De beundringsværdige tennisherrer fra Danske Tennisveteraner (DTV) kunne søndag den 1. november kalde sig suveræne vindere af de Nordiske Veteranmesterskaber, der i år blev afholdt i Helsinki.

Den 30. oktober 2015 tog alle udtagne spillere, både dame – og herrehold i aldersgrupperne +40, +50, +60 og +70 til Helsinki, Finland for at afvikle det årlige Nordiske Mesterskab i tennis for veteraner.

Herrerne i +50 tog dog traditionen tro som det eneste hold afsted i forvejen for at kunne forberede sig optimalt til turneringen, og det blev på sin vis udslagsgivende for de danske veteraner i kampen om guldet.

Herrerne tager guld med hjem
Flere danske hold nåede finalen, hvor +50 damerne med Annette Nederby, Birgit Brink Lund og Isamarie Sørensen i spidsen snuppede sølv.

Det var dog kun +50 herrerne, ført an af Thomas Petersen, Peter Biltoft-Jensen og Steen Elsborg, og de ældste tennisherrer i +70 med Bent Ingevold, Steen Egholm og Ole Friis, der efter et par velspillede kampe kunne bryste sig med guldmedaljer.

Gallafest sætter skub i det sociale samvær
Udover at weekendens program bestod af tennis, bød lørdagen også på gallafest med fælles spisning, dans og drinks i baren for alle deltagere. Et super arrangement, der formåede at ryste damerne og herrerne tættere sammen i den danske lejr, men også med tennisspillere på tværs af lande.

Deltagerne ved Nordiske Veteranmesterskaber i tennis i Helsinki, Finland 2015 - Foto: Dansketennisveteraner.dk
Deltagerne ved Nordiske Veteranmesterskaber i tennis i Helsinki, Finland 2015 – Foto: Dansketennisveteraner.dk