Holger Rune fik den værst tænkelige lodtrækning med udsigt til at møde Nick Kyrgios i 3. runde og Novak Djokovic i eventuel kvartfinale

Den altoverskyggende tennis-begivenhed i de kommende 2 uger er årets første Grand Slam turnering Australian Open, som uden tvivl får ekstraordinær dansk opmærksomhed, fordi der er skabt store forventninger til, at 19-årige Holger Vitus Nødskov Rune med sin fornemme afslutning i 2022 og indtog i top 10 kan gøre sig seriøst gældende i kampen om titlen.

I artiklen herunder beskriver Anders Høeg Lammers den suveræne udvikling, der i 2022 har bragt Holger op i verdenstoppen, og han betragter Holger som en seriøs kandidat til sportens største trofæer allerede i 2023.

Holger Runes suveræne vej mod verdenstoppen

Meget skal dog flaske sig, hvis Holger allerede ved Australian Open stadig er med i  2. uge af turneringen, hvilket under alle omstændigheder forudsætter, at han rammer sit topniveau, men i så fald har han allerede bevist, at han kan vinde over hvem som helst, da han ved ATP 1000 Masters i Paris vandt over 5 top 10 spillere på stribe, inklusive Novak Djokovic i selve finalen.

Derfor er det berettiget at forvente, at Holger kan vinde sine 2 første kampe, hvor han ikke kan møde seedede modstandere, men for både Holger og de øvrige seedede spillere gælder, at der altid vil være risiko for en tidlig exit, hvis bundniveauet er for lavt.

Holger møder i 1. runde ved 03-tiden natten til tirsdag 30-årige no. 56 Filip Krajinovic (SRB), der sagtens kan volde danskeren problemer, men Holger er dog oplagt favorit, og derfor vil det være en af rundens større overraskelser, hvis Holger ikke er på programmet, når 2. runde i nederste halvdel afvikles torsdag, hvor modstanderen bliver enten no. 38 Albert Ramos-Vinolas (ESP) eller no. 39 Maxime Cressy (USA).
Uanset hvem af dem Holger møder, er risikoen for nederlag den samme, men det vil stadig være overraskende, hvis Holger ikke klarer sig videre til 3. runde, hvor seedet 9-16 kan møde seedet 17-24.

Blandt de sidstnævnte er 19. seedede Nick Kyrgios formentlig den spiller, som de fleste deltagere havde håbet på ikke at møde tidligt i turneringen på hans hjemmebane, hvor han uden tvivl får den største opbakning, og på sine bedste dage er australieren blandt de allerbedste i Verden, og derfor er det rimeligt at betegne det som en “uheldig lodtrækning”, at Holger netop kan ramme ind i Kyrgios i 3. runde.
Kyrgios er dog ofte uforudsigelig i sine præstationer, og derfor kan han især i 2. runde risikere at få problemer, hvis han møder no. 67 Richard Gasquet (FRA), der fik tanket selvtillid, da han i lørdags vandt finalen ved ATP 250 i Auckland efter finalesejr 4-6, 6-4, 6-4 over formstærke no. 12 Cameron Norrie (GBR), der i starten af året vandt alle sine kampe ved United Cup over både Rafael Nadal, Alex De Minaur og Taylor Fritz.

De fleste forventer dog, at Holger og Kyrgios mødes i 3. runde, og uanset hvem der vinder opgøret, er der fortsat tale om en “uheldig lodtrækning”, idet den allerstørste hindring på vejen mod en eventuel semifinale med al sandsynlighed bliver turneringens storfavorit Novak Djokovic i kvartfinalen.
Forinden kan dog vente endnu en seriøs forhindring i 1/8-finalen mod 5. seedede Andrey Rublev, hvis han i 1. runde vinder over Dominic Thiem, der har wildcard, og senere også slipper forbi 25. seedede Daniel Evans.

Vinderen af ovennævnte 3/4-del af lodtrækningen kan ifølge seedningen møde 2. seedede Casper Ruud i semifinalen, men nordmanden har ikke imponeret på det seneste, og derfor er et mere sandsynligt bud formentlig 8. seedede Taylor Fritz, men både 12. seedede Alexander Zverev og 13. seedede Matteo Berrettini kan også blande sig i striden om en semifinale.

I øverste 1/4-del er sidste års vinder Rafael Nadal seedet 1, men spanieren har været langt fra sit tidligere niveau i en periode, og derfor er det tvivlsomt, at spanieren når forbi kvartfinalen, hvor han kan møde 7. seedede Daniil Medvedev.

I 2/4-del er der lagt op til 1/8-finaler mellem 3. seedede Stefanos Tsitsipas og en af italienerne 15. seedede Jannik Sinner eller 17. seedede Lorenzo Musetti samt mellem 6. seedede Felix Auger-Aliassime og 11. seedede Cameron Norrie.
Italienerne har på det seneste ikke leveret de præstationer, som deres åbenlyse talent har skabt berettigede forventninger til, hvorimod Auger-Aliassime viste storform i slutningen af 2022, og derfor vil et opgør mellem Tsitsipas og Auger-Aliassime være et godt bud på en kvartfinale.

Ovenstående analyse lægger således op til semifinale mellem Medvedev og Tsitsipas eller Auger-Aliassime, samt mellem Taylor Fritz og Novak Djokovic, der betragtes som favorit til at løfte trofæet til sidst.

