Wozniackis første kamp i premier 5 turneringen i Doha var mod en af de unge tyskere, 22 årige Carina Witthoeft, som Caroline har mødt en enkelt gang i 2015 i Kuala Lumpur, hvor Caroline vandt 63 61. Witthoeft er pt. #52 på ranglisten og har haft en blandet start på 2018. Det er som om nogen spillere har bestilt en lektion i, hvordan man spiller tennis, for sådan må Witthoeft have følt det i dag. Bortset fra 3die parti i kampen var det ren opvisning fra verdens nummer et – 62 60.

Første sæt viste en aggressiv Wozniacki fra start, med lidt tilvænning i første parti.Hun lavede sit første es og så brød hun Witthoeft med en glimrende forhånd – 20. Så gik der kat i maskinen – nåh nej det var først senere, men et eller andet må være kommet på tværs, for jeg har aldrig set Caroline lave 3 dobbeltfejl i samme parti – havde de ikke været der, havde der stået 30, men nu blev det i stedet 21. Caroline brød Witthoeft rent i det efterfølgende parti og kom foran 41, før Witthoeft fik endnu et parti. Caroline tog igen et rent parti og tilkæmpede sig overtaget i Witthoefts parti og brød til sætsejr 62. Glimrende varieret spil med længde og præcision af både forhånd og baghånd, samt et netspil der også fungerede, gjorde at helhedsindtrykket af første sæt var imponerende. Her et par glimt:

Woz i killermode fra start

Baghånd

Imponerende retur

Første sæt sikkert i hus

Andet sæt startede lidt usikkert af Wozniacki, der kom bagud 0-30 men derefter fik styr på sit spil igen selvom der sneg sig en enkelt dobbeltfejl ind. Så gik det ellers slag i slag med fire 15-40 eller 40-15 spil til stillingen 50. Det var en sikkerheden selv Wozniacki der spillede. Den eneste afbrydelse der kom var i kampens sidste parti, hvor der dukkede en kat op ved banen. Den nåede dog aldrig at spille med, men der var lidt problemer med at fange den. Efter dette brød Caroline en sidste gang og uddelte æg 60. Flot spil Caroline, du ser ud til at have styr på spil og alt andet. Lidt fra andet sæt:

Imponerende wolley

Lille kat hvis er du

Woz cruiser

Kamp statistik