Ved WTA Premier 700 turneringen Brisbane International blev der tirsdag taget hul på 2. runde.
1. seedede (2) Maria Sharapova, der var oversidder i 1. runde, viste fra starten spil på et niveau, som tyder på, at hun er helt klar til at forsøge at fraviste Serena Williams 1. pladsen på ranglisten, når Australian Open indledes om et par uger.

Sharapovas modstander (65) Yaroslava Shvedova (KAZ) indkasserede et æg i 1. sæt, og hun var godt på vej til at få endnu et i 2. sæt, da hun pludselig vandt hun et parti blankt til stor jubel hos både hende selv og publikum.
Shvedova havde i de næste 2 partier, som begge varede 6-8 minutter, muligheden for at reducere yderligere, men som det ofte er tilfældet for topspillerne, vandt Sharapova de afgørende vigtige bolde, så der var ikke flere partier at hente i kampen, som dermed endte 6-0, 6-1.

3. seedede (9) Angelique Kerber (GER) fulgte op på sin gode start, og hun blev for stor en opgave for (233) Daria Gavrilova (RUS), som dog fulgte godt med, men hun kunne ikke forhindre, at Kerber vandt 6-3, 7-5.

Talentfulde 20-årige (28) Elina Svitolina (UKR) viste igen, at der er god grund til at holde øje med hende fremover, da hun vandt 6-3, 6-2 over (63) Ajla Tomljanovic (CRO).

19-årige (30) Madison Keys (USA) kunne ikke følge op på sejren over 4. seedede Dominika Cibulkova (SVK), og hun tabte 4-6, 4-6 til (35) Varvara Lepchenko (USA).

De 4 øvrige 1/8-finaler afvikles onsdag

98 LL Kudryavtseva, Alla (RUS) vs.   23   Pliskova, Karolina (CZE) ons 0200cet PR C More Tennis, Tennistv
60   Lucic-Baroni, Mirjana (CRO) vs. [7] 17   Suárez Navarro, Carla (ESP) ons 0400cet C1 C More Tennis, Tennistv
51   Kanepi, Kaia (EST) vs.   95 Q Brengle, Madison (USA) ons 2. match C1 C More Tennis, Tennistv
71 WC Gajdosova, Jarmila (AUS) vs. [2] 5   Ivanovic, Ana (SRB) ons 1100cet PR TV3 Sport 2, Tennistv

x

Forrige artikelWTA: Auckland Classic – onsdagens spilleplan – med resultater
Næste artikelITF Vesterås: Olga Helmi følger Philip Hjorth til 2. runde. Øvrige er ude.
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.