Tsvetana Pironkova var dagens meny for Caroline wozniacki. Pironkava, der har været i en Wimbledon semifinale før (2010), er en rigtig god græsspiller, og der var derfor lidt nervøsitet før kampen. Pironkova har også en hård serv, der er svær at returnere. Pt. ligger hun 131 på ranglisen efter 6 første runde nederlag i rap i 2017. Først i French open lykkedes det at få brudt denne onde cirkel. I græsturneringerne, der har ledt op til WImbledon, har hun som andre spillere været lidt uheldig med vejret. I dag var der dejlig varmt og oplagt mulighed for en god kamp – hvilket også skete. Det var dog Wozniacki der trak sig sejrrigt ud af kampen 63 64.

Første sæt startede med at begge spillere holdt deres serv, men i tredie parti brød Caroline og kom foran 21. Det var som om at kunne Caroline få boldudvekslingerne til at blive flere, så vandt hun bolden til sidst. På trods af et es så måtte Caroline dog levere fordelen tilbage igen, da hun ikke kunne holde sin serv. Så fulgte et par gode partier, hvor især Carolines forhånd begyndte at virke -ja faktisk var det sådan at antallet af forhåndsvindere var større end baghåndsvinderene i kampen. Pironkova tabte det berømte 7de parti og måtte se sættet glide væk. Caroline brød Pironkova en sidste gang ved stillingen 53 og vandt dermed sættet 63. Godt solidt spil af Caroline, der lige var den bold bedre.

Statistik første sæt

Andet sæt begyndte som færste sæt med et servehold af begge spillere, men partierne varede noget længere, og der blev virkelig gået til den. I 4de parti brød Caroline med et meget flot lob. Pironkova vandt dog breaket tilbage i det efterfølgende parti. Så fulgtes spillerne ad i det tiltagende mørke til 54 til Caroline, hvor Pironkova skulle serve for at blive i kampen, og det lykkedes ikke – 64. Kampen var spændende og fyldt med mærkelige dueller, gode server og to spillere der udfordrede hinanden. Carolines koncentration og stabilitet gjorde udslaget i dag. TIllykke med det.

Sejren i hus

Kampens statistik

Næste modstander er A. Kontaveit (EST)