Holger Rune har trods acceptable resultater endnu ikke ramt sit topniveau inden årets første større ATP turnering. Clara Tauson har det lange lys på i tilbagevenden mod WTA-toppen

I den kommende uge afvikles årets første større ATP turnering i Rotterdam, hvor 19-årige Holger Vitus Nødskov Rune kan vinde karrierens første ATP 500 titel, hvis han rammer samme niveau som i de sidste 2 måneder sidste år.

I de første uger af 2023 har Holger spillet flere glimrende kampe, og det vil være urimeligt at påstå, at han ikke har præsteret på et acceptabelt niveau i de første 6 uger af 2023, men vurderes præstationerne med den målestok, som Holger selv anvender, når målet for sæsonen er både at vinde Grand Slams og slutte året som no. 1, er der fortsat plads til forbedringer.

I Holgers seneste opgør i semifinalen ved ATP 250 Montpellier mod servekanonen Maxime Cressy (USA), hvis 2 største – og eneste vil nogle hævde – styrker er en kollossal serv og en effektiv første-flugtning, men i de 3 første indbyrdes opgør har Holger alligevel formået at bryde serven i 7 sæt i træk.
I semifinalen lykkedes det dog ikke i et eneste af de 3 sæt, der blev gennemført, hvorimod Holger selv blev brudt en enkelt gang i 1. sæt, hvor et parti med 2 danske dobbeltfejl skabte usikkerhed, som Cressy straks udnyttede til et uventet – og unødvendigt – break.

Heller ikke i hverken 2. eller 3. sæt var Holger i nærheden af et break, idet han kun satte ganske få returneringer i spil, og når det endelig lykkedes, var Cressy skarp på 2. bolden med dybe flugtninger, og når Holger havde chancen for at passere Cressy ved nettet, manglede skarpheden, da boldene oftest blev sendt cross direkte i ketsjeren på Cressy, når de ikke havnede i nettet eller udenfor banen.

Holger var dog ikke i risiko i sine egne servepartier, hvor han satte farten ned i serven, da han blev klar over, at Cressy ikke kunne true Holger i de etablerede dueller, og derved blev både 2. og 3. sæt afgjort i tiebreak.

I 2. sæts tiebreak havde Holger overtaget fra start og vandt uden problemer 7-2, men i 3. sæt blev Holger brudt i det første point, da Holger blev lidt for passiv, og Cressy udnyttede situationen til at snige sig frem og afgøre pointet med en vinder ved nettet, og da Holger ved 0-2 misbrugte en oplagt chance til at tage minibreak’et tilbage efter en kort 2. bold, var han under ekstra pres ved 0-3, og han kunne ikke hindre, at Cressy efter sine næste 2 server førte 5-2.

Ved 3-5 blev kampen reelt afgjort, da en bold fra Cressy akkurat listede sig over nettet, og da Holger ikke fik tilstrækkelig dybde og pres på næste slag, var der åben bane til at passere Holger med en longine baghånd, som betød 2 matchbolde i egen serv.
For en sjælden gangs skyld satte Holger derefter en direkte vinder på returneringen og reducerede til 4-6, men løbet var kørt, da Cressy derefter lukkede kampen med en servevinder til samlet sejr 7-5, 6-7(3), 7-6(4).

Holger sammenfatter selv situationen i tweetet herunder

Både i Davis Cup opgøret i den afgørende single og i de 2 første kampe i Montpellier havde Holger uventet stort besvær i 1. sæt, men han viste dog en topspillers evne til at træde i karaktere og afgøre de vigtige bolde.
I modsætning til førnævnte kampe, hvor Holger uden problemer vandt 2. sæt, havde han i kvartfinalen mod Gregoire Barrere (FRA) store problemer i sine retur-games, hvor Holger blot vandt 3 point i alt i franskmandens sidste 5 servepartier.

En væsentlig forudsætning for succes i Rotterdam er derfor, at 4. seedede Holger får bedre styr på returneringer, og i så fald vil der være gode muligheder for, at han kan nå langt i turneringen, hvor Holger først møder en spiller fra kvalifikationen, og der er stor sandsynlighed for, at han i 2. runde igen møder Marc-Andrea Huesler (SUI), som Holger i samme runde i Montpellier fik revanche mod efter 2 nederlag sidste år.

I en eventuel kvartfinale kan Holger møde 8. seedede Alexander Zverev, der stadig ikke har fundet formen efter en længere skades pause, så det er ligeså sandsynligt, at Holger møder no. 60 Soon Woo Kwon (KOR) eller no. 57 Tallon Griekspoor, der har wildcard som følge af hjemmebanen i Holland.

Semifinalen kan således blive et nyt opgør mod 1. seedede Stefanos Tsitsipas, som Holger besejrede sidste år i både French Open på grus og i finalen ved ATP 250 i Stockholm, hvor Holger totalt dominerede kampen.
Tsitsipas kan dog blive udfordret i 2. runde af Jannik Sinner, der søndag møder Cressy i finalen i Montpellier, og i en eventuel kvartfinale kan Tsitsipas – eller Sinner – møde 7. seedede Pablo Carreno Busta, der dog kan få problemer mod Richard Gasquet (FRA) i 1. runde og i 1/8-finalen mod Stan Wawrinka, der i 1. runde møder Alexander Bublik, hvis kazakhstaneren fortsat har flere ketsjere i behold.

I modsatte (nederste) halvdel findes 2. seedede Andrey Rublev, der kan møde 5. seedede Hubert Hurkacz i kvartfinalen, hvis han først vinder over Alex De Minaur (AUS) og et eventuelt servebombardement i 1/8-finalen mod Cressy, og i den anden kvartfinale er lagt op til et opgør mellem 3. seedede Felix Auger-Aliassime og 6. seedede Daniil Medvedev.

Turneringen i Rotterdam kan følges på TV 2 Sport og Play, der ligesom Tennistv.com endvidee viser kamp fra ATP 250 i både Buenos Aires og Delray Beach.

På WTA-touren er eneste turnering WTA 500 i Doha, hvor ganske få spillere fra top 30 ikke er med.
Turnereingen kan følges på WTATV.com og TV 2 Sport og Play.

20-årige Clara Tauson udnyttede chancen som Lucky Loser ved WTA 250 i Linz optimalt, da hun nåede kvartfinalen, og selvom hun ikke nåede samme højder i den sidste kamp mod Petra Martic, tyder opslaget herover på, at Clara selv er ganske godt tilfreds, når det tages med i betragtningen, at hun efter en alvorlig fodskade fortsat ikke er i fysisk kampform.

Derfor gælder det om at have det lange lys på i de kommende uger og måneder, hvor det det primært handler om at genopbygge fysikken og skærpe kampformen, hvilket hun får mulighed for ved W60 turneringen Burg-Wächter Ladies Open i Altenkirchen i Tyskland, hvor Clara vandt en W25 titel i 2021 – ikke at forveksle med Kaltenkirchen, hvor Clara vandt en W15 titel i 2019.

Turneringen kan følges på ITF Livestream – https://live.itftennis.com/en/live-streams/

Davis Cup Danmark-Indien 2023
Foto: Kennet Havgaard: August Holmgren, Christian Sigsgaard, Johannes Ingildsen og Elmer Møller (4 første fra venstre)

Flere danskere fra Davis Cup bruttotruppen deltager i turneringer under ITF World Tennis Tour, idet både August Holmgren og Christian Sigsgaard er tilmeldt M25 Vila Real de Santo Antonio i Portugal, hvor August i sidste uge nåede 1/8-finalen.
Sigsgaard skal dog først forsøge at slippe videre fra kvalifikationen.

Både Elmer Møller og Johannes Ingildsen er tilmeldt M15 i Sharm El Sheik, og ved M25 i Santo Domingo kræves 3 sejre i kvalifikationen for Benjamin Hannestad for at være med i hovedturneringen.

På Women’s World Tennis Tour er Olga Helmi og Johanne Christine Svendsen tilmeldt W25 i Glasgow, hvor Johanne er i kvalifikationen, hvor hun indledte med sejr 6-2, 6-1 over et britisk wildcard, og ved W15 Monacar er 17-årige Rebecca Munk Mortensen i kvalifikationen og 22-årige Olivia Gram i hovedturneringen.

De fleste turneringer i M25/W25 og højere kategorier kan formentlig følges på førnævnte livestream, hvorimod M15/W15 kun undtagelsesvis vises på livestream.

Det kan være en god ide at besøge KBs tennishal, hvor der afvikles den årligt tilbagevendende J60 (tidl. Grade 4) turnering, hvor flere nuværende stjerner tidligere har deltaget.
I opslaget herover er både Clara Tauson, Emma Raducanu og Andrey Rublev nævnt som eksempler, men også Holger og Jannik Sinner har deltaget i turneringen.

Selvom J60 ikke lyder af meget, er niveauet dog ganske højt, hvilket mange danske deltagere må sande, idet kun Kristian Kjellberg og Hector Hertz Nissen i Boys singles slap videre til kvalfinalen, hvor begge tabte og derfor kan håbe på en ny mulighed som Lucky Loser.

I skrivende stund mangler flere resultater fra kvalifikationen til Girls singles, hvor Cecilie Funder, Oline Vienberg Skovgaard, Ophelia Mille Ruus og Freja B. Løvbjerg vandt deres kamp i 1. kvalrunde, og i 2. kvalrunde er Cecilie Funder videre til kvalfinalen efter sejr over Sara Milosevic (SWE), der i 1. kvalrunde vandt over 1. seedede Mia Chiantella (ITA).

