Så blev der dømt rematch, da Karolina Pliskova tidligere på dagen besejrede Camilla Giorgi. Pliskova er stadig nummer 1 på ranglisten, men der kan hurtigt komme en ny etter. Pliskova kom godt opvarmet til kampen og spillede næsten fejlfrit og fik sig sin revance mod en lidt svagt spillende WOzniacki. 62 64 blev resultatet. Ikke nogen god dag på kontoret Caroline.

Første sæt begyndte sådan set meget godt med et servehold fra begge spillere, men Caroline havde muligheden for at bryde Pliskovas første serveparti, og hvem ved hvordan kampen så var blevet. Efter anstrengelserne for at bryde kom Caroline selv i vanskeligheder, og måtte give sig -12. De fulgtes så ad til -24, hvor Caroline igen skulle serve. Her svigtede baghånden, som den gjorde flere gange i dag, og der var også en alvorlig netbasker -25, og selvom Pliskova lavede en dobbeltfejl, så servede hun let sættet hjem til 62. Lidt fra første sæt:

Kampen igang

Godt Woz forsvar

Det kører for Pliskova

Andet sæt startede med to rene partier af begge spillere bl.a. med gode server og gode forhåndsslag af Caroline. Så gik det galt i andet serveparti for Caroline, der med en dobbeltfejl giver pointet til Pliskova, der efterfølgende holdt sin serv -13. Carolines servede et godt parti, der blev efterfulgt af et parti til Pliskova, der reddede det trods en dobbeltfejl -24. Caroline havde derefter et langt serveparti med 4 gange lige, før hun fik partiet hjem -34. Pliskova fulgte op med at tage sit parti rent og Caroline fik med besvær sit – 45 og Pliskova servede kammpen hjem med et rent parti -46. Det der gik galt i dag var hos Caroline: Baghånden svigtede og forhånden kunne ikke kompensere herfor, serven god i første sæt, men dårlig i andet sæt, der var nogle alvorlige netafbrændere og en del bolde gik for langt eller for bredt, placering af bolde var de fleste gange i den side, hvor Pliskova stod. Pliskova spillede noget bedre end i deres kamp i Toronto. Lidt fra andet sæt – bl.a. statistik og den er ikke god for Caroline. Held og lykke i US Open.

Pliskova klar til at bryde

Piotr på overarbejde

Pliskova vender fporsvar til angreb

Woz redder to breakpoints

Flot kontrol ved nettet af Pliskova

Godt spillet Pliskova

Statistik fra kampen