Når man spiller tennis, så kan man spille det lidt på hyggeplan nede i den lokale klub. Man kan spille et par gange om året, når man er på ferie. Eller man kan spille mere seriøst på ugentlig basis. 

I denne guide får du tips til, hvordan du med et sports ur, kan måle din aktivitet på tennisbanen. Dertil hvordan du som tennisspiller kan drage nytte af det naturlige stof kreatin til dit tennisspil. Til sidst få du tips til at spille på tennis og en bonuskode til at komme i gang.

Et godt tennis ur

Når du spiller tennis, er der ikke et decideret tennis ur, men der er sportsure, som minimum kan følge rystelserne ved løb eller andre sportsgrene. På den måde kan du måle, hvor mange skridt du har gået, og nogle ure kan endda måle dit blodtryk. Du kan finde dit ur på urkompagniet.dk

Kosttilskud til tennisspillere

Kreatin er et stof som vi har i kroppen. Det er et stof vi får fra kød og fisk, som også dannes naturligt i vores krop. Det er et middel, der har stor betydning for vores kortvarige og intensivt arbejde. Det er derfor man kan tage ekstra kreatin for at booste sin kortvarige og intensive arbejde.

Den mest almindelige form for kreatin tilskud er kreatin monohydrat, den har især to positive effekter for sportsudøvere. Det kan give øget kapacitet under træningsøvelser, såsom ved korte spurte, og det kan give større muskler ved løft af vægte i forhold til styrketræning.

Vi har alle kreatin lagre i vores krop, det er mening med et ekstra kreatin tilskud at effekten af kreatin holder længere. Der er dog studier, der har vist at omkring 30 % af os mennesker har ikke gavn af et ekstra tilskud kreatin, da vores kreatin lagre er helt fyldte fra vores kost og derfor vil et ekstra tilskud ikke hjælp.

Det er derfor det vil være en godt kosttilskud, at tage i forhold til at booste ens tennisspil. Kreatin og andet helsekost kan fås på nettet.

Bet på tennis med henvisningskode

Man kan bette på alle mulige sportsgrene, fra fodbold til ishockey til tennis. Dertil kan man også bette på alt fra, hvem der vinder vild med dans til folketingsvalget, og hvem der bliver den næste statsminister. Der er mange forskellige muligheder for at bette, både på kampe i for eksempel i tennis.

Man kan vælge at bette på en vinder af tenniskampen, eller man kan spille på, hvad sæt resultatet bliver. Om det bliver 2-0 til den ene modstander eller om det bliver er tættere kamp 2-1. Man kan også vælg at bette på hvem der er vinder af første sæt.

Under det første sæt kan man bette på resultatet af først parti om det bliver 6-0 til den en, hvor den ene spiller knuser modstanderen, eller om det bliver 7-6 et mere tæt resultat. Det er nemmere at bette på et samlet resultat kontra et enkelt sæt.

Man kan også bette på hvem der først bryder serven. I serven kan man også bette på partiresultatet, om den ene spiller vinder til nul eller helt til 40. Forsæt spillet hjemme fra sofaen med en bonuskode fra Leo Vegas.

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til at forbedre dit tennisspil på banen og hvordan du får forbedret dit spil på tennis hjemme fra sofaen.

Forrige artikelWTA Eastbourne 2019: Igen flot kamp af Wozniacki
Næste artikelFrustrerende sæson for Wozniacki: Kan hun slå tilbage eller er sæsonen tabt?
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.