Caroline Wozniackis første kamp i 2015 mod no. 153 Julia Glushko (ISR) ved WTA International turneringen i Auckland spilles tirsdag kl. 0630cet.
Kampen sendes ikke på TV-kanaler, som er alment tilgængelige i Danmark, men man kan se kampen både på Tennistv.com, Bet365 og Unibet.

I dette private tennisforum findes en oversigt over de WTA og ATP kampe, som kan følges på TV eller Webtv i løbet af dagen.
Bemærk, at C More Tennis først begynder at sende fra WTA Premier 700 turneringen Brisbane International fra onsdag – og ikke som tidligere anført natten til tirsdag.
Alle WTA kampe på 2 af banerne kan dog følges på Tennistv.com.
TV3 Sport 2 sender kl. 1000 fra 2. runde kampen (2) Maria Sharapova (RUS) vs. (65) Yaroslava Shvedova (KAZ).

WTA International turneringen i Shenzhen og ATP 250 turneringen i Chennai kan begge følges på både Bet365 og Unibet, som også sender fra de ovennævnte turneringer.

Eurosport 2 viser kampe fra ATP 250 turneringen i Doha fra kl. 1330. Både Djokovic og Nadal er i aktion i løbet af dagen.

Forrige artikelITF Vesterås: 3 piger videre til hovedturnering. Elsvad tabte kvalfinale
Næste artikelATP Chennai: Tennisstjernernes ankomst til “Kollywood”
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.