Iga Swiatek
© 2023 Jimmie48 Tennis Photography – Iga Swiatek ved Kids Day

Hos kvinderne har Iga Swiatek været altdominerende, siden sidste års vinder af Australian Open Ashleigh Barty lagde ketsjeren på hylden.
Dominansen kan aflæses direkte på WTA-ranglisten, hvor Swiatek på 1. pladsen har mere end dobbelt så mange point (11.025) som no. 2 Ons Jabeur (5.140), og derfor er Swiatek oplagt favorit til at vinde titlen.
Dog har Swiatek vist svaghedstegn, da hun ved United Cup led et uventet stort nederlag 2-6, 2-6 mod no. 3 Jessica Pegula, der er blandt de seriøse udfordrere til titlen.

Efter lodtrækningen er der lagt op til følgende kvartfinaler, hvis de 4 topseedede når dertil:
Iga Swiatek mod 7. seedede Cori Gauff eller 11. seedede Paula Badosa. *)
Jessica Pegula mod 6. seedede Maria Sakkari eller 10. seedede Madison Keys.
Caroline Garcia mod 8. seedede Daria Kasatkina eller 9. seedede Veronika Kudermetova.
Ons Jabeur mod 5. seedede Aryna Sabalenka eller 12. seedede Belinda Bencic.
*) Badosa har efter lodtrækningen trukket sig og erstattet af Lucky Loser Laura Pigossi (BRA)

Sidstnævnte vandt lørdag suverænt 6-0, 6-2 i finalen ved WTA 500 Adelaide 2.
Ugen forinden vandt Sabalenka Adelaide 1, og begge bør derfor regnes med i favoritfeltet til titlen.
Det samme gælder 18-årige Cori Gauff, der indledte sæsonen med 5 suveræne 2-sæts sejre, da hun i uge 1 vandt titlen ved WTA 250 Auckland.

Der vil være massiv dækning fra Australian Open fra Eurosport, og på Discovery+ er der mulighed for selv at vælge fra alle baner.
Kampe med Holger Rune bliver formentlig vist på 6’eren eller Eurosport 1, men det vil fremgå på Tennisavisens facebook, hvor der dagligt bliver lavet opslag med udvalgte kampe samt sendeplanen med de kampe, som vises på Eurosport 1 og 2.

TV-kampe/streaming og resultater

Spilleplan for aktuelle udvalgte kampe, som kan følges på TV og livestream, vil dagligt fremgå af opslag på Tennisavisens Facebook samt i nogle af de øvrige tennis-relaterede facebook-grupper.

Udvalgte resultater – eller links hertil – fra internationale turneringer vil løbende blive opdateret.

Udvalgte kampe søndag 22. januar

Billeder: Foto: Jimmie48: Lin Zhu og Victoria Azarenka – Foto: GettyImages: Stefanos Tsitsipas og Jannik Sinner – Eurosport 1 fra kl. 0900

====

Australian Open – Discovery+, Eurosport 1

Rod Laver Arena – start 0100cet
B. Bryan/M. Bryan vs. M. Baghdatis/M. Phillippousis – Legends
NB 0230: 1 Iga Swiatek POL vs. 22 Elena Rybakina KAZ – W
10 Hubert Hurkacz POL vs. 29 Sebastian Korda USA – M
NB 0900: 3 Stefanos Tsitsipas GRE vs. 19 Jannik Sinner ITA – M
24 Victoria Azarenka vs. Lin Zhu CHN – W

Margaret Court Arena – start 0100cet
L. Stefani/R. Matos vs. B. Mattek-Sands/M. Pavic – Mixed
NB 0300: 17 Jelena Ostapenko LAT vs. 7 Cori Gauff USA – W
NB 0530: 6 Felix Auger-Aliassime CAN vs. Jiri Lehecka CZE – M

John Cain Arena – NB 0430
18 Karen Khachanov vs. 31 Yoshihito Nishioka JPN – M
NB 0700: 3 Jessica Pegula USA vs. 20 Barbora Krejcikova CZE – W

Den komplette schedule findes på https://ausopen.com/schedule#!32106

EUROSPORT 1 INTERNATIONAL – ROD LAVER ARENA
01H00 CET RLA M1 BRYAN, Bob (USA) / BRYAN, Mike (USA) vs. BAGHDATIS, Marcos (CYP) / PHILIPPOUSSIS, Mark (AUS) – Anders
RLA M2 NB 02.30 CET ŚWIĄTEK, Iga (POL) [1] vs. RYBAKINA, Elena (KAZ) [22] – Anders
RLA M3 HURKACZ, Hubert (POL) [10] vs. KORDA, Sebastian (USA) [29] – Maria
GOOD MORNING SHOW 15’
JCA M4 NB 07.00 CET PEGULA, Jessica (USA) [3] vs. KREJCIKOVA, Barbora (CZE) [20] – kommer fra AO Extra
08H45 CET INTRO NIGHT SESSION 15′
09H00 CET RLA NS1 TSITSIPAS, Stefanos (GRE) [3] vs. SINNER, Jannik (ITA) [15] – Michael
IN BETWEEN MATCH 15’
RLA NS2 AZARENKA, Victoria [24] vs. ZHU, Lin (CHN) – Michael
WRAP UP OF THE DAY EUROSPORT TENNIS CUBE 15’

MARGARET COURT ARENA
01H00 CET MCA M1 STEFANI, Luisa (BRA) / MATOS, Rafael (BRA) v MATTEK-SANDS, Bethanie (USA) / PAVIC, Mate (CRO) – Sisse
MCA M2 NB 03.00 CET OSTAPENKO, Jelena (LAT) [17] vs. GAUFF, Coco (USA) [7] – Sisse
MCA M3 NB 05.30 CET LEHECKA, Jiri (CZE) vs. AUGER-ALIASSIME, Felix (CAN) [6] – Ondrej
Slut på MCA og dermed fri til Per V – dog skal der laves digitalt studie til slut på dagen.

