Jeg bøjer mig og takker for synet. Ja sådan var det lige før Nicole Gibbs gjorde, da hun følte sig grundigt kørt over af Caroline Wozniacki i deres åbningskamp i Auckland. Det hele tog 51 minutter, og det var kun et enkelt parti i første sæt Caro måtte afgive.

En opvisning af hvad god forberedelse vil sige. Hvor Serena så ret rusten ud i sin åbningskamp, var det kun vinden, der lige skulle tilpasse spillet – eller er det omvendt? Det så nærmest ud til at også vinden måtte bøje sig. En serveprocent på 69% førsteserver inde og en vinderprocent af disse på 93% siger noget om dominans, sikkerhed og præcision. Carolines serv er næsten 100%, og der er kraft og styrke bagved samtidigt. Baghånden fungerede perfekt og Caro havde en imponerende forhånd, som jeg ikke har set bedre. Efter ca. en halv time var første sæt hjemme med 61.

Andet sæt blev en endnu kortere affære, hvor der aldrig var tvivl om, hvem der bestemte. Her var længde på slagene og den stakkels Gibbs blev kostet rundt fra side til side med det ene vinderslag efter det andet. Caroline vandt 76% af alle point i andet sæt. Hun vandt 3 ud af 6 breakpoint, 86% af sine 1.server. I det hele taget en fornøjelse at se, og det må være med en ret stor portion af selvtillid hun kan se frem til det videre forløb i turneringen. Efter 51 minutter var kampen forbi og Caroline havde vundet 61 60 og blev mødt af stående ovationer efter kampen. Her er kampens sidste point:

Der var tid til nogle selfies efter kampen:

Også Nicole Gibbs gav sig tid til selfies – flot.