Alle danskernes resultater opdateres undervejs under “ITF Junior” sektionen herunder.
Især i Girls singles er der gode muligheder for dansk succes

TV-kampe/streaming og resultater

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 19. februar

Billeder Clara Tauson (Livestream 1215 finale W60 Altenkirchen),
Henrik Korsgaard (Foto: Sportsfotografcom) – finale UTR Rungsted Kyst ca. 0930: https://www.youtube.com/watch?v=EdOD0u1oM-Q&list=PLTsq4HmQQOqSmSZptyVvt-iMq5TNiEz9q&index=14

WTA 1000 Dubai – WTATV.com, TV 2 Play

Centre Court – 0900cet
Madison Keys USA vs. Q Jasmine Paolini ITA
12 Petra Kvitova CZE vs. Martina Trevisan ITA
14 Ludmilla Samsonova vs. Paula Badosa ESP
NB 1600: Leylah Fernandez CAN vs. Q Julia Grabher AUT
WC Ipek Oz TUR vs. WC Marta Kostyuk UKR

Court 1 – start 0900cet
Irina-Camelia Begu ROU vs. Barbora Krejcikova CZE
WC Sofia Kenin USA vs. Marie Bouzkova CZE
Amanda Anisimova USA vs. WC Vera Zvonareva
NB 1330: WC Linda Fruhvirtova CZE vs. Danielle Collins USA

Court 2 – start 0900cet
5 Double kampe

Court 3 – start 0900cet
Lize Cornet FRA vs. Q Dayana Yastremska UKR
Qinwen Zheng CHN vs. Shuai Zhang CHN
Kaia Kanepi EST vs. Q Viktoriya Tomova BUL
Double kamp

====

ATP 500 Rotterdam – Tennistv.com, TV 2 Play

Centre Court – start 1300 (Finaler)
(3) Ivan Dodig/Austin Krajicek vs. Rohan Bopanna/Matthew Ebden
NB 1530: 6 Daniil Medvedev vs. Jannik Sinner ITA

====

ATP 250 Buenos Aires – Tennistv, TV 2 Play

Court Guillermo Vilas – start 1730cet
Nicolas Barrientos/Ariel Behar vs. Simone Bolelli/Fabio Fognini
1 Carlos Alcaraz ESP vs. 2 Cameron Norrie GBR

====

ATP 250 Delray Beach – Tennistv.com, TV 2 Play
Stadium – start 2100cet (Finale)
1 Taylor Harry Fritz USA vs. 4 Miomir Kecmanovic SRB

====

ATP Challenger – www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores/

W60 Altenkirchen – Livestream

Center Court – start 1215 (Finale)
(5) 141 Clara Tauson DEN vs. (SE) 185 Greet Minnen BEL

====

UTR

PTT $25K Denmark Men, Rungsted Kyst

Livestream: https://www.youtube.com/playlist?list=PLTsq4HmQQOqSmSZptyVvt-iMq5TNiEz9q

Finaler

Court 2 – start 0800
4.th – 11.54 Wadym Konowczuk POL vs. 11.38 Jonas Schwarz DEN
2.nd – 12.00 Alexander Chepik RUS vs. 12.11 Ivan Sodan CRO

Court 3 – start 0800
5.th – 10.35 Igor Skoric CRO vs. 11.47 Martin Nygaard Knudsen DEN
1.st – 13.08 Henrik Korsgaard DEN vs. 13.25 Maxime Hamou FRA

Resultater opdateres her: https://www.tennisavisen.dk/turneringer-uge-7-mulig-semifinale-mellem-rune-og-tsitsipas-i-rotterdam-clara-tauson-genstarter-i-w60-altenkirchen/


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE Junior, UTRDanske, Svenske DavisCup, BJKCup

Rang- og Entrylister opdateres jævnligt på dette link. : WTAATPITF GirlsITF Boys


WTA Tour – ATP Tour (Uge 7)

WTA 500 Qatar Totalenergies Open, Doha (QAT) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +2 timer

TV-dækning: WTATV.com, TV 2 Sport/Play

Finale: 1 Iga Swiatek POL vs. 2 Jessica Pegula USA 6-3, 6-0

Semifinale
1 Iga Swiatek POL vs. 8 Veronika Kudermetova 6-0, 6-1
2 Jessica Pegula USA vs. 5 Maria Sakkari GRE 6-2, 4-6, 6-1

Kvartfinale
1 Iga Swiatek POL vs. 7 Belinda Bencic SUI walkover
8 Veronika Kudermetova vs. 4 Cori Gauff USA 6-2, 3-6, 6-1
5 Maria Sakkari GRE vs. 3 Caroline Garcia FRA 6-2, 6-7(5), 7-6(5)
2 Jessica Pegula USA vs. Beatriz Haddad Maia BRA 6-3, 6-2

1/8-finale
1 Iga Swiatek POL vs. Danielle Collins USA 6-0, 6-1
7 Belinda Bencic SUI vs. WC Victoria Azarenka 1-6, 7-6(4), 6-4
4 Cori Gauff USA vs. Petra Kvitova CZE 6-3, 7-6(6)
8 Veronika Kudermetova vs. WC Sofia Kenin USA 6-2, 7-5

5 Maria Sakkari GRE vs. Ekaterina Alexandrova 6-3, 67-2
3 Caroline Garcia FRA vs. Karolina Muchova CZE 6-7(3), 7-6(6)
Beatriz Haddad Maia BRA vs. 6 Daria Kasatkina 6-3, 7-6(7)
2 Jessica Pegula USA vs. Jelena Ostapenko LAT 6-2, 2-6, 7-5

R32
1 Iga Swiatek POL – bye
Danielle Collins USA vs. Q Elise Mertens BEL 6-4, 7-6(6)
WC Victoria Azarenka vs. WC Ipec Oz TUR 6-1, 6-1
7 Belinda Bencic SUI vs. Q Viktoriya Tomova BUL 6-0, 6-1

4 Cori Gauff USA – bye
Petra Kvitova CZE vs. Shuai Zhang CHN 7-5, 6-2
WC Sofia Kenin USA vs. Ludmilla Samsonova 6-3, 6-1
8 Veronika Kudermetova vs. Barbora Krejcikova CZE 6-4, 3-6, 7-6(5)
==
5 Maria Sakkari GRE vs. Qinwen Zheng CHN 6-2, 3-6, 6-3
Ekaterina Alexandrova vs. Q Karolina Pliskova CZE 6-1, 6-2
Karolina Muchova CZE vs. Martina Trevisan ITA 6-2, 6-2
3 Caroline Garcia FRA – bye

6 Daria Kasatkina vs. Q Rebecca Marino CAN 7-6(5), 6-2
Beatriz Haddad Maia BRA vs. Paula Badosa ESP 7-6(6), 6-3
Jelena Ostapenko LAT vs. Madison Keys USA 7-5, 6-2
2 Jessica Pegula USA – bye


ATP 500 ABN Amro Open, Rotterdam (NED) – Hardcourt

TV-dækning: Tennistv.com, TV 2 Sport X/Play

Finale: 6 Daniil Medvedev vs. Jannik Sinner ITA 5-7, 6-2, 6-2

Semifinale
Jannik Sinner ITA vs. WC Tallon Griekspoor NED 7-5, 7-6(5)
6 Daniil Medvedev vs. Grigor Dimitrov BUL 6-1, 6-2

Kvartfinale
Jannik Sinner ITA vs. PR Stan Wawrinka SUI 6-1, 6-3
WC Tallon Griekspoor NED vs. WC Gijs Brouwer NED 6-4, 6-4
6 Daniil Medvedev vs. 3 Felix Auger-Aliassime CAN 6-2, 6-4
Grigor Dimitrov BUL vs. Alex De Minaur AUS 6-3, 3-6, 7-(6)

1/8-finale
Jannik Sinner ITA vs. 1 Stefanos Tsitsipas GRE 6-4, 6-3
PR Stan Wawrinka SUI vs. Richard Gasquet FRA 6-3, 6-3
4 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. WC Gijs Brouwer NED 4-6, 0-4 Ret’d
WC Tallon Griekspoor NED vs. 8 Alexander Zverev GER 4-6, 6-3, 6-4

6 Daniil Medvedev vs. Botic Van De Zandschulp NED 6-2, 6-2
3 Felix Auger-Aliassime CAN vs. Q Gregoire Barrere FRA 6-4, 6-3
Grigor Dimitrov BUL vs. 5 Hubert Hurkacz POL 7-6(4), 7-6(5)
Alex De Minaur AUS vs. Maxime Cressey FRA 7-5, 3-6, 6-3

R32
1 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Emil Ruusuvuori FIN 7-5, 6-1
Benjamin Bonzi FRA vs. Jannik Sinner ITA
PR Stan Wawrinka SUI vs. Alexander Bublik KAZ 7-6(5), 6-4
Richard Gasquet FRA vs. 7 Pablo Carreno Busta ESP 2-6, 7-6(2), 6-2

4 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. Q Constant Lestienne FRA
WC Gijs Brouwer NED vs. Marc-Andreas Huesler SUI 6-3, 7-5
WC Tallon Griekspoor NED vs. Q Mikael Ymer SWE 7-6(7), 7-5
8 Alexander Zverev GER vs. Soon Woo Kwon KOR 6-4, 7-6(4)
==
6 Daniil Medvedev vs. Alejandro Davidovich Fokina ESP
Botic Van De Zandschulp NED vs. (LL) Quentin Halys (FRA)
Q Gregoire Barrere FRA vs. David Goffin BEL 6-0, 7-6(3)
3 Felix Auger-Aliassime CAN vs. Lorenzo Sonego ITA 6-2, 6-3

