Kvartfinalen, som Wozniacki har nået i Charleston, skulle stå mod den 23 årige græker Maria SAKKARI, der har gjort det godt i denne turnering, så der var lagt op til en amazone kamp. De havde mødt hinanden en enkelt gang før, og det var i Wuhan i 2017, hvor Sakkari vandt. Der var altså lagt op til en revance dyst.Det blev en bossy affære – ikke fra Sakkari, men fra Clayniacki – sorry men hun gjorde det godt 62 62.

Spillerne på vej

Første sæt blev startet af Wozniacki, der efterhånden vanen tro vælger at serve først. Det var en god taktik selvom Wozniackis parti blev lidt brydsomt med breakbold og et par lige før partiet var i hus. Det blev starten på en Wozniacki dominans, hvor hun ubeskedent tog de næste tre partier og pludselig stod det 40, da Sakkari til sin store frustration tabte endnu et serveparti. En lille reaktion kom der idet Sakkari tog et af breakene tilbage, så hun også kom på tavlen -41. Begge spillere udfordrede hinanden med sublimt grusspil og fulgtes ad til 52. Sakkari måtte give sig nok engang til Wozniacki, der spillede fremragende kontra tennis 62. Der var mange typer bolde i sættet. Wozniacki have en god serv, brugte både forhånd og baghånd med stor succes og prøvede også netspillets finesser, men her blev hun overgået af Sakkari. Alt i alt en god bossy version af Wozniacki der dominerede forestillingen. Kunne det blive ved?

Caro i killer mode

Sæt til Woz

Statistik

Andet sæt blev vendt lidt på hovedet i starten, da Wozniacki tabte åbningspartiet rent. Caroline var gået ned i tempo, og også lidt af koncentrationen var gået sig en tur. Sakkari fulgte op med at vinde sit parti, og havde også et par spørgsmål til Wozniacki i hendes næste parti, da hun kom på 15-30 før Wozniacki “kvindede” sig op -12. Sakkari kom under pres igen, og måtte igen overgive sig til den bossy Wozniacki, der var kommet tilbage igen -22. Wozniacki holdt igen sit serveparti, og fulgte det op med at bryde Sakkari igen -42. Det blev 52 på overbevisende vis. Så fulgte kampens længste og bedste parti – en lille kamp i kampen – 9 gange var det lige og 5 matchbolde måtte Wozniacki bruge før sættet og dermed kampen var i hus – 62 62. Glimrende reklame for grustennis. Godt gået af begge spillere og Wozniacki må siges at være snublende nær topformen – tillykke med det.

Sakkari på en mission

Wow Sakkari

Clayniacki tager sejren

Kampens statistik

Lidt om kampen

Højdepunkter