Når man kæmper om de store titler over 14 dage, så er der ikke noget værre end at tabe den sidste. En finale er ALTID den værste kamp at tabe. Finalen i dette års Wimbledon bliver som forudset mellem de 2 bedst seedede spillere.

En sejr fra endnu en titel

493863391MW00682_Day_Thirte

1. seedede Novak Djokovic, verdensetter og forsvarende mester, stod i sin semifinale over for den franske overraskelse Richard Gasquet seedede 21. Franskmanden kom til semifinalen fyldt med selvtillid og uden at have noget at tabe. Richard Gasquet bed godt fra sig i gennem hele kampen, men måtte til sidst se verdensetteren og favoritten sejre med cifrene 7-6(2), 6-4, 6-4.

Kan skrive ENDNU mere historie

2. seedede Roger Federer stod i sin semifinale over for hjemmebanefavoritten Andy Murray. De 2 spillere havde mødt hinanden 1 gang tidligere ved Wimbledon; finalen i 2012, som Roger Federer vandt i 4 sæt (Roger Federers sidste Grand Slam sejr). Dermed var der lagt op til revance opgør på det grønne græs ved Wimbledon. Revance blev det dog ikke til i denne omgang for briten. Roger Federer vandt den MEGET tætte kamp 7-5, 7-5, 6-4 og er dermed klar til et brag af en finale søndag mellem verdens nummer 1 og 2.