AO EXTRA FEED
JCA M3 NB 04.30 CET NISHIOKA, Yoshihito (JPN) [31] vs. KHACHANOV, Karen [18] – Thomas
JCA M4 NB 7.00 CET PEGULA, Jessica (USA) [3] vs. KREJCIKOVA, Barbora (CZE) [20] – Peer

====

ATP Challenger – www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

====

ITF World Tennis Tour
Livestream: live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: live.itftennis.com/en/live-scores/

====

Resultater opdateres her: https://www.tennisavisen.dk/turneringer-uge-3-kyrgios-og-djokovic-bliver-de-stoerste-udfordringer-for-holger-rune/


GenvejeATP Challenger, WTA Challenger, ITF Men, ITF Women, ITF Junior, TE Junior, UTRDanske, Svenske DavisCup, BJKCup

Rang- og Entrylister opdateres jævnligt på dette link. : WTAATPITF GirlsITF Boys


WTA Tour – ATP Tour (Uge 03)

Ingen turneringer denne uge


Grand Slam, Australian Open (AUS) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +10 timer

TV-dækning: Discovery+

Men’s singles

1/8-finale
18 Karen Khachanov vs. 31 Yoshihito Nishioka JPN 6-0, 6-0, 7-6(4)
29 Sebastian Korda USA vs. 10 Hubert Hurkacz POL 3-6, 6-3, 6-2, 1-6, 7-6(7)
3 Stefanos Tsitsipas GRE vs. 19 Jannik Sinner ITA
Jiri Lehecka CZE vs. 6 Felix Auger-Aliassime CAN 4-6, 6-3, 7-6(2), 7-6(3)
==
9 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. 5 Andrey Rublev
4 Novak Djokovic SRB vs. 22 Alex de Minaur AUS
Ben Shelton USA vs. Jeffrey John Wolf USA
24 Roberto Bautista Agut ESP vs. Tommy Paul USA

R32
31 Yoshihito Nishioka JPN vs. Mackenzie McDonald USA 7-6(6), 6-3, 6-2
18 Karen Khachanov vs. 16 Frances Tiafoe USA 6-3, 6-4, 3-6, 7-6(9)
10 Hubert Hurkacz POL vs. 20 Denis Shapovalov CAN 7-6(3), 6-4, 1-6, 4-6, 6-3
29 Sebastian Korda USA vs. 7 Daniil Medvedev 7-6(7), 6-3, 7-6(4)

3 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Tallon Griekspoor NED 6-2, 7-6(5), 6-3
19 Jannik Sinner ITA vs. Marton Fucsovics HUN 4-6, 4-6, 6-1, 6-2, 6-0
Jiri Lehecka CZE vs. 11 Cameron Norrie GBR 6-7(8), 6-3, 3-6, 6-1, 6-4
6 Felix Auger-Aliassime CAN vs. 28 Francisco Cerundolo ARG 6-1, 3-6, 6-1, 6-4
==
5 Andrey Rublev vs. 25 Daniel Evans GBR 6-4, 6-2, 6-3
9 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. Ugo Humbert FRA 6-4, 6-2, 7-6(5)
22 Alex de Minaur AUS vs. Benjamin Bonzi FRA 7-6(5), 6-2, 6-1
4 Novak Djokovic SRB vs. 27 Grigor Dimitrov BUL 7-6(7), 6-3, 6-4

Ben Shelton USA vs. WC Alexei Popyrin AUS 6-3, 7-6(4), 6-4
Jeffrey John Wolf USA vs. LL Michael Mmoh USA 6-4, 6-1, 6-2
24 Roberto Bautista Agut ESP vs. Andy Murray GBR 6-1, 6-7(7), 6-3, 6-4
Tommy Paul USA vs. Jenson Brooksby USA 6-1, 6-4, 6-3

R64
Mackenzie McDonald USA vs. 1 Rafael Nadal ESP 6-4, 6-4, 7-5
31 Yoshihito Nishioka JPN vs. Q Dalibor Svroina CZE 6-3, 6-4, 6-2
18 Karen Khachanov vs. WC Jason Kubler AUS 6-4, 5-7, 6-4, 6-2
16 Frances Tiafoe USA vs. Q Junchan Shang CHN 6-4, 6-4, 6-1

10 Hubert Hurkacz POL vs. Lorenzo Sonego ITA 3-6, 7-6(3), 2-6, 6-3, 6-3
20 Denis Shapovalov CAN vs. Taro Daniel JPN 6-3, 7-6(3), 7-5
29 Sebastian Korda USA vs. Q Yosuke Watanuki JPN 6-2, 7-5, 6-4
7 Daniil Medvedev vs. WC John Millman AUS 7-5, 6-2, 6-2
==
3 Stefanos Tsitsipas GRE vs. WC Rinky Hijikata AUS 6-3, 6-0, 6-2
Tallon Griekspoor NED vs. 32 Botic van de Zandschulp NED 4-6, 4-6, 4-6
Marton Fucsovics HUN vs. Lloyd Harris RSA 6-2, 6-3, 5-7, 6-4
19 Jannik Sinner ITA vs. Tomas Martin Etcheverry ARG 6-3, 6-2, 6-2

