Det er med stor fornøjelse at Tennisavisen.dk kan byde den journaliststuderende tennisprædikant, Daniel Nøjsen Fallah, velkommen på redaktionen.

Tennisavisen.dk har indledt samarbejde med Daniel Nøjsen Fallah, der skal berette om danske herrer der spiller internationale turneringer samt dække tennis i Danmark i al almindelighed. Daniel fortæller:

“Jeg elsker tennis. At se det i fjernsynet, læse om det på nettet eller i aviserne, spille det på det røde grus eller undervise børn og unge i det. Det er lige mig.”

Til daglig studerer Daniel journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Her startede han i september 2015. Drømmen er efterfølgende at blive sportsjournalist – rigtig gerne med fokus på tennis.

“Jeg har siden, jeg var 11 år gammel spillet tennis nede i den lokale klub, Haderslev Tennisklub. Da jeg blev 14 år, startede jeg som tennistræner i klubben, hvor jeg trænede børn og unge fra 6 år og helt op til 18 år. Derudover har jeg spillet på klubbens førstehold, hvor jeg fik til lov at spille med i flere af deres kampe i 2. Division. Alt dette har jeg gjort, stort set indtil jeg i år flyttede til Aarhus for at starte på min drømmeuddannelse.”

Vi byder Daniel varmt velkommen på redaktionen.

PS. Skulle du også have lyst til at skrive for Tennisavisen.dk, hører vi meget gerne fra dig. Send en kort beskrivelse af dig selv til kontakt@tennisavisen.dk samt hvad du har lyst til at skrive om.

Forrige artikelVeteraner: Danmark vinder guld ved Nordiske Veteranmesterskaber i Helsinki
Næste artikelDTF: Besynderligt bestyrelsesmøde i Dansk Tennis Forbund
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.