En af dem, der var mest frustreret, var Ana Ivanovic, der egentlig spillede en fornuftig kamp, men som mødte en indædt modstander, der ville det anderledes: Dominika Cibulkova. Cibu som fansene kalder hende har været igennem en lang periode med en alvorlig skade.

Cibulkova har kæmpet siden hun vendte tilbage i starten af ​​sommeren, efter en Achilles operation og genoptræningspause. Mandag var hun tilbage med sit sprudlende tennis mod Ivanovic. Hun afværgede en nedtur midt i kampen for at triumfere, 6-3, 3-6, 6-3.

I en kamp mellem to af WTAs mest aggressive servere så Cibulkova ud til at være på ret kurs mod en komfortabel sejr, da hun tog det første sæt og derefter åbnede med en 3-1 føring i andet sæt. Ivanovic havde dog ikke til hensigt at lægge sig ned stille og roligt, og tog de næste fem partier i træk og vendte kampen på hovedet. I det sidste sæts “skydetelt” var det Cibulkova, der holdt nerverne i ro, genfandt sine returneringer og fik det afgørende break, da en Ivanovic forhånd ramte nettet. “Endelig i New Haven begyndte jeg at få mit spil til at fungere igen og begyndte at føle mig meget bedre på banen,” sagde Cibulkova. “I dag, vidste jeg at mit spil var der, og jeg skulle “bare” gå ud her og spille. “Man har mange tanker i løbet af kampen, og jeg var bare nødt til at være skarp og jeg vidste at jeg ville være nødt til at forblive skarp – hun ville ikke forære mig noget.”

Udover 7. seedede Ivanovic var der yderligere 5 seedede der måtte give sig:

A.Tatishvili (USA) v 9 Karolina Pliskova 62 61
D.Allertova (CZE) v 10 Carla Suarez Navarro 61 76
O.Dodin (FRA) v 21 Jelena Jankovic 26 75 63
K.Mladenovic (FRA) v 27 Svetlana Kuznetsova 63 75
C.Vandeweghe (USA) v 28 Sloane Stephens 64 63
CoCo gav et usædvanligt interview til Pam Schriver midt i kampen! Første gang det er sket.

Begge Williams søstrene er videre selvom Venus måtte ud i en neglebider inden sejren var i hus. Eugenie Buchard vandt endelig en første runde kamp og man kan håbe for hende, at rædselsåret 2015 endelig vender til lidt positivt.

Stjernefrøet Belinda Bencic fik en god start med 61 62.

Her er linket til spilrækkefølgen tirsdag. Caroline spiller på Arthur Ashe kl.19 (tidligst)

Spilleplan tirsdag

Forrige artikelTE Junior U12: Sille Larsen er videre i Liepaja International Tournement
Næste artikelDansk fysioterapeut: Bastholt er Berdychs danske mirakelmand
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.