Det blev en svær kamp mod en første gangs modstander 33 årige M. Lucic-Baroni, der ikke er en hvem-som-helst. Hun havde en lovende karriere på WTA Turen i slutningen af ​​1990’erne, hvor hun satte flere “yngste nogensinde” rekorder, vandt kun 15 år gammel kvindernes double titel ved Australian Open i 1998, hvor hun spillede sammen med Martina Hingis. Hun vandt den første professionelle turnering hun var med i, kroatiske Bol Ladies Open 1997, og forsvarede det året efter i en alder af 16 år, hvilket gør hende til den yngste spiller i historien, der har haft held med at forsvare en titel. Hun nåede semifinalen i Wimbledon i 1999 , slog verdens nr. 4 Monica Seles undervejs. Efter en række personlige problemer fra 2000 og fremefter falmede hun fra scenen.
I 2010 begyndte hun så småt at gøre sig bemærket igen og I September 2014 slog hun verdens nr. 2 Simona Halep i tredje runde af US Open. Den følgende uge fik hun ram på Venus Williams i Tournoi de Québec, hvor hun vandt titlen (hun vandt også double), og satte dermed endnu en rekord for den længste kløft mellem titlerne i den åbne æra indenfor kvindetennis. I 2015 French Opens 2. runde, besejrede Lučić-Baroni igen Halep, som var det foregående års finalist og placeret som nr 3, med en score på 7-5 6-1. Håber i måske bedre forstår at Caroline måtte spille sig ind på den hårdtslående M. Lucic-Baroni.

M. Lucic-Baroni kom, for fuld sving og med en fantastisk kraftoverførsel i sine slag, gennem det første sæt på blot 31 minutter, som hun afgjorde med 6-3, og efter et langt, opslidende andet sæt, kom hun fire point fra sejren, da de to spillere var låst ved 3-3 i det andet sæts tiebreak. Men Wozniacki vandt derefter fire point i træk og sikrede sig dermed det andet sæt og tog fuld kontrol over det tredje sæt, hvor hun byggede en føring op på 4-0 og 5-1. Lucic-Baroni brød tilbage igen og lukkede dette hul til 5-4, men Caroline løftede igen sit spil et niveau og lukkede kampen med 3-6, 7-6 (3), 6-4.

Kampen var meget tæt og Lucic-Baroni vandt faktisk flere point end Wozniacki, 107-104. Joe Lucic-Baroni er absolut en modstander, som de forskellige spillere på turen har respekt for. I anden runde skal Caroline møde Kirsten Flipkens, der for øvrigt også spiller med briller. Rart at se Caroline i sit “pirat look” igen. I kan se knap 11 minutters sammendrag fra kampen via nedenstående link.

et interview efter kampen via dette link

Resultater fra onsdag:

Første runde Aleksandra Krunic (SRB) d [3] Roberta Vinci (ITA) 6 – 1 6 – 7 6 – 1
Første runde [2] Caroline Wozniacki (DEN) d Mirjana Lucic-Baroni (CRO) 3 – 6 7 – 6 (3) 6 – 4
Anden runde Madison Brengle (USA) d Johanna Konta (GBR) 6 – 3 7 – 5
Anden runde Margarita Gasparyan (RUS) d [6] Camila Giorgi (ITA) 6 – 3 2 – 6 6 – 3
Andreea Mitu (ROU) V Anna-Lena Friedsam (GER)

Forrige artikelITF Junior: Hillingsø og Møller er semifinaleklare i Babolat HRT Autumn Cup.
Næste artikelITF Junior Ipoh: Alle danske favoritter videre til 1/8-finale
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.