Alle 3 danske deltagere på EuroElites tur til Østen indledte 2. uge med sejre i første kamp

August Holmgren, Philip Hjorth og Patrick Kristensen deltager sammen med 1 spiller fra Finland og 9 fra Sverige i en 5 ugers tur til Østen sammen med med Eurelite Tennis under ledelse af Dave Bandelin.
I single resulterede 1. uge i en semifinale til Philip Hjorth, kvartfinale til August Holmgren og 2. runde til Patrick Kristensen, som tabte til 1. seedede.

Dette resultat har Patrick allerede forbedret i denne uges Grade 4 turnering ITF International Juniors Championship G4 Ipoh 2015 i Ipoh, Malaysia, hvor han er seedet 12, idet han var oversidder i 1. runde (R64), og i 2. runde vandt han over (1392) Alvin Wee Jie (MAS) 6-3, 6-4.
I 1/8-finalen torsdag møder Patrick en svensk team-kammerat (456) Henrik Atlevi (SWE), der er seedet 6.

August er seedet 1 i denne uge, og han tog i 2. runde en ny “holmgang” med svenske Valdemar Holm, som han i sidste uge besejrede i samme runde med 6-3, 6-4.
August var inden kampen opmærksom på, at man ikke kan tage det for givet, at man derfor automatisk vinder igen i næste møde, og kampen blev da også tættere end sidst, idet August vandt så knebent som 7-6(7), 7-6(6) i en kamp, som Dave Bandelin betegner som dagens bedste kamp mellem 2 “gentlemen and warriors”.

I deres møde i sidste uge viste August sig som en ægte “gentleman”, da han overrulede dommeren, som dømte en bold fra modstanderen ude, selvom August så den klart inde.
August indrømmer dog, at han ville have taget imod pointet, hvis modstanderen var et “asshole”, som han selv udtrykte det.

De næste runder skal vise, om August kan drage nytte af sine erfaringer fra sidste uge, hvor han erkender, at hans kropsprog ikke hjalp ham i kvartfinalen, da han tabte 6-4, 3-6, 1-6 til Anthony Jackie Tang (HKG).
August bevægede sig langsomt og lignede “Hunchback fra Notre Dame”, hvilket han indrømmer ikke må ske igen, ligesom han efterfølgende heller ikke var tilfreds med sig selv efter 2 gange at have kastet med ketsjer.
Fremover vil han i stedet for at smide ketsjeren flytte den over i den anden hånd.

I 1/8-finalen skal August møde 13. seedede (704) Sri Aakash Reddiyar (MAS), der udover en semifinale i en Grade 5 turnering sidste år ikke er nået forbi 1/8-finalen i andre turneringer.

Philip havde som omtalt en forrygende uge, da han nåede semifinalen i Kuching, og han gav ikke slip på speederen, da han i 2. runde uddelte “briller” (6-0, 6-0) til Kaushik Hariharan (IND), som for første gang var sluppet helskinnet igennem en kvalifikation efter 2 sejre.

Philips modstander i 1/8-finalen bliver 5. seedede (452) Hao Sheng Koay (MAS). Philip er no. 609 og seedet 9.

Philip spiller sammen med August i double, hvor de er seedet 2.
De var oversiddere i 1. runde, og i 1/8-finalen vandt de sikkert over Akshin Mekhtiev (RUS)/Liu Hui Retallick (GBR) 6-0, 6-1.
I kvartfinalen møder de 5. seedede Hubert Badenhorst (RSA)/Tao Mu (CHN).

Patrick deltager i double sammen med Oskar Johnsson (SWE). Det 5. seedede dansk-svenske par mødte i 2. runde Michael Mathayomchand/Suphawit Sae-Oui (THA), som efter match-tiebreak vandt 6-4, 3-6, [10-7].

Ovenstående billede er identisk med det billede, som er anvendt i omtalen af dagens kampe på Euroelite Tennis’ facebook herunder

OUR COOL EUROELITE TOURING TEAM IN IPOH, MALAYSIA!GR8 Day #2 Wow… what a LONG AND HOT DAY today with 35C and no…

Posted by Euroelite Tennis on 14. oktober 2015