Det var det man på engelsk kalder “an ugly win” en grim sejr direkte oversat – men det var en sejr. Lad mig indledningsvis sige tillykke med sejren – men kigger man på statistikken så er der en ting der springer i øjnene:

En statistik meget lig kampen mod Bencic, dog med den væsentlige forskel – hun så ud til at ville spille tennis i dag. 2 faktorer gjorde, at det ikke blev verdens mest smukke spil – vinden og Kanepis taktik. Kanepi vidste nøjagtig hvad Carolines svage punkt er nemlig hendes forhånd. Hvis man dissekerer hendes spil, så var det næsten udelukkende til Carolines forhånd, og et godt gæt er, at Carolines uprovokerede fejl var delt sådan, at 30 var forhåndsfejl og resten fordelt på andre. DET skal der arbejdes med kære Piotr.

Jeg har også en mistanke til de bolde, der bliver brugt og vist nok også blev brugt i Indian Wells – de har nogle underlige opspring fra tid til anden, og det er jævnligt man ser at spillerne opdager en flad bold – det burde ikke ske i så store turneringer.

Caroline havde kampens point hvilket var en sjov boldudveksling hvor bolden blev spillet over af Caroline på ganske underholdende måde – her som billede:

Alt i alt en kamp der kan være lærerig, men skal glemmes. I næste kamp, der sandsynligvis bliver mod Venus Williams, skal Caroline have et ganske andet spil frem, hvis det skal blive til en kvartfinaleplads. Men rart at se Carolines smil igen 🙂