CAroline Wozniacki mødte den Japanske teenager Naomi Osaka (opkaldt efter sin hjemby). De mødtes første gang sidste år i Tokyo hvor Caroline vandt 75 63. Ville det blive ligeså tæt i dag? Osaka er en af de spillere man skal holde øje med. Hun spiller aggressivt, har gode passerslag, og i det hele taget en god spiller.

Klar til start

Første sæt blev en demonstration af hvor god Carolines serv er blevet. 6 esser i første sæt og en første serveprocent på 86% og 14 ud af 18 blev vundet. Spillerne fulgtes ad til 21, hvor Caroline brød Osaka første gang, hvor hun brugte sit forbedrede våben – forhånden. Det blev også 41 før Osaka kom i gang igen. I syvende parti lavede Caroline 2 esser og så var det 52. Caroline brød Osaka for anden gang og dermed var sættet i hus 62. Et godt spillet første sæt af Caroline. Lidt fra første sæt:

Caroline i fin form

Første sæt i hus på 29 min

Andet sæt startede med et længere varende Caroline parti, hvor Osaka havde 2 muligheder for at bryde Caroline, men det skete ikke 10. Fulgtes de ad til 55, hvilket antyder at de spillede jævnbyrdigt med mange gode dueller. Så fik Osaka endelig brudt Caroline og kunne så serve sættet hjem, men det syntes Caroline ikke så hun brød tilbage og sættet skulle afsluttes i en tiebreak. Caroline kom bagud 24 men vandt så tre bolde til 54. Osaka servede og kom på 55, hvorefter Caroline vandt de 2 næste og dermed tiebreaken og sæt og match 62 76. Og er nu klar til Vesnina senere i dag. Her lidt fra andet sæt:

Wozniacki redder breakpoint

Wozniacki lob

Godt Caeo spåil

Woz taber pointet trods en matchbold

Så er der tiebreak

Sejren i hus