5 Hubert Hurkacz POL vs. Roberto Augusta Agut NED 7-5, 6-7(7), 7-6(4)
Grigor Dimitrov BUL vs. Q Aslan Karatsev 6-1, 6-3
WC Tim van Rijthoven NED vs. Maxime Cressey FRA
2 Andrey Rublev vs. Alex De Minaur AUS


ATP 250 Argentina Open, Buenos Aires (ARG) – Grus
Tidsforsek: cet -4 timer

TV-dækning: Tennistv.com, TV 2 Play

Finale: 1 Carlos Alcaraz ESP vs. 2 Cameron Norrie GBR 6-3, 7-5

Semifinale
1 Carlos Alcaraz ESP vs. Bernabe Zapata Miralles ESP 6-2, 6-2
2 Cameron Norrie GBR vs. Q Juan Pablo Varillas PER

Kvartfinale
1 Carlos Alcaraz ESP vs. Q Dusan Lajovic SRB 6-4, 6-2
Bernabe Zapata Miralles ESP vs. 5 Francisco Cerundolo ARG 6-3, 6-7(4), 6-3
Q Juan Pablo Varillas PER vs. 3 Lorenzo Musetti ITA 6-4, 6-4
2 Cameron Norrie GBR vs. Tomas Martin Etcheverry ARG 5-7, 6-0, 6-3

1/8-finale
1 Carlos Alcaraz ESP vs. Laslo Djere ITA 6-2, 4-6, 6-2
Q Dusan Lajovic SRB vs. Q Camilo Ugo Carabelli ARG 6-3, 6-1
½ Bernabe Zapata Miralles ESP vs. 4 Diego Schwartzman ARG 6-1, 6-3
5 Francisco Cerundolo ARG vs. Jaume Munar ESP 6-1, 6-1

Q Juan Pablo Varillas PER vs. WC Dominic Thiem AUT 6-4, 6-4
3 Lorenzo Musetti ITA vs. Pedro Cachin BRA 6-2, 6-3
Tomas Martin Etcheverry ARG vs. Roberto Carballes Baena ESP 4-6, 6-1, 6-1
2 Cameron Norrie GBR vs. WC Facundo Diaz Acosta ARG 4-6, 7-5, 7-6(6)

R32
1 Carlos Alcaraz ESP – bye
Laslo Djere ITA vs. Fabio Fognini SRB 6-4, 6-4
Q Camilo Ugo Carabelli ARG vs. Daniel Elahi Galan COL 7-6(7), 6-3
Q Dusan Lajovic SRB vs. 6 Sebastian Baez ARG 3-6, 7-6(5), 6-3

4 Diego Schwartzman ARG – bye
Bernabe Zapata Miralles ESP vs. Pedro Martinez Portero ESP 6-1, 3-6, 6-4
Jaume Munar ESP vs. WC Guido Pella ARG 6-4, 7-5
5 Francisco Cerundolo ARG vs. Q Yannick Hanfmann GER 6-2, 4-6, 7-5
==
WC Dominic Thiem AUT vs. 7 Alex Molcan SVK 7-6(4), 6-3
Q Juan Pablo Varillas PER vs. Joao Sousa POR 7-6(4), 6-3
Pedro Cachin BRA vs. Thiago onteiro ARG 7-6(2), 6-4
3 Lorenzo Musetti ITA – bye

Roberto Carballes Baena ESP vs. 8 Albert Ramos-Vinolas ESP 7-5, 6-4
Tomas Martin Etcheverry ARG vs. PR Hugo Dellien BOL 3-6, 6-2, 6-2
WC Facundo Diaz Acosta ARG vs. Federico Coria ARG 7-6(5), 7-5
2 Cameron Norrie GBR – bye


ATP 250 Delray Beach Open (FL, USA) – Hardcourt
Tidsforsek: cet -6 timer

TV-dækning: Tennistv.com, TV 2 Play

Finale: 1 Taylor Harry Fritz USA vs. 4 Miomir Kecmanovic SRB 6-3, 7-6(6)

Semifinale
1 Taylor Harry Fritz USA vs. Mackenzie McDonald USA 6-3, 7-6(6)
4 Miomir Kecmanovic SRB vs. Radu Albot MDA 7-6(8), 3-6, 6-2

Kvartfinale
1 Taylor Harry Fritz USA vs. Adrian Mannarino FRA 7-6(8), 6-4
Mackenzie McDonald USA vs. Michael Mmoh USA 3-6, 6-3, 6-4
4 Miomir Kecmanovic SRB vs. Marcos Giron USA 7-6(3), 6-3
Radu Albot MDA vs. 2 Tommy Paul USA 6-2, 6-2

1/8-finale
1 Taylor Harry Fritz USA vs. Emilio Gomez ECU 6-4, 6-3
Adrian Mannarino FRA vs. 9 Jeffrey John Wolf USA 7-5, 6-2
Michael Mmoh USA vs. 3 Denis Shapovalov CAN 7-5, 3-6, 6-3
Mackenzie McDonald USA vs. 5 Yoshihito Nishioka JPN 6-3, 3-6, 6-2

Marcos Giron USA vs. Q Matija Pecotic CRO 6-3, 6-3
4 Miomir Kecmanovic SRB vs. Q Nuno Borges POR 6-3, 7-5
Radu Albot MDA vs. LL Aleksandar Vukic SRB 6-4, 6-4
2 Tommy Paul USA vs. Alt Denis Kudla USA 6-3, 6-4

R32
1 Taylor Harry Fritz USA – bye
Emilio Gomez ECU vs. Q Tung-lin Wu TPE 7-6(3), 6-4
Adrian Mannarino FRA vs. Daniel Altmaier GER 4-6, 6-3, 6-4
9 Jeffrey John Wolf USA vs. Ilya Ivashka 7-5, 6-3

3 Denis Shapovalov CAN – bye
Michael Mmoh USA vs. WC Aleksandar Kovacevic USA 6-4, 3-6, 6-3
Mackenzie McDonald USA vs. Taro Daniel JPN 6-2, 6-2
5 Yoshihito Nishioka JPN vs. Oscar Otte GER 6-3, 0-6, 6-4
==
Marcos Giron USA vs. 8 Ben Shelton USA 6-4, 6-4
Q Matija Pecotic CRO vs. WC Jack Sock USA 4-6, 6-2, 6-2
Q Nuno Borges POR vs. LL Steve Johnson USA 6-4, 3-6, 6-4
4 Miomir Kecmanovic SRB – bye


ATP Challenger (uge 7)

Livestream: www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

Place Country Category Surface
Manama Bahrain Challenger 125 Hard
Channai India Challenger 100 Hard
Cherbourg France Challenger 75 Hard

 


WTA Challenger (Uge 7) 

Ingen turneringer denne uge


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 7)

Place Country Category Surface
Vila Real de Santo Antonio Portugal M25 – Livestream  Hard
Antalya Turkiye M25  Clay
Santo Domingo Dominican Republic M25 – Livestream  Hard
Monastir Tunisia M25  Hard
Monastir Tunisia M15  Hard
Weston, FL USA M15  Clay
Sharm ElSheikh Egypt M15  Hard
Oberhaching Germany M15 Hard

 

M25 Vila Real de Santo Antonio
Tidsforskel: cet -1 time

Kvartfinale: Q 835 Christian Sigsgaard (DEN) vs. (2) 352 Pablo Llamas Ruiz ESP 4-6, 6-2, 2-6

1/8-finale
Q 835 Christian Sigsgaard (DEN) vs. (8) 421 Alberto Barroso Campos ESP 6-0, 6-3
(2) 352 Pablo Llamas Ruiz ESP vs. (Q) 972 Julio Cesar Porras ARG 7-5, 5-7, 6-4

R32
491 August Holmgren DEN vs. 478 Goncalo Oliveira POR 5-7, 6-4, 2-6
==
(8) 421 Alberto Barroso Campos ESP vs. 447 Martin Damm USA 7-6(6), 6-3
Q 835 Christian Sigsgaard (DEN) vs. (WC) 650 Pedro Araujo POR 7-5, 6-2

Qfi: 835 Christian Sigsgaard (DEN) vs. (12) 1035 Ryotero Matsumura (JPN) 6-1, 6-1

Q32
835 Christian Sigsgaard (DEN) vs. Patrick Foley (GBR) 6-2, 6-2
(12) 1035 Ryotero Matsumura (JPN) vs. 1645 Alvaro Peiro Serrano (ESP) 3-6, 6-4, [10-4]

Q64
835 Christian Sigsgaard (DEN) – bye
Patrick Foley (GBR) vs. (WC) Afonso Portugal (POR) 6-4, 7-6
1645 Alvaro Peiro Serrano (ESP) vs. (WC) Miguel Simao (POR) 6-1, 6-1
(12) 1035 Ryotero Matsumura (JPN) – bye

Doubles

Finale: Christian Sigsgaard/August Holmgren (DEN) vs. Michael Vrbensky/Matej Vocel CZE 4-6, 2-6
Kvartfinale: Christian Sigsgaard/August Holmgren (DEN) vs. Tiago Perera/Henrique Rocha (POR) 3-6, 6-3, [10-7]
1/8-finale: Christian Sigsgaard/August Holmgren (DEN) vs. Seydina Andre SeN/Timo Legout FRA


M25 Santo Domingo
Tidsforskel: cet -5 timer

Q32
Thomas Joachim Hansen (DEN) vs. (14) 1645 Cameron Muller (USA) 1-6, 0-6
1953 Benjamin Hannestad (DEN) vs. (15) 1726 Evan Sharygin (USA) 2-6, 6-7(3)