11 Cameron Norrie GBR vs. Constant Lestienne FRA 6-3, 3-6, 7-6(2), 6-3
Jiri Lehecka CZE vs. WC Christopher Eubanks USA 6-4, 6-4, 3-6, 6-3
28 Francisco Cerundolo ARG vs. Corentin Moutet FRA 3-6, 6-4, 6-2, 7-5
6 Felix Auger-Aliassime CAN vs. Alex Molcan SVK 3-6, 3-6, 6-3, 6-2, 6-2
====
Mackenzie McDonald USA vs. 1 Rafael Nadal ESP 6-4, 6-4, 7-5
31 Yoshihito Nishioka JPN vs. Q Dalibor Svroina CZE 6-3, 6-4, 6-2
18 Karen Khachanov vs. WC Jason Kubler AUS 6-4, 5-7, 6-4, 6-2
16 Frances Tiafoe USA vs. Q Junchan Shang CHN 6-4, 6-4, 6-1

10 Hubert Hurkacz POL vs. Lorenzo Sonego ITA 3-6, 7-6(3), 2-6, 6-3, 6-3
20 Denis Shapovalov CAN vs. Taro Daniel JPN 6-3, 7-6(3), 7-5
29 Sebastian Korda USA vs. Q Yosuke Watanuki JPN 6-2, 7-5, 6-4
7 Daniil Medvedev vs. WC John Millman AUS 7-5, 6-2, 6-2
==
3 Stefanos Tsitsipas GRE vs. WC Rinky Hijikata AUS 6-3, 6-0, 6-2
Tallon Griekspoor NED vs. 32 Botic van de Zandschulp NED 4-6, 4-6, 4-6
Marton Fucsovics HUN vs. Lloyd Harris RSA 6-2, 6-3, 5-7, 6-4
19 Jannik Sinner ITA vs. Tomas Martin Etcheverry ARG 6-3, 6-2, 6-2

11 Cameron Norrie GBR vs. Constant Lestienne FRA 6-3, 3-6, 7-6(2), 6-3
Jiri Lehecka CZE vs. WC Christopher Eubanks USA 6-4, 6-4, 3-6, 6-3
28 Francisco Cerundolo ARG vs. Corentin Moutet FRA 3-6, 6-4, 6-2, 7-5
6 Felix Auger-Aliassime CAN vs. Alex Molcan SVK 3-6, 3-6, 6-3, 6-2, 6-2
====
5 Andrey Rublev vs. Emil Ruusuvuori FIN 6-2, 6-4, 6-7(2), 6-3
25 Daniel Evans GBR vs. Jeremy Chardy FRA 6-4, 6-4, 6-1
Ugo Humbert FRA vs. LL Denis Kudla USA 6-2, 6-7(6), 6-2, 6-4
9 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. Maxime Cressy USA 7-5, 6-4, 6-4

Benjamin Bonzi FRA vs. 14 Roberto Carreno Busta ESP 4-6, 4-6, 7-6(5), 6-1, 7-6(10)
22 Alex de Minaur AUS vs. Adrian Mannarino FRA 7-6(3), 4-6, 6-4, 6-1
27 Grigor Dimitrov BUL vs. Laslo Djere SRB 6-3, 6-2, 6-0
4 Novak Djokovic SRB vs. Q Enzo Couacaud FRA 6-1, 6-7(5), 6-2, 6-0
==
WC Alexei Popyrin AUS vs. 8 Taylor Fritz USA 6-7(4), 7-6(2), 6-4, 6-7(6), 6-2
Ben Shelton USA vs. Q Nicolas Jarry CHI 7-6(3), 7-6(3), 7-5
Jeffrey John Wolf USA vs. 23 Diego Schwartzman ARG 6-1, 6-4, 6-4
LL Michael Mmoh USA vs. 12 Alexander Zverev GER 6-7(1), 6-4, 6-3, 6-2

Andy Murray GBR vs. Thanasi Kokkinakis AUS 4-6, 6-7(7), 7-6(5), 6-3, 7-5
24 Roberto Bautista Agut ESP vs. Q Brandon Holt USA 4-6, 2-6, 6-3, 6-3, 6-2
Tommy Paul USA vs. 30 Davidovich Fokinia ESP 6-2, 2-6, 6-7(4), 6-3, 6-4
Jenson Brooksby USA vs. 2 Casper Ruud NOR 6-3, 7-5, 6-7(4), 6-2

R128
1 Rafael Nadal ESP vs. Jack Draper GBR 7-5, 2-6, 6-4, 6-1
Mackenzie McDonald USA vs. Brandon Nakashima USA 7-6(5), 7-6(1), 1-6, 6-7(10), 6-4
Q Dalibor Svroina CZE vs. Jaume Munar ESP 6-3, 6-2, 6-2
31 Yoshihito Nishioka JPN vs. Mikael Ymer SWE 6-4, 6-2, 7-5

18 Karen Khachanov vs. Botec Zapata Miralles ESP 7-6(3), 6-2, 6-0
WC Jason Kubler AUS vs. Sebastian Baez ARG 6-4, 6-4, 6-4
Q Junchan Shang CHN vs. Oscar Otte GER 6-2, 6-4, 6-7(2), 7-5
16 Frances Tiafoe USA vs. Daniel Altmaier GER 6-3, 6-3, 6-7(5), 7-6(6)

10 Hubert Hurkacz POL vs. Pedro Martinez ESP 7-6(1), 6-2, 6-2
Lorenzo Sonego ITA vs. Nuno Borges POR 7-6(4), 6-3, 6-7(6), 6-1
Taro Daniel JPN vs. Q Ernesto Escobedo MEX 7-5, 6-2, 3-6, 6-3
20 Denis Shapovalov CAN vs. Dusan Lajovic SRB 6-4, 4-6, 6-4, 6-1

