZE)     V     Lucie Hradecka (CZE)

Forrige artikelITF Junior Medias: Hannestad udnytter geometri i sikker 1. runde sejr
Næste artikelTV Kampe fredag: WTA semifinaler og ATP kvartfinaler
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.