M15 Sharm El Sheikh
Tidsforskel: cet +1 time

Kvartfinale
(1) 558 Saba Purtseladze GEO vs. (Q) 887 Joshua Sheehy USA 7-6(2), 6-3
(8) 721 Elmer Møller (DEN) vs. (3) 626 Peter Fajta HUN 2-6, 7-5, 3-6
803 Johannes Ingildsen DEN vs. (4) 662 Szymon Kielan POL 3-6, 3-6
(5) 668 Simone Roncalli ITA vs. S.D. Prajwal D.P. IND 6-1, 6-7(0), 6-3

1/8-finale
(3) 626 Peter Fajta HUN vs. 889 Pierre Delage FRA 6-2, 61
(8) 721 Elmer Møller (DEN) vs. 838 Evgeny Philippov
==
803 Johannes Ingildsen DEN vs. (7) 714 Marco Miceli ITA 7-6(3), 6-3
(4) 662 Szymon Kielan POL vs. (Q) 1356 Faris Zakaryia EGY 7-6(6), 6-4

R32
838 Evgeny Philippov vs. (Q) 1250 Jack Wong HKG 6-2, 6-1
(8) 721 Elmer Møller (DEN) vs. 890 Filippo Speziali ITA 4-6, 6-0, 7-6(1)
==
(7) 714 Marco Miceli ITA vs. (Q) 1086 Michal Mikula POL 7-5, 6-2
803 Johannes Ingildsen DEN vs. (Q) 1638 Michael Bassem Sobhy EGY 6-3, 7-5

Doubles

1/8-finale: (4) Elmer Møller/Johannes Ingildsen DEN vs. Michal Mikula POL/Sebastian Sorger AUT 1-6, 4-6


ITF Women (uge 7)

Place Country Category Surface
Altenkirchen Germany W60 – Livestream Carpet
Irapuato Mexico W60 – Livestream  Hard
Santo Domingo Dominican Republic W25 – Livestream  Hard
Antalya Turkiye W25  Clay
Glasgow Great Britain W25 – Livestream Hard
Manacor Spain W15  Hard
Sharm ElSheikh Egypt W15  Hard
Monastir Tunisia W15  Hard
Perak Lawn Tennis Association Malaysia W15  Hard
Jhajjar, Haryana India W15  Clay

 

W60 Altenkirchen

Finale: (5) 141 Clara Tauson DEN vs. (SE) 185 Greet Minnen BEL 7-6(5), 4-6, 6-2

Semifinale
(5) 141 Clara Tauson DEN vs. 193 Jaqueline Cristian ROU 6-3, 7-6(3)
(SE) 185 Greet Minnen BEL vs. 234 Noma Akugue Noha GER 6-2, 6-3

Kvartfinale
193 Jaqueline Cristian ROU vs. 257 Yanina Wickmayer BEL 6-3, 3-6, 6-3
(5) 141 Clara Tauson DEN vs. (4) 134 Ylena In-Albon SUI 6-1, 6-0
(SE) 185 Greet Minnen BEL vs. (7) 171 Polina Kudermetova 7-6(5), 6-4
234 Noma Akugue Noha GER vs. (6) 144 Daria Snigur UKR 6-1, 6-4

1/8-finale
(4) 134 Ylena In-Albon SUI vs. 197 Irina Bara ROU 6-4, 7-5
(5) 141 Clara Tauson DEN vs. 199 Magali Kempen BEL 7-5, 2-6, 6-3

R32
(4) 134 Ylena In-Albon SUI vs. 221 Natalija Stevanovic SRB 6-3, 7-6(4)
197 Irina Bara ROU vs. 219 Sinja Kraus AUT 6-3, 6-2
199 Magali Kempen BEL vs. (Q) 445 Kathleen Kanev GER 6-3, 6-3
(5) 141 Clara Tauson DEN vs. (Q) 486 Emily Appleton GBR 6-3, 6-4


W25 Glassgow
Tidsforskel: cet -1 time

1/8-finale: 404 Olga Helmi DEN vs. (6) 266 Lea Boskovic CRO 2-6, 2-6

R32
404 Olga Helmi DEN vs. (Q) 590 Naho Sato JPN 7-6(3), 6-2
(6) 266 Lea Boskovic CRO vs. 356 Anna Brogan GBR 6-1, 6-1
==
(Q) 461 Johanne Christine Svendsen DEN vs. (WC) 418 Eliz Maloney GBR 1-6, 6-2, 6-7(3)

Qfi: (5) 461 Johanne Christine Svendsen DEN vs. (11) (553) Sara Cakarevic FRA 6-4, 6-4

Q16
(5) 461 Johanne Christine Svendsen DEN vs. (WC) Paulina Jurkowska (GBR) 6-2, 6-1
(11) (553) Sara Cakarevic (FRA) vs. 1103 Ingrid Vojcinakova (SVK) 6-1, 6-2


W15 Manacor

1/8-finale
(Q) 1031 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. (WC) 797 Alba Rey Garcia ESP 4-6, 6-3, 2-6
1017 Olivia Gram DEN vs. (5) 625 Claudia Hoste Ferrer ESP 0-6, 3-6

R32
(Q) 1031 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. (1) 455 Noelia Zeballos BOL 6-2, 6-1
(WC) 797 Alba Rey Garcia ESP vs. 992 Lucia Llinares Domingo ESP 6-0, 6-1

(5) 625 Claudia Hoste Ferrer ESP vs. 902 Jiho Shin KOR 6-2, 4-6, 6-4
1017 Olivia Gram DEN vs. (WC) Sonya Hopfensperger AUT 6-1, 6-2

Qfi: (1) 1031 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. Viola Turini ITA 6-1, 6-0

Q16
(1) 1031 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. (WC) Charlotte Ruud NOR 6-1, 6-1
Viola Turini ITA vs. Judith Hernandez Miranda ESP 6-3, 6-4

Q32
(1) 1031 Rebecca Munk Mortensen DEN vs. Shuqian Xu CHN 6-1, 6-0
(WC) Charlotte Ruud NOR vs, Martina Puvill ESP 6-7(3), 6-4, [11-9]
Judith Hernandez Miranda ESP vs. Tyra Lithiby THA 6-4, 6-3
Viola Turini ITA vs. (15) 1240 Elina Zakharova 6-4, 7-6(4)

Doubles

Finale: Rebecca Munk Mortensen DEN/Ines Murta POR vs. (4) Mika Dagan Fruchtman/Shavit Kimchi ISR 6-3, 6-2
Semifinale: Rebecca Munk Mortensen DEN/Ines Murta POR vs. (1) Olga Parres Azcoitia ESP/Mika Dagan Fruchtman ISR 6-3, 6-2
Kvartfinale: Rebecca Munk Mortensen DEN/Ines Murta POR vs. (3) Linda Sevcikova/Denisa Hindova (CZE) 6-4, 6-3
1/8-finale: Rebecca Munk Mortensen DEN/Ines Murta POR vs. (WC) Niamh Campbell/Caterina Revelli GBR 6-1, 6-0


W15 Monastir

Kvartfinale: (Q) 1026 Elena Jamshidi (DEN) vs. (SE) 924 Chiraz Bechri TUN 3-6, 6-2, 2-6

1/8-finale
(SE) 924 Chiraz Bechri TUN vs. (Q) 1019 Andrea Obradovic SRB 6-4, 6-4
(Q) 1026 Elena Jamshidi (DEN) vs. (8.) 745 Eleni Christofi GRE 6-4, 7-5

R32
(Q) 1026 Elena Jamshidi (DEN) vs. 790 Marie Villet FRA 6-3, 6-0
(8.) 745 Eleni Christofi GRE vs. 758 Daria Shalamanova BUL  1-6, 6-4, 6-4

Qfi: (8) 1026 Elena Jamshidi (DEN) vs, (9) 1047 Astrid Lew Yan Foon (FRA) – 6-4, 6-4

Q16
(8) 1026 Elena Jamshidi (DEN) vs, Anastasia Mozgaleva 7-5, 4-6, [10-5]
(9) 1047 Astrid Lew Yan Foon (FRA) vs. (WC) Carla Fity (FRA) 6-2, 7-5

Q32
(8) 1026 Elena Jamshidi (DEN) – bye
Anastasia Mozgaleva vs. Martina Peretti (ITA) 6-3, 7-5
(WC) Carla Fity (FRA) vs. Selya Rakki (FRA) 6-4, 7-6(4)
(9) 1047 Astrid Lew Yan Foon (FRA) – bye

<< tilbage


ITF Junior (uge 7)

J100 Bloemfontein (RSA) – Hardcourt

Girls singles

Kvartfinale: Børkop (DEN) vs. (7) 497 Morgan Jordaan RSA 4-6, 3-6

1/8-finale
(4) 303 Sara Børkop (DEN) vs. 723 Serena Manca GBR 6-2, 6-0
(7) 497 Morgan Jordaan RSA vs. 776 Paola Lopez USA 6-4, 6-3

R32
(4) 303 Sara Børkop (DEN) vs. (WC) 1747 Nina Schimper RSA 6-1, 6-2
723 Serena Manca GBR vs. 1038 Amike Botha RSA 6-4, 4-6, 7-6(2)
776 Paola Lopez USA vs. 1108 Luise Helena Janse Van Rensburg RSA 6-7(7), 6-3, 6-2
(7) 497 Morgan Jordaan RSA vs. (WC) 1032 Danielle Dai Chapman RSA 6-4, 6-2