29 Sebastian Korda USA vs. Christian Garin CHI 6-4, 1-6, 6-3, 6-2
Q Yosuke Watanuki JPN vs. Arthur Rinderknech FRA 6-3, 6-3, 6-2
WC John Millman AUS vs. Marc-Andrea Huesler SUI 6-7(8), 7-5, 6-7(2), 6-2, 6-3
7 Daniil Medvedev vs. Marcos Giron USA 6-0, 6-1, 6-2
==
3 Stefanos Tsitsipas GRE vs. Quentin Halys FRA 6-3, 6-4, 7-6(6)
WC Rinky Hijikata AUS vs. Q Yannick Hanfmann GER 4-6, 4-6, 6-3, 7-6(5), 6-3
Tallon Griekspoor NED vs. LL Pavel Kotov 6-3, 7-6(3), 6-3
32 Botic van de Zandschulp NED vs. Ilya Ivashka 6-3, 3-6, 7-5, 6-3

Lloyd Harris RSA vs. 17 Lorenzo Musetti ITA 6-4, 6-1, 6-7(0), 2-6, 6-7(4)
Marton Fucsovics HUN vs. Federico Coria ARG 4-6, 7-5, 2-6, 7-6(6), 6-2
Tomas Martin Etcheverry ARG vs. Gregoire Barrere FRA 3-6, 6-3, 6-4, 6-4
19 Jannik Sinner ITA vs. Kyle Edmund GBR 6-4, 6-0, 6-2

11 Cameron Norrie GBR vs. WC Luca Van Assche FRA 7-6(3), 6-0, 6-3
Constant Lestienne FRA vs. Thiago Monteiro BRA 6-3, 6-7(1), 6-3, 4-6, 6-4
WC Christopher Eubanks USA vs. Soonwoo Kwon KOR 6-3, 6-7(1), 6-3, 4-6, 6-4
Jiri Lehecka CZE vs. 21 Brona Coric CRO 6-3, 6-3, 6-3

28 Francisco Cerundolo ARG vs. Guido Pella ARG 6-4, 6-4, 6-3
Corentin Moutet FRA vs. WC Yibing Wu CHN 6-4, 5-7, 6-2, 4-6, 7-5
Alex Molcan SVK vs. Stan Wawrinka SUI 6-7(3), 6-3, 1-6, 7-6(2), 6-4
6 Felix Auger-Aliassime CAN vs. Vasek Pospisil CAN 1-6, 7-6(4), 7-6(3), 6-3
====
5 Andrey Rublev vs. WC Dominic Thiem AUT 6-3, 6-4, 6-2
Emil Ruusuvuori FIN vs. Q Max Purcell AUS 4-6, 6-3, 6-4, 7-6(11)
Jeremy Chardy FRA vs. Daniel Elahi Galan COL 1-6, 7-5, 6-1, 6-4
25 Daniel Evans GBR vs. Facunndo Bagnis ARG 6-4, 4-6, 6-4, 6-4

LL Denis Kudla USA vs. Roman Safiullin 3-6, 7-5, 7-6(6), 6-3
Ugo Humbert FRA vs. Richard Gasquet FRA 6-3, 6-4, 6-3
Maxime Cressy USA vs. Albert Ramos-Vinolas ESP 7-6(2), 7-5, 3-6, 6-3
9 Holger Vitus Nødskov Rune DEN vs. Filip Krajinovic SRB 6-2, 6-3, 6-4

14 Roberto Carreno Busta ESP vs. Pedro Cachin ARG 7-6(4), 6-1, 7-6(3)
Benjamin Bonzi FRA vs. Q Mattia Bellucci ITA 4-6, 6-3, 7-6(5), 6-4
Adrian Mannarino FRA vs. John Isner USA 6-7(7), 7-6(8), 6-2, 6-2
22 Alex de Minaur AUS vs. Q Yu Hsiou Hsu TPE 6-2, 6-2, 6-2

27 Grigor Dimitrov BUL vs. Aslan Karatsev 7-6(3), 7-5, 6-2
Laslo Djere SRB vs. Q Zizou Bergs BEL 6-4, 1-6, 6-4, 6-1
Q Enzo Couacaud FRA vs. Hugo Dellien BOL 6-4, 7-5, 6-4
4 Novak Djokovic SRB vs. Roberto Carballes Baena ESP 6-3, 6-4, 6-0
==
8 Taylor Fritz USA vs. Nikoloz Basilashvili GEO 6-4, 6-2, 4-6, 7-5
WC Alexei Popyrin AUS vs. Chun-Hsin Tseng TPE 4-6, 7-6(5), 6-7(5), 7-6(4), 6-1
Ben Shelton USA vs. Zhizhen Zhang CHN 4-6, 6-3, 6-2, 2-6, 7-6(4)
Q Nicolas Jarry CHI vs. 26 Miomir Kecmanovic SRB 6-4, 6-4, 7-6(3)

23 Diego Schwartzman ARG vs. Q Oleksii Krutykh UKR 6-4, 6-7(6), 6-3, 7-6(5)
Jeffrey John Wolf USA vs. Jordan Thompson AUS 6-3, 3-6, 6-4, 7-5
LL Michael Mmoh USA vs. Q Laurent Lokali FRA 4-6, 2-6, 7-6(7), 6-4, 6-2
12 Alexander Zverev GER vs. LL Juan Pablo Varillas PER 4-6, 6-1, 5-7, 7-6(3), 6-4

