Caroline skulle møde en stærk modstander i dag den 6.seedede spanier Garbiñe Muguruza. Muguruza har været svingende i sine præstationer i år, men har dog vist gode takter i Miami. Hvis begge spillere ydede deres bedste kunne det blive lidt af en gyser, for Caroline er på toppen for øjeblikket.

Så er vi klar

Caroline skulle serve og som sædvanligt var hun lidt rusten i starten og tabte sit serveparti efter bl.a. at have lavet en dobbeltfejl. Andet parti var dieselen kommet i gang, og Caro gjorde gengæld og holdt sin serv, og så var det Caroline der førte an 21. Og det blev endnu bedre, da Caroline vandt endnu to partier, og var foran 41. Så fik Muguruza styr på sit spil, og servede et fint parti og fulgte op med at bryde Caroline og igen i sættets længste parti med 7 gange lige, 3 fordele Wozniacki men 4 fordele til Muguruza, der derved brød Caroline. Så vandt hun sit eget serveparti – så stod der 44. Begge spillere havde stor forjeneste i at spillet var på et højt niveau. Her følger nogle af de dueller der var.

Læser Muguruza

Muguruza er stadig med

Fanntastisk skud

Udnytter geometrien

Efter 44 brød Muguruza og kunne således serve sættet hjem, men Caroline var ikke færdig og brød straks tilbage – 55. Så servede Caroline et flot parti og der stod 65. Muguruza lavede både et es og en dobbeltfejl men vandt dog sit serveparti og der stod 66 – tiebreak.

Muguruza server for sættet

På vej mod tiebreak

I den var Caroline suveræn og kom hurtigt på 61 og havde derefter 5 sætbolde og udnyttede den første 71 og dermed sættet 76. Garbine Muguruza havde tilkaldt traineren og fik målt blodtryk og følte sig ikke helt på toppen. Hun valgte derfor at trække sig. Tillykke til Caroline for en fin skalp. I kvarten venter Lucie Safarova fra Tjekkiet, der i hendes kamp besejrede Dominika Cibulkova.

Wonderful wizard of Woz. Tager første sæt 76 (7-1 i tiebreak)

Muguruza trækker sig – Caroline i kvartfinalen

Statistik