Girls doubles

Finale: Børkop/Wilmot vs. (1) Dune Vaissaud FRA/Erin McKenzie RSA 6-4, 6-4
Semifinale: Børkop/Wilmot vs. (3) Morgan Jordaan RSA/Merelie Raath GBR 6-4, 6-2
Kvartfinale: Børkop/Wilmot vs. Paola Lopez/Sophia Fuller RSA 5-7, 6-1, [10-3]
1/8-finale: (2) Sara Børkop DEN/Tayla Wilmot RSA vs. Annika Kleinhans/Nina Simper RSA 7-5, 6-4


J100 Trnava (SVK) – Hardcourt

Finale: (4) 225 Sarafina Olivia Hansen DEN vs. 309 Hannah Read GBR 3-6, 4-6

Semifinale
(4) 225 Sarafina Olivia Hansen DEN vs. (1) 126 Magdalena Smekalova CZE 6-3, 6-2
309 Hannah Read GBR vs. 373 Luna Ivkovic CRO 6-3, 1-6, 6-2

Kvartfinale
(1) 126 Magdalena Smekalova CZE vs. (WC) 524 Adriana Tkachenko UKR 6-3, 6-2
(4) 225 Sarafina Olivia Hansen DEN vs. (WC) 467 Natalia Krockova SVK 6-3, 7-6(5)

1/8-finale
(4) 225 Sarafina Olivia Hansen DEN vs. (WC) 570 Sona Depesova SVK 5-7, 6-4, 6-4
(WC) 467 Natalia Krockova SVK vs. (Q) Giulia Safina Popa ROU 6-3, 1-6, 6-3

R32
(4) 225 Sarafina Olivia Hansen DEN vs. 299 Morane Meyers BEL 6-4, 6-3
(WC) 570 Sona Depesova SVK vs. 425 Brooklyn Olson USA 6-1, 6-2

Girls doubles

(2) Sarafina Olivia Hansen DEN/Daria Stefania Malaescu ROU vs. Tamara Sramkova/Katarina Pavlechova SVK 6-4, 5-7, [3-10]


J60 KB (DEN) – Hardcourt

Boys singles

Finale: (6) 398 Adrien Berrut SUI vs. (7) 541 Egor Gorin 6-3, 6-0

Semifinale
(7) 541 Egor Gorin vs. 1080 Robin Boeckli SUI 6-4, 6-2
(6) 398 Adrien Berrut SUI vs. (4) 370 Hugo Soares FRA 6-3, 6-2

Kvartfinale
(1) 193 Erik Tkalenko UKR vs. 1080 Robin Boeckli SUI 6-4, 1-6, 6-3
(7) 541 Egor Gorin vs. 637 Luc Wieland SUI 6-3, 6-3
719 Christopher Garde DEN vs. (4) 370 Hugo Soares FRA 4-6, 1-6
(WC) 1887 Emanuel Grau Kristensen DEN vs. (6) 398 Adrien Berrut SUI 2-6, 0-6

1/8-finale
(1) 193 Erik Tkalenko UKR vs. 1021 Daniel Margoulis SWE 6-3, 6-4
724 Alexander Nordal Clausen DEN vs. 1080 Robin Boeckli SUI 3-6, 2-6
637 Luc Wieland SUI vs. (Q) 2237 Cameron Kroman Amiri SWE 6-4, 6-1
790 Finbar McGarvey GBR vs. (7) 541 Egor Gorin 4-6, 7-5, 6-1

719 Christopher Garde DEN vs. 1291 Filip Soderqvist SWE 7-6(1), 5-7, 7-6(6)
(Q) 2064 Hlib Kovalenko UKR vs. (4) 370 Hugo Soares FRA 6-4, 6-1
(6) 398 Adrien Berrut SUI vs. 1197 Patrik Munkhammar SWE 7-6(6), 6-1
(WC) 1887 Emanuel Grau Kristensen DEN vs. 1221 Simon Munkhammar SWE 6-1, 6-1

R32
(1) 193 Erik Tkalenko UKR vs. 923 Gustav Andersson SWE 6-0, 6-2
1021 Daniel Margoulis SWE vs. (ITF) 1814 Ziga Sesko SLO 6-2, 6-4
724 Alexander Nordal Clausen DEN vs. (Q) 1867 Gustav Dressler AUT 5-7, 6-1, 6-3
1080 Robin Boeckli SUI vs. (5) 380 Ludvig Hede SWE 6-1, 2-6, 6-4

637 Luc Wieland SUI vs. (3) 357 Tom Noltorp SWE 6-3, 6-3
1607 Oliver Steines DEN vs. (Q) 2237 Cameron Kroman Amiri SWE 4-6, 2-6
790 Finbar McGarvey GBR vs. (LL) 2763 Linus Andersson SWE 6-3, 6-0
(WC) Christoffer Emil Jessen DEN vs. (7) 541 Egor Gorin 2-6, 2-6
==
719 Christopher Garde DEN vs. (8) 634 Albert Widell SWE 4-6, 6-3, 7-6(3)
1291 Filip Soderqvist SWE vs. (Q) 2824 Alexander Ilin 6-2, 6-2
(Q) 2064 Hlib Kovalenko UKR vs. (LL) 1632 William Elmers SWE 6-4, 6-2
(WC) Mikko Hemmingsen Bach Hansen DEN vs. (4) 370 Hugo Soares FRA 3-6, 2-6

(6) 398 Adrien Berrut SUI vs. 828 Jasper Camehn GER 6-3, 6-2
1513 Christian Grønfeldt-Sørensen DEN vs. 1197 Patrik Munkhammar SWE 2-6, 6-2
1221 Simon Munkhammar SWE vs. (WC) Rasmus M. Grindheim NOR 6-2, 6-2
(WC) 1887 Emanuel Grau Kristensen DEN vs. (2) 324 Filip Gustafsson SWE 6-3, 6-4

Qfi (udvalgte)
Kristian Kjellberg DEN vs. (8.) 2237 Cameron Kroman Amiri SWE 2-6, 6-7(1)
2824 Hector Hertz Nissen DEN vs. Arvid Hagejard SWE 2-6, 1-6

Q16
(1) 1628 Valdemar Dubin DEN vs. Carl Sjoholm SWE 5-7, 4-6
Rasmus Hembo Mathiasen DEN vs. 2763 Tim Malmqvist SWE 6-4, 5-7, [3-10]
Kristian Kjellberg DEN vs. Birk Arwedahl SWE 6-4, 6-4
(8.) 2237 Cameron Kroman Amiri SWE vs. WC Filip Nawrocki POL 6-2, 6-0

WC Marcus Sehested DEN vs. (2) 1632 William Elmers SWE 6-7(7), 5-7
Valdemar Spillemose Andersen DEN vs. 2648 Amir Albeg ISR 1-6, 4-6
WC Gabriel Pyndt DEN vs. Sture Thott SWE 1-6, 3-6
(6) 2064 Hlib Kovalenko UKR vs. Linus Christiansson SWE 6-4, 6-3
==
WC Asger Sørensen DEN vs. (3) 1822 Lukas Andersson SWE 3-6, 5-7
2834 Christoffer Delfort Lorentzen DEN vs. 2824 Alexander Ilin 3-6, 1-6
Sebastian Kjølbye DEN vs. 2763 Linus Andersson SWE 1-6, 5-7
(7) 2067 August Brostrøm Poulsen DEN vs. Marcus Bergelin SWE 2-6, 3-6

2824 Hector Hertz Nissen DEN vs. (4) 1822 Bjorn Cristiano Asbjornrod Valdivieso NOR 6-4, 1-6, [10-7]
Arvid Hagejard SWE vs. 2493 Tom Frederik Siebold GER 6-4, 1-6, [10-5]
Christoffer Topp-Parving DEN vs. 2482 Victor Tauson SWE 3-6, 3-6
(5) 1867 Gustav Dressler AUT vs. Wincent Belltoft SWE 6-2, 1-6, [10-8]

Boys doubles

Semifinale: Valdemar Dubin/Alexander Nordal Clausen DEN vs. (4) Luc Wieland/Robin Boeckli SUI 5-7, 2-6


Girls singles

Finale: (3) 342 Vilma Krebs Hyllested DEN vs. (6) 628 Bella Bergkvist Larsson SWE 5-7, 3-6

Semifinale
(3) 342 Vilma Krebs Hyllested DEN vs. 689 Augusta Lucia Grau Kristensen DEN 7-6(4), 7-6(3)
(2) 296 Laura Brunkel DEN vs. (6) 628 Bella Bergkvist Larsson SWE 4-6, 1-6

Kvartfinale
689 Augusta Lucia Grau Kristensen DEN vs. (7) 643 Alexandra Panagiotidou GRE 6-1, 6-4
(3) 342 Vilma Krebs Hyllested DEN vs. (6) 628 Bella Bergkvist Larsson SWE 7-6(6), 6-2
(4) 589 Mille Mørk DEN vs. (6) 628 Bella Bergkvist Larsson SWE 3-6, 1-6
(2) 296 Laura Brunkel DEN vs. 1455 Sonja Wedenski SWE 7-6(1), 6-2

1/8-finale
689 Augusta Lucia Grau Kristensen DEN vs. (1) 282 Tilda Hessleryd SWE 7-6(5), 4-6, 6-3
746 Cecilie Agerbek Fridthjof DEN vs. (7) 643 Alexandra Panagiotidou GRE 6-7(3), 6-4, 3-6
(3) 342 Vilma Krebs Hyllested DEN vs. 1294 Maren Milla Tobiasson Reinemo NOR 6-4, 6-1
(WC) 3006 Lucca Ingildsen DEN vs. (8) 685 Isabella Svahn SWE 4-6, 3-6