Andy Murray GBR vs. 13 Matteo Berrettini ITA 6-3, 6-3, 4-6, 6-7(7), 7-6(8)
Thanasi Kokkinakis AUS vs. Fabio Fognini ITA 6-1, 6-2, 6-2
Q Brandon Holt USA vs. Q Aleksandar Vukic AUS 6-4, 1-6, 6-3, 3-6, 6-3
24 Roberto Bautista Agut ESP vs. Joao Sousa POR 6-3, 6-2, 6-2

30 Davidovich Fokinia ESP vs. Alexander Bublik KAZ 6-0, 6-7(3), 3-6, 6-4, 6-4
Tommy Paul USA vs. Q Jan-Lennard Struff GER 6-1, 7-6(6), 6-2
Jenson Brooksby USA vs. Christopher O’Connell AUS 3-6, 6-2, 6-3, 6-2
2 Casper Ruud NOR vs. Tomas Machao CZE 6-3, 7-6(6), 6-7(3), 6-3


Women’s singles

1/8-finale
22 Elena Rybakina KAZ vs. 1 Iga Swiatek POL 6-4, 6-4
17 Jelena Ostapenko LAT vs. 7 Cori Gauff USA 7-5, 6-3
3 Jessica Pegula USA vs. 20 Barbora Krejcikova CZE 7-5, 6-2
24 Victoria Azarenka vs. Lin Zhu CHN

23 Shuai Zhang CHN vs. 30 Karolina Pliskova CZE
4 Caroline Garcia FRA vs. Magda Linette POL
5 Aryna Sabalenka vs. 12 Belinda Bencic SUI
Donna Vekic CRO vs. Linda Fruhvirtova CZE

R32
1 Iga Swiatek POL vs. Q Cristina Bucsa 6-0, 6-1
22 Elena Rybakina KAZ vs. 13 Danielle Collins USA 6-2, 5-7, 6-2
17 Jelena Ostapenko LAT vs. Kateryna Baindl UKR 6-3, 6-0
7 Cori Gauff USA vs. Bernarda Pera USA 6-3, 6-2

3 Jessica Pegula USA vs. Marta Kostyuk UKR 6-0, 6-2
20 Barbora Krejcikova CZE vs. Anhelina Kalinina UKR 6-2, 6-3
24 Victoria Azarenka vs. 10 Madison Keys USA 1-6, 6-2, 6-1
Lin Zhu CHN vs. 6 Maria Sakkari GRE 7-6(3), 1-6, 6-4
==
30 Karolina Pliskova CZE vs. Varvara Gracheva 6-4, 6-2
23 Shuai Zhang CHN vs. Q Katie Volynets USA 6-2, 6-2
Magda Linette POL vs. 19 Ekaterina Alexandrova 6-3, 6-4
4 Caroline Garcia FRA vs. Laura Siegemund GER 1-6, 6-3, 6-3

5 Aryna Sabalenka vs. 26 Elise Mertens BEL 6-2, 6-3
12 Belinda Bencic SUI vs. Camila Giorgi ITA 6-2, 7-5
Donna Vekic CRO vs. Nuria Parrizas Diaz ESP 6-2, 6-2
Linda Fruhvirtova CZE vs. Marketa Vondrousova CZE 7-5, 6-2, 6-3

R64
1 Iga Swiatek POL vs. Maria Camila Osorio Sorrano 6-2, 6-3
Q Cristina Bucsa vs. Bianca Andreescu 2-6, 7-6(7), 6-4
22 Elena Rybakina KAZ vs. Kaja Juvan SLO 6-2, 6-1
13 Danielle Collins USA vs. Kaja Juvan SLO 6-7(1), 6-2, 7-6(6)

Kateryna Baindl UKR vs. Caty McNally USA 6-1, 7-6(4)
17 Jelena Ostapenko LAT vs. Anna Bondar HUN 7-6(5), 5-7, 6-0
Bernarda Pera USA vs. 29 Qinwen Zheng CHN 6-4, 6-4
7 Cori Gauff USA vs. Emma Raducanu GBR 6-3, 7-6(4)
==
3 Jessica Pegula USA vs. Aliaksandra Sasnovich 6-2, 7-6(5)
Marta Kostyuk UKR vs. WC Olivia Gadecki AUS 6-1, 6-1
20 Barbora Krejcikova CZE vs. Q Clara Burel FRA 6-4, 6-1
Anhelina Kalinina UKR vs. 15 Petra Kvitova CZE 7-5, 6-4

10 Madison Keys USA vs. Nadia Podoroska ARG 6-3, 6-2
24 Victoria Azarenka vs. Nadia Podoroska ARG 6-1, 6-0
Lin Zhu CHN vs. 32 Jil Teichmann SUI 6-2, 6-2
6 Maria Sakkari GRE vs. Q Diana Shnaider 3-6, 7-5, 6-3
====
Varvara Gracheva vs. Q Lucrezia Stefanini ITA 6-3, 6-1
30 Karolina Pliskova CZE vs. Yulia Putintseva KAZ 6-0, 7-5
23 Shuai Zhang CHN vs. Petrea Martic CRO 6-3, 6-3
Q Katie Volynets USA vs. 9 Veronika Kudermetova 6-4, 2-6, 6-2

