Dette indlæg må IKKE opfattes om reklame fra Eurosport, men udelukkende som en service-meddelelse til Tennisavisens læsere

I de seneste indlæg om dagens TV kampe er flere gange anført, at tenniskampe også på Eurosport nogle gange må vige for anden live sport, ligesom det har været tilfældet på TV3 Sport 2 og Canal8 Sport.

Et eksempel herpå kunne man opleve i tirsdags, hvor et par af kampene ikke blev vist, fordi der var cykling på Eurosport og henholdsvis golf og fodbold på Eurosport 2.
Tennisavisen har derfor forsøgt at kontakte Eurosport og spurgt, hvorfor man så ikke kunne se disse kampe på Eurosport Player, og samtidig blev spurgt, om finalerne på lørdag (WTA Nürnberg kl. 1400 og ATP Geneva 1530), som ikke bliver vist live på TV, bliver vist live på Eurosport Player i stedet.

Onsdag morgen kom dette svar fra “The Eurosport Player team”

[quote_box_center]”Thank you for logging a query regarding Eurosport Player.
Eurosport Player gives users access to the Eurosport channels broadcasting in the country they are logging in from. The geo-location of your IP-address determines your access.
Best regards, The Eurosport Player team”[/quote_box_center]

Hvor klog bliver man lige af det svar?
Måske ikke særlig meget, men ved at holde øje med, hvad der faktisk foregår på Eurosport Player, kunne Tennisavisen onsdag middag konstatere, at Eurosport Player pludselig havde særskilt dækning af ATP 250 turneringen i Geneva, hvor man i skrivende stund (onsdag 1430) kan følge kampen Pablo Andujar (ESP) vs. Adrian Mannarino (FRA), mens der er cykelløb på Eurosport.

Senere onsdag eftermiddag dukkede så pludselig endnu et program-ikon op på Eurosport Player, hvor man får adgang til at følge kampe ved WTA International turneringen i Nürnberg, hvor Sabine Lisicki (GER) vs. Lara Arruabarrena (ESP) er programsat onsdag kl. 1315.
På grund af regn (formentlig) er kampen dog endnu (i skrivende stund) ikke påbegyndt, så dermed når Tennisavisen i tide at informere om, at alle dagens 3 kampe kan følges på Eurosport Player.
Hvis regnvejret trækker ud, kan man måske også se alle kampen på Eurosport 2, som sender fra Nürnberg fra kl. 1600.

Disse observationer betyder samtidig, at det også vil være muligt at følge begge finaler live på lørdag på Eurosport Player.

Massiv dækning af French Open på Eurosport Player

Mange tennis-interesserede vælger at tegne et måneds-abonnement på Eurosport Player i forbindelse med de 3 Grand Slam turneringer, som Eurosport har rettigheder til at vise – Australian Open, French Open og US Open – da der hidtil har været mulighed for at følge kampe på indtil 7 baner.

I forbindelse med den forestående French Open 24. maj – 7. juni fremgår det på Eurosport Player, at man eksklusivt kan følge hele turneringen på 15 baner.

Hvis man påtænker at benytte denne mulighed, og man også gerne vil følge kampene i Geneve og Nürnberg, kan man overveje at oprette dette abonnement med det samme. Er man hurtig, kan man også nå at se Lisickis kamp, som formentlig starter ca. kl. 15.

Da dette formentlig er en “god nyhed” for mange, kan der være god grund til at klappe i hænderne, og derfor genbruges ovenstående billede af Eurosport kommentator Michael Mortensen.