Caroline og Serena som indgang til dagens omtale af Carolines kamp. Serena var lige ved at snuble i sin kamp mod Victoria Azarenka nede med 0-40 ved stillingen 5-6 til Azarenka i tredie og afgørende sæt, men Serena overlevede og vandt den efterfølgende tiebreak. Victoria Azarenka må siges at være næsten der, hvor hun var, da hun var bedst, hvilket lover godt for resten af sæsonen for hende.
Anderledes nemt gik det for Caroline Wozniacki i hendes kamp mod veninden Agnieszka Radwanska. Kampen, der var set hen til med store forventninger, nåede ikke euforiske højder, dertil var Caroline for suveræn. Starten af kampen bølgede dog frem og tilbage, og de første partier blev brudt og først ved stillingen 32, så det ud til at Caroline havde styr på spillet og forsvarede breaket til 42. Kampen var jævnt hen præget af flotte boldudvekslinger, hvor man så en snert af den gamle Agnieszka Radwanskas finurlige spil, der af og til bragte en enkelt sveddråbe frem på panden af Caroline. Der var for langt mellem finurlighederne, dertil var Carolines spil for sikkert og stabilt. Synd for Agnieszka Radwanska, at hun valgte at lade Martina Navratilova træne sig et par måneder. Jeg mener, uden at være ekspert, at Martina har skadet Agnieszka Radwanskas spil. Caroline havde efterfølgende ikke de store problemer og vandt første sæt 63 – her lidt statistik:

Andet sæt blev en opfølgning på det stabile spil, der prægede slutningen af første sæt, og selvom der var flotte og afvekslende dueller mellem de to spillere, så var der aldrig tvivl om, hvem der bestemte og andet sæt blev kørt hjem med 62 i en alt i alt mere end godkendt præstation af Caroline – her kampstatistikken der er ganske imponerende:

Så var der til fanpleje og selfies efter dagens veludførte arbejde:

Kom bare med Sharapova, der var ude i lidt af en sejtrækker i dag mod den franske spiller Caroline Garcia -en spændende spiller at følge. Sharapova måtte ud i 3 sæt og mere end 2½ times spil før hun havde hevet sejren hjem 62 46 75

Forrige artikelITF Antalya: Ørnø vinder ny flot sejr
Næste artikelTV Kampe torsdag: Bookmakerne tror ikke på Wozniacki mod Sharapova kl. 1100
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.