Magda Linette POL vs. 16 Anett Kontaveit EST 3-6, 6-3, 6-4
19 Ekaterina Alexandrova vs. WC Taylor Townsend USA 1-6, 6-2, 6-3
Laura Siegemund GER vs. 27 Irina-Camelia Begu ROU 5-7, 7-5, 6-3
4 Caroline Garcia FRA vs. Leylah Annie Fernandez CAN 7-6(5), 7-5
==
5 Aryna Sabalenka vs. Shelby Rogers USA 6-3, 6-1
26 Elise Mertens BEL vs. Lauren Davis USA 6-4, 6-3
Camila Giorgi ITA vs. Q Anna Karolina Schmiedlova SVK 6-4, 6-3
12 Belinda Bencic SUI vs. Claire Liu USA 7-6(3), 6-3

Nuria Parrizas Diaz ESP vs. Anastasia Potapova 6-3, 6-2
Donna Vekic CRO vs. 18 Ludmilla Samsonova 6-3, 6-0
Linda Fruhvirtova CZE vs. Kimberly Birrel AUS 6-3, 6-2
Marketa Vondrousova CZE vs. 2 Ons Jabeur TUN 6-1, 5-7, 6-1

R128
1 Iga Swiatek POL vs. Jule Niemeier GER 6-4, 7-5
Maria Camila Osorio Sorrano COL vs. Panna Udvardy HUN 6-4, 6-1
Q Cristina Bucsa ESP vs. Q Eva Lys GER 2-6, 6-0, 6-2
Bianca Andreescu CAN vs. 25 Marie Bouzkova CZE 6-2, 6-4

22 Elena Rybakina KAZ vs. Elisabetta Coccaretto ITA 7-5, 6-3
Kaja Juvan SLO vs. Q Selena Janicijevic FRA 7-5, 6-1
Karolina Muchova CZE vs. Q Lesia Tsurenko UKR 6-2, 6-1
13 Danielle Collins USA vs. Anna Kalinskaya 7-5, 5-7, 6-4

Caty McNally USA vs. LL Laura Pigossi BRA 7-5, 6-1
Kateryna Baindl UKR vs. Kamilla Rakhimova 7-5, 6-7(8), 6-1
Anna Bondar HUN vs. Ana Bogdan ROU 6-2, 2-6, 6-3
17 Jelena Ostapenko LAT vs. Dayana Yastremska UKR 6-4, 6-2

29 Qinwen Zheng CHN vs. Dalma Galfi HUN 6-0, 6-2
Bernarda Pera USA vs. WC Moyuka Uchijima JPN 2-6, 6-3, 6-1
Emma Raducanu GBR vs. Tamara Korpatsch GER 6-3, 6-2
7 Cori Gauff USA vs. Katerina Siniakova CZE 6-1, 6-4
==
3 Jessica Pegula USA vs. Jaqueline Cristian ROU 6-0, 6-1
Aliaksandra Sasnovich vs. Brenda Fruhvirtova CZE 7-5, 6-2
WC Olivia Gadecki AUS vs. Q Polina Kudermetova 7-5, 6-1
Marta Kostyuk UKR vs. 28 Amanda Anisimova USA 6-3, 6-4

20 Barbora Krejcikova CZE vs. Q Sara Bejlek CZE 6-3, 6-1
Q Clara Burel FRA vs. WC Talia Gibson AUS 6-3, 6-4
Anhelina Kalinina UKR vs. Q CoCo Vandeweghe USA 6-3, 6-1
15 Petra Kvitova CZE vs. Alison Van Uytvanck BEL 7-6(3), 6-2

10 Madison Keys USA vs. Anna Blinkova 6-4, 3-6, 6-2
Xin Yu Wang CHN vs. WC Storm Hunter AUS 7-6(2), 6-4
Nadia Podoroska ARG vs. LL Leolia Jeanjean FRA 6-0, 6-3
24 Victoria Azarenka vs. Sofia Kenin USA 6-4, 7-6(3)

32 Jil Teichmann SUI vs. Harriet Dart GBR 7-5, 6-1
Lin Zhu CHN vs. Rebecca Marino CAN 6-2, 6-4
Q Diana Shnaider vs. Kristina Kucova SVK 7-6(6), 7-5
6 Maria Sakkari GRE vs. Yue Yuan CHN 6-1, 6-4
====
8 Daria Kasatkina vs. Varvara Gracheva
Q Lucrezia Stefanini ITA vs. Tatjana Maria GER 3-6-7-5, 6-4
Yulia Putintseva KAZ vs. Sorana Cirstea ROU 2-6, 6-4, 6-3
30 Karolina Pliskova CZE vs. Xiyu Wang CHN 6-1, 6-3

23 Shuai Zhang CHN vs. Patricia Maria Tig ROU
Petrea Martic CRO vs. Viktorija Golubic SUI 6-3, 6-4
Q Katie Volynets USA vs. Evgeniya Rodina 6-3, 6-2
9 Veronika Kudermetova vs. Maryna Zanevska BEL 6-2, 7-6(4)

16 Anett Kontaveit EST vs. Julia Grabher AUT 6-2, 6-3
Magda Linette POL vs. Mayar Sherif EGY 7-5, 6-1
WC Taylor Townsend USA vs. WC Diane Parry FRA 6-1, 6-1
19 Ekaterina Alexandrova vs. Ysaline Bonaventure BEL 6-2, 6-1

