Flere havde udtrykt bekymring over, at Caroline skulle møde Daria Kasatkina, der fx har slået Angelique Kerber 2 gange i år, men det var ligesom om Caroline ikke lige havde taget det alvorligt. Caroline sad på kampen næsten fra start, og var sikkerheden selv det meste af kampen. 62 75 til Caroline.

Første sæt startede med det “sædvanlige” opstarts problem med motoren. Det var deres første møde, og spillet skulle også justeres i forhold til modstanderen. Første parti gik derfor til Kasatkina, men Caroline svarede igen med det samme og brød tilbage, og der stod 11. Et rent parti og et parti af Kasatkina 22. Caro lavede et par fejl, men fik alligevel tilkæmpet sig partiet, og hun fulgte op med godt og varieret spil, så Caroline brød igen Kasatkinas serv 42. Derefter kom første sæts længste parti. Caroline havde et par for brede returer, så kom en dobbeltfejl og lige, og det bølgede frem og tilbage før Caroline endelig udnyttede en fordel, og så stod der 52. Sidste parti blev igen en demonstration af Carolines erfaring og gode spil, og Ksatkina måtte igen se et parti gå til Caroline 62. I kan se afslutningen af første sæt herunder.

Første sæt statistik

< Andet sæt bragte en mere jævnbyrdig kamp, hvor Kasatkina fandt det spil, som hun begyndte kampen med, men Caroline var sikkerheden selv og servede et rent parti og brød efterfølgende Kasatkina 20. Så kom et par partier, hvor det føltes som om Caroline mistede lidt af koncentrationen og tabte sit efterfølgende serveparti, og Kasatkina fik udlignet. Der blev kæmpet om de næste partier, og de fulgtes ad til 55. Her var der andet sæts længste parti, og kampen kunne have fået et andet forløb, men det lykkedes Caroline at hive partiet hjem 65. Så fulgte et parti, hvor Kasatkina fik lidt nerver på og endte sit parti med en dobbeltfejl, hvuilket gav Caroline sættet 75 og dermed kampen. Herunder kampens bedste point og sidste duel.

Sæt og match

Kampens statistik

Interview efter kampen

Næste modstander er svejtseren Viktorija Golubic, der er #59 på den sidste rangliste.

Forrige artikelEM U14 drenge: Dansk 7. plads efter nederlag til Frankrig og sejr over Tyrkiet
Næste artikelITF Junior Oslo: Ukrainsk KB’er mod hollænder med danske rødder
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.