Anden runde i årets Wimbledon for Caroline Wozniacki stod mod den 22 årige russiske Veronika Kudermetova, som hun tabte til i årets French Open. Det var et andet underlag og en i øvrigt jævnbyrdig kamp. Hvordan gik det så på Wimbledons tætklippede græs. Det gik godt og det var en tæt kamp 7-6 6-3.

Første sæt blev en tæt affære mellem to jævnbyrdige spillere, der servede næsten lige godt. Det der gjorde forskellen var de uprovokerede fejl, hvor Wozniacki kun havde 3 mod Kudermetovas 19. Det var en god publikums kamp, hvor der var mange gode dueller.Igen en ting der gjorde forskellen var antal boldudvekslinger 5 eller under var det Kudermetova der havde flest vundne men over vandt Caroline i lidt over 60% af tilfældene – altså stabilitet en af Wozniackis specialer. Det endte i en tiebreak – igen jævnbyrdigt men Wozniacki trak det længste strå 7-6. Ingen breakchancer til Kudermetova, hvor Wozniacki havde 3 breakchancer.

Wozniacki vinder tæt første sæt

Statistik

Andet sæt startede med momentum til Wozniacki, der havde 2 breakmuligheder, men trods det og en dobbeltfejl overlevede Kudermetova. Caroline holdt let sin serv og udnyttede endelig en breakchance og var foran 2-1. Holdt sit efterfølgende serveparti rent og forsøgte at bryde Kudermetova nok engang i kampens længste parti med 7 gange lige 2 dobbeltfejl og 2 fordele til Wozniacki, men igen lykkes det Kudermetova at overleve. Wozniacki klarede at tage sit efterfølgende parti. Spillerne holdt deres serv til 5-3, hvor Kudermetova skulle forsøge at blive i kampen. Igen et længere parti,hvor Wozniacki tilkæmpede sig yderligere 3 breakmuligheder,hvor Wozniacki udnyttede den sidste – 6-3. Solidt Wozniacki spil, der ikke havde noget dyk i løbet af kampen. God jævnbyrdig kamp med en Kudermetova, der har store muligheder for at komme op på ranglisten, når hun lærer lidt mere tålmodighed.

Wozniacki tager andet sæt og sejren

Kamp statistik

Forrige artikelWimbledon 2019: Hvem løber med titlen i år?
Næste artikelHannah er klar favorit til DM titlen
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.