De danske favoritter holder skansen, og 1. seed Johannes Ingildsen er videre til kvartfinalen og 2. seed Rebekka La Cour Hillingsø levede op til forventningerne og styrer mod finalen i den stærkt besatte turnering i Hørsholm/Rungsted.

Ingildsen´s australske modstander i dagens opgør, Anthony Popyrin var imidlertid ikke taget halvvejs rundt om jorden for at få tidligt fri til en tur i Tivoli. Han lagde stærkt ud og tog første sæt 6/2. Og det så ud til at kunne blive op ad bakke for den danske favorit. Det blev det – men Ingildsen fandt toppen og gav australieren en rutchetur, der endte med en samlet dansk sejr på 2/6 6/3 6/2.

Rebekka La Cour Hillingsø er i semifinalen efter en sikker sejr 6/3 6/4 over Sophie Muntean fra Frankrig. Hannah Viller Møller slog sig også til en plads i semifinalen, da hun besejrede 6. seed Eva Vedder fra Holland 7/5 6/1. De danske piger er placeret i hver sin lodtrækningshalvdel og kan først møde hinanden i finalen. Møller møder i semien den topseede englænder Emely Appleton, og Hillingsø møder svenske Melis Yasar.

For Olga Helmi blev det til exit efter dagens kvartfinale mod Emely Appleton. Den 1. seedede englænder var lige præcis et mulehår bedre end den talentfulde Birkerød-spiller. 6/2 6/3 til englænderen.