Den 30 årige russer Ekaterina Makarova, der pt. er #35 på single ranglisten og #1 på double ranglisten, var Caroline Wozniackis modstander i anden runde. De har mødt hinanden 8 gange før og Caroline har vundet de 7, men sidst de mødtes, i US Open 2017, var det Makarova der vandt.Og det var også Makarovas dag – uheldigvis – – Wozniacki tabte 46 61 57. Det var ikke Carolines dag.

Spillerne klar

Første sæt blev lidt af et mareridt. Startede med at Caroline blev brudt. Mkarova holdt rent. Caroline fik lidt hold på sig selv – 12. Makarova reddede sit parti, selvom hun var bagud. Femte parti var første sæts længste, og her kom Woz bagud 0-40, før hun fik kæmpet sig tilbage og havde tre fordele, og så tabte hun alligevel partiet – 14. Det blev 15 og 25, da Wozniacki holdt sit serveparti. Så brød Caroline og holdt efterfølgende sin serv – fra 14 til 45. Makarova holdt desværre sin serv og vandt dermed sættet. Det skal ikke være nogen undskyldning, men der var en del ubudne gæster – store flyvemyrer – der invaderede banen og havde specielt udset sig den flotteste spiller vores Caroline til landingsplads, og det havde indflydelse på spillet. Som de sagde i kommentatorboksen “There are thousands of them”. De kravlede rundt på Wozniackis cap og var i hendes hår. Nå men ens for begge spillere.

Brudt

Bagud 1-5

Kan hun komme tilbage?

Makarova tager første sæt – Woz angrebet af flyvemyrer

Andet sæt fortsatte det lille momentum som Caroline havde sidst i første sæt, og hun kom forholdsvis let foran 50, før Makarova kom på tavlen. Det var som om Makarovas toiletbesøg, mellem første og andet sæt, havde slået spillet i stykker for hende, for Woz aservede sættet hjem rent 61. Så foretog Makarova et endnu længere toiletbesøg.

Ant war

Dobbelt break

Andet sæt statistik

Tredie sæt havde Makarova fundet sig selv igen, og hun brød Wozniacki til 13, holdt serv og brød Wozniacki nok engang til 15, og det var gået forholdsvis problemfrit. Så var det som om Wozniacki vågnede og begyndte at kæmpe. Hun fik et af breakene tilbage og holdt sin serv og brød nok engang, og så stod det pludseligt 45 og begge breaks var neutraliseret. Det blev 55 og Woz var lige ved at få chancen til at bryde, men i stedet blev det 56, og Wozniacki skulle så blot holde serv, men her knækkede filmen. Makarova havde haft tid til at komme sig efter at Wozniacki ved stillingen 35 havde reddet 4 matchpoint og brudt Makarova. Wozniacki kom bagud 0-40 og selvom hun lavede et es, så brød Makarova og vandt dermed kampen. Det var en dag, hvor Makarova peekede efter hun faktisk har spillet ret dårligt i single hele 2018. I dag var det både Makarovas spil og Wozniackis fejl, der kostede deltagelsen i Wimbledon, men flot comeback det var blot for sent. Tjah shitfest.

Woz bagud 14

Makarova kan serve kampen hjem men kunne hun?

Woz får et break tilbage

Woz overlever 4 matchpoints

Så er det 55

Makarova peekede på den rigtige dag, og vinder på sin 6te matchbold