(6) 628 Bella Bergkvist Larsson SWE vs. 1602 Jana Svobodova CZE 6-2, 6-0
(4) 589 Mille Mørk DEN vs. (Q) 1922 Anastasia Pettersson SWE 7-6(4), 7-6(6)
1455 Sonja Wedenski SWE vs. 707 Tilda Larsson SWE 6-3, 6-3
(2) 296 Laura Brunkel DEN vs. (Q) 2101 Edit Cosmo SWE 1-6, 6-4, 6-0

R32
(1) 282 Tilda Hessleryd SWE vs. 1715 Cecilie Maeland NOR 6-2, 7-6(2)
689 Augusta Lucia Grau Kristensen DEN vs. 1181 Ellen Katzerova CZE 6-1, 6-4
746 Cecilie Agerbek Fridthjof DEN vs. 1720 Fredrika Runstrom SWE 6-1, 3-6, 7-6(12)
1036 Frederikke Alberte Pape DEN vs. (7) 643 Alexandra Panagiotidou GRE 6-2, 4-6, 4-6

(3) 342 Vilma Krebs Hyllested DEN vs. 736 Anastasia Huijsegoms BEL 6-2, 6-2
1294 Maren Milla Tobiasson Reinemo NOR vs. (Q) 1876 Louise Kerstin Marie Ternstrom SWE 6-0, 6-3
(WC) 3006 Lucca Ingildsen DEN vs. (Q) 2599 Isa Nilsson SWE 6-3, 6-3
(WC) 1715 Sophia Izabella ragus DEN vs. (8) 685 Isabella Svahn SWE 3-6, 6-7(5)
==
750 Zoe Du Pasquier Jensen DEN vs. (6) 628 Bella Bergkvist Larsson SWE 6-7(1), 2-6
1698 Annelieke Saustrup Steenhuisen DEN vs. 1602 Jana Svobodova CZE 6-4, 1-6, 6-2
(Q) 1922 Anastasia Pettersson SWE vs. 1409 Celin Myhre NOR 6-3, 6-4
(4) 589 Mille Mørk DEN vs. 1426 Clara Nilsson SWE 6-0, 6-1

707 Tilda Larsson SWE vs. (5) 626 Ema Kovacevic BEL 7-5, 6-3
(WC) 2599 Mathilde Mosegaard Ravnholt DEN vs. 1455 Sonja Wedenski SWE 3-6, 4-6
(Q) 2101 Edit Cosmo SWE vs. 1192 Maria Ivankovic BIH 7-5, 6-1
(2) 296 Laura Brunkel DEN vs. (WC) 2151 Elisabeth Birkevold NOR 6-2, 6-2

Qfi (udvalgte)
Cecilie Funder DEN vs. (6) 2101 Edit Cosmo SWE 0-6, 1-6
(8) 2163 Ophelia Mille Ruus DEN vs. (3) 1876 Louise Kerstin Marie Ternstrom SWE 2-6, 7-5, [11-9]

Q16 (udvalgte)
Cecilie Funder DEN vs. Sara Milosevic SWE 6-4, 6-4
3173 Oline Vienberg Skovgaard DEN vs. 2599 Isa Nilsson SWE 0-6, 4-6
(8) 2163 Ophelia Mille Ruus DEN vs. Emma Halvarsson SWE 7-5, 5-7, [10-5]
(7) 2111 Freja B. Løvbjerg DEN vs. 2789 Jolie Angelique Abendroth GER 3-6, 1-6

Q32
Sara Milosevic SWE vs. (1) 1809 Mia Chiantella ITA 2-6, 6-2, [10-4]
Cecilie Funder DEN vs. 3173 Lisa Maria Sohlberg SWE 6-2, 6-1
Ingrid Friis Hein DEN vs. Isabell Ek SWE 3-6, 6-3, [8-10]
(6) 2101 Edit Cosmo SWE vs. Julia Malmberg SWE 6-1, 6-0

3173 Oline Vienberg Skovgaard DEN vs. (2) 1813 Elin Axler SWE 7-6(9), 3-6, [10-5]
WC Amani Azarkan DEN vs. 2599 Isa Nilsson SWE 2-6, 3-6
Marie Benmouyal DEN vs. Alice Olsson SWE 4-6, 1-6
(5) 1922 Caroline Porsager DEN vs. WC Lois Bernstein SWE 2-6, 2-6
==
Sofie Mortensen DEN vs. (3) 1876 Louise Kerstin Marie Ternstrom SWE 1-6, 1-6
Milla Hoffmann DEN vs. 2365 Esther Magnusson SWE 2-6, 3-6
Emma Halvarsson SWE vs. 3107 Josefine April Langstrom Field NOR 6-4, 6-2
(8) 2163 Ophelia Mille Ruus DEN vs. Emilia Sehested SWE 6-4, 6-3

(4) 1922 Anastasia Pettersson SWE vs. 3173 Kaia Celin Bostrom Jorgensen NOR 6-4, 6-2
WC Naja Brun Creton DEN vs. Julia Orswall SWE 3-6, 1-6
2789 Jolie Angelique Abendroth GER vs. 2599 Thea Jagare SWE 6-2, 6-3
(7) 2111 Freja B. Løvbjerg DEN vs. Esther Mansson SWE 7-6(5), 6-4

Girls doubles

Finale: (4) Frederikke Alberte Pape/Mille Mørk DEN vs. (3) Zoe Du Pasquier Jensen/Cecilie Agerbek Fridthjof DEN 6-3, 4-6, [10-8]

Semifinale
(3) Zoe Du Pasquier Jensen/Cecilie Agerbek Fridthjof DEN vs. (1) Alexandra Panagiotidou GRE/Ema Kovacevic BEL 7-5, 3-6, [10-6]
(4) Frederikke Alberte Pape/Mille Mørk DEN vs. (2) Bella Bergkvist Larsson/Tilda Larsson SWE 7-6(5), 6-1


Tennis Europe (Uge 7)

Cat 2 Vierumaeki (FIN) – cement

U14 Boys singles

Finale: (2) 30 Andreas Philip Cort Malee Hansen DEN vs. (4) 43 Leo Wright GBR 7-5, 6-2

Semifinale
(4) 43 Leo Wright GBR vs. 178 Aatu Niemelae FIN 6-2, 6-2
(2) 30 Andreas Philip Cort Malee Hansen DEN vs. 153 Alex Tuomolin FIN 6-1, 6-1

Kvartfinale
153 Alex Tuomolin FIN vs. 101 Oluwajomiloju Aminu GBR  7-5, 5-7, 6-4
(2) 30 Andreas Philip Cort Malee Hansen DEN vs. (6) 109 Kaspar Jaani (EST) 6-1, 6-3


Cat 3 Rungsted Kyst (DEN) – Hardcourt

U14 Boys singles

Finale: (4) 95 Izan Banares Lasala ESP vs. 399 Leonardo Fiocchi ITA 6-4, 7-5

Semifinale
(4) 95 Izan Banares Lasala ESP vs. (1) 9 Paul Hjorteland NOR 7-5, 7-6(3)
399 Leonardo Fiocchi ITA vs. (5) 99 Tomas Vilaca POR 6-3, 6-1

Kvartfinale
(7) 101 Carl Filip Bak Weller DEN vs. (1) 9 Paul Hjorteland NOR 4-6, 6-2, 2-6
(4) 239 Mingus Zack Hansen DEN vs. (4) 95 Izan Banares Lasala ESP 3-6, 6-1, 2-6
399 Leonardo Fiocchi ITA vs. (Q) 1067 Niccolo Mondini ITA 6-2, 6-0
(5) 99 Tomas Vilaca POR vs. (Q) 620 Orvar Andersch SWE 7-5, 5-7, 6-4

1/8-finale
(1) 9 Paul Hjorteland NOR vs. (Q) 956 Rodolfo Orlandinotti ITA 2-6, 6-1, 6-2
(7) 101 Carl Filip Bak Weller DEN vs. (LL) 533 Joel Henriksson SWE 6-1, 6-7(3), 6-1
(4) 95 Izan Banares Lasala ESP vs. 765 Colin Landry SUI 6-1, 6-0
(4) 239 Mingus Zack Hansen DEN vs. 316 Xavier De Marteau BEL 6-1, 6-2

(Q) 1067 Niccolo Mondini ITA vs. (6) 99 Konrad Punger EST 4-6, 6-4, 6-2
(3) 91 Magnus Østergaard DEN vs. 399 Leonardo Fiocchi ITA 2-6, 2-6
(5) 99 Tomas Vilaca POR vs. (Q) 911 Paolo Iallonardo ITA 6-4, 7-6(4)
(Q) 620 Orvar Andersch SWE vs. (2) 61 Jonathan Eie NOR 4-6, 6-3, 6-0

R32
(1) 9 Paul Hjorteland NOR vs. (Q) 652 Nils Froebel SWE 7-6(2), 4-6, 6-2
(WC) Villum Thorsted Riddersholm DEN vs. (Q) 956 Rodolfo Orlandinotti ITA 2-6, 0-6
(LL) 533 Joel Henriksson SWE vs. 313 Josef Svoboda CZE 6-1, 6-1
(7) 101 Carl Filip Bak Weller DEN vs. (WC) Thiago Aiello ITA 6-0, Ret’d

