De beundringsværdige tennisherrer fra Danske Tennisveteraner (DTV) kunne søndag den 1. november kalde sig suveræne vindere af de Nordiske Veteranmesterskaber, der i år blev afholdt i Helsinki.

Den 30. oktober 2015 tog alle udtagne spillere, både dame – og herrehold i aldersgrupperne +40, +50, +60 og +70 til Helsinki, Finland for at afvikle det årlige Nordiske Mesterskab i tennis for veteraner.

Herrerne i +50 tog dog traditionen tro som det eneste hold afsted i forvejen for at kunne forberede sig optimalt til turneringen, og det blev på sin vis udslagsgivende for de danske veteraner i kampen om guldet.

Herrerne tager guld med hjem
Flere danske hold nåede finalen, hvor +50 damerne med Annette Nederby, Birgit Brink Lund og Isamarie Sørensen i spidsen snuppede sølv.

Det var dog kun +50 herrerne, ført an af Thomas Petersen, Peter Biltoft-Jensen og Steen Elsborg, og de ældste tennisherrer i +70 med Bent Ingevold, Steen Egholm og Ole Friis, der efter et par velspillede kampe kunne bryste sig med guldmedaljer.

Gallafest sætter skub i det sociale samvær
Udover at weekendens program bestod af tennis, bød lørdagen også på gallafest med fælles spisning, dans og drinks i baren for alle deltagere. Et super arrangement, der formåede at ryste damerne og herrerne tættere sammen i den danske lejr, men også med tennisspillere på tværs af lande.

Deltagerne ved Nordiske Veteranmesterskaber i tennis i Helsinki, Finland 2015 - Foto: Dansketennisveteraner.dk
Deltagerne ved Nordiske Veteranmesterskaber i tennis i Helsinki, Finland 2015 – Foto: Dansketennisveteraner.dk
Forrige artikelWTA: Zhuhai elite trophy – Venus Williams vinder sin 3die titel i år
Næste artikelTennisavisen.dk byder Daniel Nøjsen Fallah velkommen på holdet
Kristina Loncar
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.