Semifinalerne er spillet, og næste kamp er kampen om trofæet. Hvem skal gå fra banen som sejrs"kvinde" :)

Den amerikanske teenager havde “keys” til sejr

Lucie Hradecka

I dagens første semifinale stod 7. seedede Madison Keys fra USA over den tjekkiske kvalifikationsspiller Lucie Hradecka. De to spillere havde aldrig mødt hinanden før, så der var lagt op til et spændende opgør. Lucie Hradecka, der har vist stort spil gennem hele turneringen, fandt aldrig rigtig det spil frem i semifinalen, og efter 1 time og 7 minutter, måtte hun skuffende forlade banen og turneringen efter nederlag på 1-6, 4-6. Lucie Hradecka kan dog kun være stolt af, hvad hun har præsteret – har været gennem kvalifikationen.

Veninde- og landsmandindeopgør sender tysker i finalen

I aftenens sidste semifinaler stod de to tyskere og gode veninder; forsvarende mester og 3. seedede Andre Petkovic og 5. seedede Angelique Kerber over for hinanden. De to spillere havde mødt hinanden 9 gange før med 6 sejre til Angelique Kerber. Derfor var det en kamp, hvor de to spillere kendte hinanden særdeles godt. Kampen blev en tæt affære, men efter 1 time og 34 minutter kunne den 5. seedede Angelique Kerber juble efter sejr på 6-4, 6-4.

Finalen spilles søndag, og det bliver de to finalisters 4 opgør. Angelique Kerber fører 2-1 indbyrdes.

Forrige artikelWTA Charleston: 8 spillere blev til 4
Næste artikelWTA Katowice: Aga og ve – pizza time