21 årige Anett Kontaveit fra Estland, der blev professionel i 2010 med debut på WTA turen i 2014, var næste modstander for Caroline Wozniacki. Anett Kontaveit startede året som #121 og havde ikke de helt store resultater før april måned, hvor hun nåede finalen i Biel i Svejts. Sidenhen vandt hun opstartsturneringen i s-Hertogenbosch i juni måned, så hun er ikke nogen novice på græs. Hun er pt. #38 på ranglisten. Det skulle vise sig at blive lidt af en kamp, men Caroline overlevede 2 nmatchpoint og vandt kampen mod den tricky spillende ester – 36 76 62.

Live tennis var ikke optimister før start

Første sæt viste Kontaveits frygtløshed mod den tidligere verdensetter. Hun brugte sine stærke grundslag til at køre Wozniacki langs baglinjen. Flyttede hende fra side til side før hun affyrede sit signaturslag forhåndsvinderen. Her nogle situationer fra første sæt:

Kontaveit foran 30

Caro bryder tilbage til 23

Kontaveit tager første sæt 63

Andet sæt blev sat i gang og der har sikkert siddet mange rundt omkring med lidt bange anelser og nerverne lidt flossede – for det kunne gå rigtig galt. Caroline kom bagud, og da det stod 24, var der nok ikke mange der havde Caroline som vinder af kampen. De klarede hver især de mæste servepartier og så stod det 45 og Kontaveit kunne serve kampen hjem – toede hun. Caro brød efter at have været bagud 0-30 og sluttede med en forhåndsvinder 55. Caro tabte igen sit serveparti og Kontaveit havde nu endnu en chance til at serve kampen hjem – altså hvis det ikke lige var Caroline hun spillede imod. Caroline var klar og havde 15-40 og brød Kontaveit igen – så var der tiebreak. Den vandt Caroline klart med 73 og der skulle nu et tredie sæt til. Her lidt glimt fra andet sæt.

Er vi på vej mod enden for Woz – bagud 24

Så stod det 35 – kanten af afgrunden nærmer sig

Så skulle der blot serves for at lukke og slukke 54 til Kontaveit

Så så ikke så hurtigt – Caroline bryder -55

Kontaveit bryder tilbage og kan igen serve for sættet og kampen

Caro bryder igen – 66 – tuebreak

Caro vinder andet sæt med nedslidte negle – kom an tredie sæt!

Tredie sæt var en lidt anden sag, her var det ligesom dampen var gået af Kontaveit, der havde brugt mange kræfter i andet sæt og så lidt nedslidt ud. Kontaveit skulle serve og tabte første parti. Caro fulgte op før Kontaveit fik sit første point. Caroline holdt og det stod 31. Caroline brød igen og det stod 41. Caro holdt igen sin serv 51 og Kontaveit kunne efterfølgende få sit andet point og så kunne Caroline serve kampen hjem til 36 76 62. Nerverne kunne herefter begynde at finde et normalt leje hos Caros tilhængere verden over, men Caroline viste endnu engang at hun ikke giver op – hvad kan det ikke blive til! Lidt fra tredeie sæt:

Caroline foran 31

Caroline vinder kampen

Klar til Coco Vandeweghe

Smil du er på

Så osse ud til at andre havde det hårdt under kampen

Ikke kun CAroline måtte ud i udmarvende tresættere. Aga Radwanska og Angelique Kerber var i samme situation.