Denne uge spilles der om medaljer ved DM i Hillerød. Her er et kig på spillerene i deltagerfeltet, som vi tror vil præge turneringen.

En klar favorit
En lang række af landets bedste kvindelige spillere har valgt at springe DM over, og her tænkes der ikke på Caroline og Clara, som er optaget af andre turneringer, men spillere som Karen Barritza, Olga Helmi, Emilie Francati, Helena Francati, Mai Grage, Karina Ildor Jacobsgaard, Julie Noe, Divine Nweke og Sofia Samawati; alle spillere som er dominerende i DH-turneringen, og som alle ville pynte gevaldigt på det noget tynde deltagerfelt.

Således fremstår Hannah Viller Møller, HIK, som den helt klare favorit til at vinde mesterskabet. Hannah vandt mesterskabet i 2017 og er forsvarende indendørs mester. HIK-spilleren har vist rigtig god form hidtil i udendørssæsonen, og mon ikke hun fortsætter i sikker stil frem mod titlen.

Udfordrerne

Hvem kan så udfordre Hannah?. I den øverste halvdel af lodtrækningen finder vi Frederikke Svarre, KB, som er seedet 1, men spørgsmålet er om Frederikke har fået tilstrækkelig kamptræning på grus, efter hun er hjemme på sommerferie fra collegeopholdet i USA. I samme halvdel finder vi fjerdeseedede Maria Jespersen, Gentofte, som ofte er en ubehagelig modstander for de fleste, nå hun har gang i sin powertennis. Maria har dog ikke vist stabil form og kan derfor stå overfor en stor udfordring i kvartfinalen mod den unge og fremadstormende Johanne Christine Svendsen, HRT; Johanne skal dog først forbi klubkammeraten Mathilde Tranberg. I nederste halvdel er Hannah seedet 2, og hendes hårdeste modstand skal nok komme fra tredjeseedede Karoline Laursen, KB, eller dennes klubkammerat, Simone Alipieva, seedet 7.

Forrige artikelWimbledon 2019: Solid arbejdssejr til Wozniacki
Næste artikelHvem kan slå “Sigs”?
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.