Det lykkedes heller ikke denne gang at komme videre til kvartfinalen, og det virker som om det er ved at blive en mental barriere. Jovist CoCo Vandeweghe er en hårdtslående 24 årig, men så god er hun heller ikke. Coco vandt en ikke særlig velspillet kamp.

Spillerne klar

Caroline kom hurtigt bagud 13 og var ikke oppe på mærkerne før hendes andet parti. Herefter fulgte nogle gode partier, hvor Caroline først brød Cocos serv og igen vandt sit eget parti 43. Coco var nede 0-30 men vandt alligevel sit serveparti. Så fulgtes de ad til 66. Tiebreak. Det var som om CAroline ikke troede på det og hun tabte tiebreaken og dermed sættet 67.

Coco tager første sæt

Andet sæt var lidt som første dog fulgtes spillerne ad til 45, hvor Caroline så skulle holde sin serv for at blive i kampen. Uden de store problemer kom Coco i besiddelse af 2 matchbolde og udnytter dem til 46. Det var ikke Carolines mest inspirerede kamp, gjorde en del fejl hun normalt ikke laver. Spillede hele tiden cross med baghpnden igen og igen i stedet for at variere spillet noget mere. Skarpheden var der ikke, agressiviteten var der ikke, serven var lidt dårlig og netspillet ikke godt. Det var kun et spørgsmål om at få returneret bolden, og som regel til den side hvor Coco var – tjah 4. runde forbandelsen er der stadig og måske skulle Caroline have sin personlige psykolog med på turen sammen med de andre specialister hun omgiver sig med. Havde hun spillet med samme energi somi 3.die runde havde hun ikke tabt den kamp.

Coco tager andet sæt og kampen

Kvartfinalerne ser således ud:

G. Muguruza (ESP) [14] vs S. Kuznetsova (RUS) [7]

M. Rybarikova (SVK) vs C. Vandeweghe (USA) [24]

V. Williams (USA) [10] vs J. Ostapenko (LAT) [13]

J. Konta (GBR) [6] vs S. Halep (ROU) [2]