Louie Waldemar Jessen DEN vs. (4) 95 Izan Banares Lasala ESP 0-6, 1-6
765 Colin Landry SUI vs. (WC) 727 Oscar Jusufagic SWE 6-3, 6-1
316 Xavier De Marteau BEL vs. (Q) Emiliano Bratomi ITA 7-5, 6-4
(4) 239 Mingus Zack Hansen DEN vs. (Q) 956 Zachary Verret GBR 7-5, 6-2
==
(WC) Laurits Østergaard DEN vs. (6) 99 Konrad Punger EST 0-6, 2-6
(Q) 1067 Niccolo Mondini ITA vs. 418 Gustaw Chudzikiewicz SWE 6-3, 6-4
399 Leonardo Fiocchi ITA vs. 274 Aleksandar Konstantinov BUL 6-2, 6-2
(3) 91 Magnus Østergaard DEN vs. (LL) 448 Alexander Jan Murzanski NOR 7-5, 6-1

(LL) Nicholai H. Petersen DEN vs. (5) 99 Tomas Vilaca POR 1-6, 1-6
1067 Anders Elfving Navarro DEN vs. (Q) 911 Paolo Iallonardo ITA 5-7, 3-6
(Q) 620 Orvar Andersch SWE vs. 284 Vic Igodt BEL 6-1, 6-3
448 Anton Lindberg-Larsen DEN vs. (2) 61 Jonathan Eie NOR 4-6, 6-7(6)

Q16 (udvalgte)
(WC) Sebastian Sehic Rasmussen DEN vs. (2) 448 Alexander Jan Mujrzanski NOR 6-7(5), 6-3, [10-12]
(WC) William Thyssen Wendell DEN vs. (11) 806 Jayden Oladimji (GBR) 0-6, 0-6
(WC) Viktor Ildor Lyngbæk DEN vs. (4) 533 Joel Henriksson SWE 1-6, 0-6
Alexander De Alwis Thorsen DEN vs. (6) 596 Ben Stockholmer SWE 0-6, 1-6
(13) 866 Nicholai H. Petersen DEN vs. 1067 Niccolo Mondini ITA 3-6, 2-6
(WC) Vitus Molbech DEN vs. (10) 727 Aoun Abbas GBR 0-6, 0-6
Tristan Brogaard DEN vs. (14) 911 Paolo Iallonardo ITA 0-6, 2-6


U14 Girls singles

Finale: 295 Polina Skliar UKR vs. (2) 115 Lilly Becker 7-6(3), 6-2

Semifinale
295 Polina Skliar UKR vs. (1) 99 Lea Haider-Maurer AUT 6-2, 6-0
(2) 115 Lilly Becker vs. 279 Isabella Angelina Abendroth GER 7-6(5), 7-6(2)

Kvartfinale
(1) 99 Lea Haider-Maurer AUT vs. (Q) 1016 Jessica Morrison GBR 6-4, 3-6, 6-2
295 Polina Skliar UKR vs. (3) 134 Gabriella Eie NOR 6-1, 6-0
279 Isabella Angelina Abendroth GER vs. (5) 193 Marthine Charlotte Bu Morland NOR 6-1, 6-3
(2) 115 Lilly Becker vs. (Q) 496 Sandra Ciobica ROU 6-3, 6-1

1/8-finale
(1) 99 Lea Haider-Maurer AUT vs. 378 Victoruia Brand GER 6-3, 6-1
(Q) 1016 Jessica Morrison GBR vs. (Q) 695 Agnes Lagerqvist SWE 6-3, 6-3
226 Ella Wilstrup DEN vs. (3) 134 Gabriella Eie NOR 3-6, 4-6
Emilia Eyva Thygesen DEN vs. 295 Polina Skliar UKR 3-6, 4-6

(5) 193 Marthine Charlotte Bu Morland NOR vs. (Q) 846 Anna Bajen FRA 7-5, 6-3
279 Isabella Angelina Abendroth GER vs. (4) 181 Sofia Rachel Kocisova SVK 6-1, 6-3
(LL) 924 Liva Viller Møller DEN vs. (Q) 496 Sandra Ciobica ROU 6-7(3), 6-3, 3-6
(2) 115 Lilly Becker vs. 416 Maja Schweika GER 6-7(2), 7-6(7), 6-2

R32
388 Anna Brandt Schultz DEN vs. (1) 99 Lea Haider-Maurer AUT 1-6, 2-6
378 Victoruia Brand GER vs. (Q) 695 Varvara Trifonova EST 6-2, 6-2
(WC) 712 Viola From Pedersen DEN vs. (Q) 695 Agnes Lagerqvist SWE 5-7, 3-6
(7) 221 Sofie Carolina Fræs Espersen DEN vs. (Q) 1016 Jessica Morrison GBR 3-6, 2-2

(WC) Victoria Frederiksen DEN vs. (3) 134 Gabriella Eie NOR 5-7, 1-6
226 Ella Wilstrup DEN vs. 555 Sofia Streltsova BEL 6-3, 6-1
295 Polina Skliar UKR vs. 259 Marina Markina LAT 6-2, 6-4
Emilia Eyva Thygesen DEN vs. (6) 201 Karina Maria Macarie ROU 6-1, 6-4
==
513 Josefine Bente Malling DEN vs. (5) 193 Marthine Charlotte Bu Morland NOR 6-7(2), 4-6
488 Sofia Østergaard DEN vs. (Q) 846 Anna Bajen FRA 2-6, 1-6
(WC) 712 Nikolina Varenica Nojinovic DEN vs. 279 Isabella Angelina Abendroth GER 1-6, 1-6
(4) 181 Sofia Rachel Kocisova SVK vs. (Q) 598 Nadzeya Henina 6-1, 6-2

(LL) 924 Liva Viller Møller DEN vs. (WC) 712 Josefine Beate Pape DEN 6-2, 7-6(3)
351 Nora Juncher Kjellin DEN vs. (Q) 496 Sandra Ciobica ROU 1-6, 2-6
(Q) Emma Brandt Schultz DEN vs. 416 Maja Schweika GER 3-6, 3-6
(2) 115 Lilly Becker vs. (Q) (620) Celia Troan NOR 6-1, 3-1 Ret’d

Qfi
Anna Frederikke Forland DEN vs. (2) 598 Nadzeya Henina 0-6, 2-6
Madicken Dunne DEN vs. 695 Varvara Trifonova EST 0-6, 0-6
(WC) Sophia Valsted DEN vs. (5) 846 Anna Bajen FRA 2-6, 1-6
(6) 924 Liva Viller Møller DEN vs. Agnes Lagerqvist (SWE) 3-6, 4-6
Emma Brandt Schultz DEN vs. (7) 938 Lena Topel GER 6-1, 6-1

Q16
Anna Frederikke Forland DEN vs. Michaela Nellus SWE 6-3, 7-5
(WC) Celeste Deichmann DEN vs. Rebecca Mihailescu SWE 2-6, 1-6
Madicken Dunne DEN vs. Emilie Bjella Skjorten NOR 6-4, 6-2
(WC) Sophia Valsted DEN vs. Olivia Graupera Godia ESP 6-0, 6-4
Emma Brandt Schultz DEN vs. Djosa Joli Venezi Frantzich SWE 6-3, 6-4
Frederikke Ellen Reedtz DEN vs. (9) 1016 Jessica Morrison GBR 3-6, 0-6

<< tilbage


UTR turneringer 

PTT $25K Denmark Men, Rungsted Kyst – Hardcourt

Livestream: https://www.youtube.com/playlist?list=PLTsq4HmQQOqSmSZptyVvt-iMq5TNiEz9q

Finaler

1.st Play offs

Finale: 13.25 Maxime Hamou FRA vs. 13.12 Henrik Korsgaard DEN 6-7(10), 6-3, 7-6(6)

Semifinale
13.23 Maxime Hamou FRA vs. 12.81 Hugo Pierre FRA 6-2, 6-4
13.04 Henrik Korsgaard DEN vs. 13.56 Yanais Laurent FRA 7-5, 2-6, 7-6(6)

2.nd Play offs

Finale: 12.05 Alexander Chepik RUS vs. 12.14 Ivan Sodan CRO 7-6(8), 6-3

Semifinale
11.94 Alexander Chepik RUS vs. 12.78 Nazim Makhlouf ALG 6-2, 3-1 Ret’d
12.13 Ivan Sodan CRO vs. 12.03 Igor Dudun UKR 7-5, 6-2

3.rd Play offs

Finale. 11.93 Cornelius Alexander Shalmi DEN  vs. 11.75 Meethre Barot USA – walkover

Semifinale
11.70 Meethre Barot USA vs. 12.23 Anthony Turchi ITA 7-6(1), 6-2
11.91 Cornelius Alexander Shalmi DEN vs. 11.72 Jakub Ostajewski 6-2, 6-4

4.th Play off

Finale: 11.43 Jonas Schwarz DEN vs. 11.58 Wadym Konowczuk POL 6-1, 6-2

Semifinale
11.54 Wadym Konowczuk POL vs. 11.87 Artem Podorozhnyi UKR 6-3, 6-4
11.35 Jonas Schwarz DEN vs. 11.80 Robert Beznea GBR 7-6(5), 6-0

5.th Play off

Finale: 11.47 Martin Nygaard Knudsen DEN vs. 10.89 Igor Skoric CRO 5-0 Ret’d

Semifinale
10.67 Igor Skoric CRO vs. 11.94 Alexander Chepik RUS 4-6, 6-0, 6-4
11.47 Martin Nygaard Knudsen DEN vs. 11.51 Felipe Mikkelsen DEN – walkover

 

