Det er åbenbart Carolinernes år. Den 24 årige franske dame Caroline Garcia har det sidste års tid haft stor succes på WTA turen. Begyndte året som #23 og nåede med sine gode resultater op på en 8de plads, der skubbede Mladenovich væk fra WTA finalerne og stillingen som den franske nr.1. De havde mødt hinanden 2 gange tidligere med Wozniacki som vinder, men det ligger et par år tilbage. Spændende at se om Garcia ville kæmpe for sin chance eller om Wozniacki var tilfreds med sin semi plads, så der ikke blev meget kamp om det. Det blev ikke sådan. Begge piger spillede som gjaldt det finalen – og Caroline vandt! – altså ikke vores Caroline. Det var en spændende kamp, hvor der ikke blev givet ved dørene. Garcia vandt kampen 06, 63, 75 – men Wozniacki fik uddelt et æg for tredie gang i denne uge – en præstation i sig selv.

Caroline på vej med tid til en lille chat

Første sæt blev en stensikker forestilling af Caroline Wozniacki, der cruisede igennem til 60 på 22 minutter. Alt fungerede perfekt, så ingen ting at sige om det, bortset fra at Caroline Wozniacki spillede godt og varieret tennis, der ikke gav meget til Garcia, der så lidt lost ud til sidst i sættet. Her lidt fra første sæt:

Vinderne flyver

Velkomen til Carolones bageri

Statistik første sæt

Andet sæt var straks en anden sag. Garcia gjorde nu alt hvad hun kunne, og pressede Wozniacki i det første serveparti, men Woz overlevede. Garcia vandt let sit parti, og så måtte Woz igen stå for skud i et af kampens længste partier med 2 gange fordel til Garcia, 4 gange woz og 4 gange lige. Det lykkedes for Woz at redde partiet. Garcia vandt efterfølgende sit parti og satte så yderligere pres på Woz, der måtte se sig brudt til 23. De fulgtes nu ad til 24, hvor Garcia igen brød Wozniackis serv 25. Woz brød tilbage, og så stod der 35. En dobbeltfejl og nogle dårlige server gav Garcia andet sæt. Wozniacki havde spillet godt, men måske slappet lidt af, og Garcia havde oppet sit spil, da hun så at Wozniacki kunne brydes. Lidt fra andet sæt:

Woz 7. parti

Retur time med Woz

Garcia er med

Vi skal have tre

Tredie sæt bl3ev en gyser, da Wozniacki brød Garcia i 3.parti, og derefter vandt sit – 31. Så vandt de begge deres servepartier til stillingen 54 til Wozniacki – hun skulle nu “blot” serve kampen hjem, men Garcia ville det anderledes, og med fantastisk gejst og spil brød hun tilbage – 55. Momentum var på Garcias side, og i et længere parti lykkedes det for hende at bryde Wozniacki, der dermed måtte se sig i farezonen. Garcia kunne nu serve kampen hjem. Igen et langt parti, hvor der ikke blev givet ved dørene, og hvor Wozniacki var tæt på at få fordel, men måtte se sig besejret. 57 blev det og dermed sejr til Caroline Garcia, men hold da op en spændende kamp i tredie sæt. Det er nu helt op til Simona Halep, om Garcia skal gå videre. Vinder Halep er hun videre og taber hun vinder Garcia gruppen og Wozniacki ender som #2, men er stadig videre til semifinalen.

Garcia vinder thrilleren

En glad Garcia efter kampen

Kampstatistik