Indrømmet den var lidt billig. Spørgsmålet var om Caroline kunne fortsætte sit imponerende spil, og for at tage alt spændingen ud af det, er svaret et rungende ja. Det blev i den grad Carolines kamp. Der var ro og sikkerhed – næsten – fra start. Det var super returnereren mod den hårdtslående, med den lille irriterende ting for “hård hitteren” – bolden kom retur og så var virkeligheden lige pludselig en anden. Keys blev i mange sammenhænge reduceret til en god amatør uden noget forsvarsmiddel for forsvare sig er Keys ikke god til. 63 64 blev det i en stille og rolig kamp – en fin dag på kontoret.

Første sæt startede ellers med et UPS af en doppeltfejl fra Carolines side, men hun servede alligevel partiet hjem til 10. Allerede 2 breakbolde i andet parti, der dog går til Keys efter 5 x 40-40. Caroline vandt let sit parti og 21. Keys var i store problemer i sit andet serveparti og denne gang tabte hun 31 og 42 til Caroline efter flot spil. Keys igen i problemer og får igen 2 breakbolde imod sig, men hiver partiet hjem med besvær 42. Forholdsvis let parti til Caroline 52. Keys fulgte op 53. Caroline servede sættet hjem 63. Lidt statistik fra første sæt:

Andet sæt bød igen på Keys vanskeligheder Caro brød til 10 efter yderligere 2 breakbolde. Caro sikkert til 20. Keys fik styr på spillet og vandt det efterfølgende serveparti og fulgte op med at bryde Carolines serveparti efter et tydeligt dyk i Carolines spil – 2 dobbeltfejl og 0-30 og sådan skal man ikke spille – 22. Som så ofte før så kom reaktionen – Keys lavede dobbeltfejl og mistede sit serveparti. Caroline igen foran – 32. Efter det lille dyk i spillet var Caroline klar med sit sikre spil og servede let igennem næste parti – 42. Keys fik med besvær sit parti og 43. Det blev 53 og 54 og Caroline skulle serve sættet og kampen hjem. Der sneg sig en stor dobbeltfejl ind, men Caroline servede alligevel sikkert kampen hjem 63 64.

Bravo Caroline det var sikkert spillet med mange afvekslende bolde skiftende fra side til side og midt på. Der var fede redninger som i “gamle” dage – joe Caroline 2.0 er på højeste gear. I kvartfinalen venter letten Anastasija Sevastova, der vandt sin kamp mod britten Johanna Konta. Sevastova er en spiller på Carolines alder, der er på vej tilbage i gamet efter en periode på 2 år med skader. Caroline skulle have store chancer mod letten.