Group A
11.61 Meethre Barot USA vs. 11.86 Artem Podorozhnyi UKR 6-4, 3-6, 6-2
12.72 Nazim Makhlouf ALG vs. 11.76 Nikolaj Katic DEN 6-1, 6-4
tirsdag
11.61 Meethre Barot USA vs. 11.76 Nikolaj Katic DEN 6-3, 6-3
13.57 Yanais Laurent FRA vs. 12.72 Nazim Makhlouf ALG 6-3, 6-4
onsdag
13.57 Yanais Laurent FRA vs. 11.76 Nikolaj Katic DEN 6-3, 6-1
11.83 Artem Podorozhnyi UKR vs. 12.77 Nazim Makhlouf ALG  6-3, 2-6, 7-6(4)
torsdag
11.83 Artem Podorozhnyi UKR vs. 11.71 Nikolaj Katic DEN 6-3
13.57 Yanais Laurent FRA vs. 11.67 Meethre Barot USA 6-3, 6-2
fredag
12.78 Nazim Makhlouf ALG vs. 11.68 Meethre Barot USA 3-6, 6-1, 6-2
13.56 Yanais Laurent FRA vs. 11.85 Artem Podorozhnyi UKR 6-1, 6-1

Stilling Group A
13.56 Yanais Laurent FRA 4-0, 8-0, 48-18
12.78 Nazim Makhlouf ALG 2-2, 5-5, 49-41
11.70 Meethre Barot USA 2-2, 5-5, 41-45
11.87 Artem Podorozhnyi UKR 2-2, 4-5, 35-45
11.64 Nikolaj Katic DEN 0-4, 0-7, 18-42


Group B
11.97 Igor Dudun UKR vs. 11.52 Michelangelo Zvech Flaborea Mreule ITA 5-7, 7-6(6), 6-3
11.91 Cornelius Alexander Shalmi DEN vs. 11.69 Alexandru Luca ROU 6-2, 6-0
tirsdag
11.91 Cornelius Alexander Shalmi DEN vs. 11.52 Michelangelo Zvech Flaborea Mreule ITA 1-0
13.25 Maxime Hamou FRA vs. 11.69 Alexandru Luca ROU 6-2, 6-1
onsdag
13.25 Maxime Hamou FRA vs. 11.92 Cornelius Alexander Shalmi DEN 7-5, 6-0
11.97 Igor Dudun UKR vs. 11.61 Alexandru Luca ROU 3-6, 6-3, 6-4
torsdag
11.97 Igor Dudun UKR vs. 11.92 Cornelius Alexander Shalmi DEN 6-3, 6-2
13.23 Maxime Hamou FRA vs. 11.35 Jonas Schwarz DEN 6-2, 6-4
fredag
11.35 Jonas Schwarz DEN vs. 11.60 Alexandru Luca ROU 7-6(4), 6-1
13.26 Maxime Hamou FRA vs. 11.97 Igor Dudun UKR 6-2, 7-5

Stilling Group B
13.23 Maxime Hamou FRA 4-0, 8-0, 50-21
12.03 Igor Dudun UKR 3-1, 6-4, 52-47
11.91 Cornelius Alexander Shalmi DEN 2-2, 3-4, 23-27
11.35 Jonas Schwarz DEN 0-1,2-2, 1919
11.64 Michelangelo Zvech Flaborea Mreule ITA 0-2, 1-3, 16-19
11.60 Alexandru Luca ROU 0-4, 1-8, 25-52


Group C
12.17 Ivan Sodan CRO vs. 11.59 Jakub Ostajewski USA
11,75 Igor Skoric CRO vs. 11,60 Wadym Konowczuk POL
tirsdag
12.17 Ivan Sodan CRO vs. 11,75 Igor Skoric CRO 6-3, 6-2
12.80 Hugo Pierre FRA vs. 11,60 Wadym Konowczuk POL 3-6, 6-2, 6-2
onsdag
12.80 Hugo Pierre FRA vs. 11.68 Igor Skoric CRO 6-2, 6-1
11.60 Jakub Ostajewski USA vs. 11,60 Wadym Konowczuk POL 6-4, 6-1
torsdag
11.60 Jakub Ostajewski USA vs. 10.57 Igor Skoric CRO 6-1, 6-1
12.80 Hugo Pierre FRA vs. 12.16 Ivan Sodan CRO 6-2, 6-0
fredag
12.14 Ivan Sodan CRO  vs. 11.56 Wadym Konowczuk POL 6-4, 6-7(7), 6-3
12.80 Hugo Pierre FRA  vs. 11.69 Jakub Ostajewski USA  6-0, 6-0

Stilling Group C
12.81 Hugo Pierre FRA 4-0, 8-1, 51-15
12.13 Ivan Sodan CRO 3-1, 6-3, 45-40
11.72 Jakub Ostajewski USA 2-2, 4-4, 33-32
11.54 Wadym Konowczuk POL 1-3, 4-6, 41-49
10.67 Igor Skoric CRO 0-4, 0,8, 14-48

Group D
12.94 Henrik Korsgaard DEN vs. 11.61 Felipe Mikkelsen DEN 6-3, 6-2
11.88 Alexander Chepik RUS vs. 12.26 Anthony Turchi ITA 3-6, 6-3, 6-4
tirsdag
12.26 Anthony Turchi ITA vs. 11.61 Felipe Mikkelsen DEN 6-2, 6-3
12.94 Henrik Korsgaard DEN vs. 11.74 Robert Beznea GBR 7-6(9), 6-4
onsdag
11.74 Robert Beznea GBR vs. 11.61 Felipe Mikkelsen DEN 6-1, 6-1
12.97 Henrik Korsgaard DEN vs. 11.90 Alexander Chepik RUS 6-1, 6-1
torsdag
11.92 Alexander Chepik RUS vs. 11.61 Felipe Mikkelsen DEN 7-5, 6-2
12.23 Anthony Turchi ITA vs. 11.74 Robert Beznea GBR 7-6(1), 6-3
fredag
12.99 Henrik Korsgaard DEN vs. 12.23 Anthony Turchi ITA 6-4, 6-2
11.92 Alexander Chepik RUS vs. 11.74 Robert Beznea GBR  6-3, 6-2

Stilling Group D
13.04 Henrik Korsgaard DEN 4-0, 8-0, 49-23
11.94 Alexander Chepik RUS 3-1, 6-3, 42-37
12.23 Anthony Turchi ITA 2-2, 5-4, 44-41
11.80 Robert Beznea GBR 1-3, 2-6, 36-40
11.51 Felipe Mikkelsen DEN 0-4, 0-8, 19-49


Svenske turneringer (udvalgte) 

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Opvisningskampe 


Davis Cup 

Livestream: https://video.daviscup.com/

Finals 2023 , Gruppespil 12-17. september

Finalister 2022: Canada, Australien, Wildcards: Italien, Spanien,
Vindere Qualifiers: Chile, Finland, Frankrig, Holland, Korea, Kroatien, Schweiz, Serbien, Storbritannien,  Sverige, Tjekkiet, USA,

Finals 2023, Slutspil 21-26 November, Malaga


World Group I 15-16 eller 16-17 september

Bosnien/Herzegovina vs. (1) Tyskland
Bulgarien vs. (2) Kazakhstan
(3) Belgien vs. Uzbekistan
(4) Argentina vs. Litauen
Ukraine vs. (5) Colombien
6) Ungarn vs. Tyrkiet
Israel vs. (7) Japan
(8) Østrig vs. Portugal
Grækenland vs. (9) Slovakiet
Peru vs. 10) Norge
(11) Rumænien vs. Taipei
Danmark vs. (12) Brasilien

World Group II 15-16 eller 16-17 september

Monaco vs. (1) Ecuador
(2) Indien vs. Marokko
(3) New Zealand vs. Thailand
(4) Mexico vs. Kina
(5) Pakistan vs. Indonesien
(6) Uruguay vs. Egypten
(7) Libanon vs. Jamaica
(8) Slovenien vs. Luxembourg
Georgien vs. (9) Tunesien
(10) El Salvador vs. Irland
(11) Hong Kong vs. Letland
(12) Polen vs. Barbados

<< tilbage


Billie Jean King Cup

TV-dækning: https://video.billiejeankingcup.com/
Livescore: https://live.billiejeankingcup.com/en/tie-overview.php/ALL-LIVE


Qualifiers 2023 – 14-15. april

(1) Spanien vs. Mexico
Ukraine vs. (2) Tjekkiet (spillested besluttes)
Storbritannien vs. (3) Frankrig
(4) Canada vs. Belgien
(5) USA vs. Østrig
(6) Slovakiet vs. Italien
(7) Tyskland vs. Brasilien
(8) Kazakhstan vs. Polen
(9) Rumænien vs. Slovenien

Vinderne spiller 2023 Finals sammen med Schweiz og Australien
Taberne spiller Play-offs november 2023


Group I Europe/Africa – 10-15. April 2023 

Oprykker fra Group II Europe/Africa: Norge, Egypten
Fortsætter: Tyrkiet, Bulgarien, Danmark, Sverige
Nedrykkere fra Playoff 11-12. november: Holland, Kroatien, Ungarn, Letland, Serbien
Værtsland: Ikke fastsat.
2 puljer a 5-6 nationer. Puljevindere rykker op og spiller om 1-2. pladsen. 2’erne spiller om oprykning. 3-5 spiller om placeringer 


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet,  Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

<< tilbage

Forrige artikelATP/WTA 250: Holger klar til semi. Clara stoppet i kvartfinale
Næste artikelW60 Altenkirchen: Clara Tauson kroner comeback med ny titel
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.