27 Irina-Camelia Begu ROU vs. LL Elizabeth Mandlik USA 3-6, 7-6(1), 6-1
Laura Siegemund GER vs. Lucia Bronzetti ITA 2-6, 6-4, 6-3
Leylah Annie Fernandez CAN vs. Alizé Cornet FRA 7-5, 6-2
4 Caroline Garcia FRA vs. Q Katherine Sebov CAN 6-3, 6-0
==
5 Aryna Sabalenka vs. Tereza Martincova CZE 6-1, 6-4
Shelby Rogers USA vs. Q Arianne Hartono NED 6-4, 6-3
Lauren Davis USA vs. Danka Kovinic MNE 1-6, 7-5, 6-1
26 Elise Mertens BEL vs. Garbiñe Muguruza ESP 3-6, 7-6(3), 6-1

Q Anna Karolina Schmiedlova SVK vs. 21 Martina Trevisan ITA 6-3, 6-2
Camila Giorgi ITA vs. Anastasia Pavlyuchenkova 6-0, 6-1
Claire Liu USA vs. Madison Brengle USA 4-2 0-15 susp
12 Belinda Bencic SUI vs. Viktoriya Tomova BUL 6-1, 6-2

14 Beatriz Haddad Maia BRA vs. Nuria Parrizas Diaz ESP
Anastasia Potapova vs. Sloane Stephens USA 7-6(2), 6-4
Donna Vekic CRO vs. Q Oksana Selekmeteva 6-2, 2-6, 6-2, 2-6, 7-6(7)
18 Ludmilla Samsonova vs. Jasmine Paolini ITA 6-2, 6-4

Kimberly Birrel AUS vs. 31 Kaia Kanepi EST 3-6, 7-6(4), 6-1
Linda Fruhvirtova CZE vs. WC Jaimee Fourlis AUS 6-0, 6-4
Marketa Vondrousova CZE vs. Alison Riske USA 5-7, 6-1, 6-4
2 Ons Jabeur TUN vs. Tamara Zidansek SLO 7-6(8), 4-6, 6-1


ATP Challenger (uge 3)

Livestream: www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv

Place Country Category Surface
Tenerifte Spain Challenger 100 Hard
Piracicaba Brazil Challenger 75 Clay
Bangkok Thailand Challenger 50 Hard

 


WTA Challenger (Uge) 

Næste turnering uge 5


ITF World Tennis Tour

Livestream: http://live.itftennis.com/en/live-streams/
Livescore: http://live.itftennis.com/en/live-scores/


ITF Men (uge 3)

Place Country Category Surface
Doha Qatar M25  Hard
Manacor Spain M25 – Livestream  Hard
Sheffield Great Britain M25 – Livestream Hard
Antalya Türkiye M15 – Livestream  Clay
Bressuire France M15 Hard
Ithaca, NY USA M15 Hard
Jakarta Indonesia M15  Hard
Monastir Tunisia M15  Hard
Vilnius Lithuania M15 Hard

 

M25 Manacor 

R32: (Q) (773) Christian Sigsgaard (DEN) vs. [8] (393) Sebastian Fanselow (GER) 3-6, 5-7

Qfi
[1] (773) Christian Sigsgaard (DEN) vs. Yaroslav Demin 6-3, 6-1
Kane Bonsach Ganley (DEN/ESP) vs. [2] Svyatoslav Gulin 6-7(3), 3-6

Q16
[1] (773) Christian Sigsgaard (DEN) vs. Wyatt DeMulling (USA) 6-1, 6-0
Yaroslav Demin vs. [13] Max Wiskandt (GER) 6-3, 4-6, [10-7]
[2] Svyatoslav Gulin vs. Grigory Kuklin 6-3, 6-1
Kane Bonsach Ganley (DEN) vs. [11] Aaron Cohen (ISR) 7-5, 6-2

Q32
[1] (773) Christian Sigsgaard (DEN) vs. Benjamin Kreynes (USA) 6-0, 6-0
Wyatt DeMulling (USA) vs. (WC) Zaid Shelbaya (JOR) 3-0 Ret’d
Yaroslav Demin vs. Adi Dagan (ISR) 6-1, 6-2
[13] Max Wiskandt (GER) vs. Dani Lopez (ESP) 6-3, 6-2

[2] Svyatoslav Gulin vs. Tim Loosen (GER) 6-1, 6-3
Grigory Kuklin vs. Ivan Lopez (ESP) 6-4, 6-0
Kane Bonsach Ganley (DEN) vs. Vishal Gautam (IND) 6-0, 6-1
[11] Aaron Cohen (ISR) vs. Kiyan Santino Kasemi (GER) 6-2, 6-4

Doubles

Semifinale: Sigsgaard/Fanselow vs. Eliakim Coulibaly (CIV)/Felix Gill (GBR) 3-6, 0-6
Kvartfinale: Sigsgaard/Fanselow vs. (1) Courtney John Lock/Benjamin Lock (ZIM) 4-6, 7-5, [10-5]
1/8-finale: Christian Sigsgaard (DEN)/Sebastian Fanselow (GER) vs. Oscar Jose Gutierrez (BRA)/Alexey Vatutin 7-6(5), 4-6, [10-4]


ITF Women (uge 3)

Place Country Category Surface
Vero Beach, FL USA W60 – Livestream  Clay
Bhopal India W40 – Livestream  Hard
Monastir Tunisia W40  Hard
Tallinn Estonia W40 – Livestream Hard
Boca Raton, FL USA W25  Clay
Buenos Aires Argentina W25 – Livestream  Clay
Petit-Bourg (Guadeloupe) Guadeloupe W25 – Livestream  Hard
Antalya Türkiye W15 – Livestream  Clay

 

W25 Petit-Bourg (Guadeloupe)
Tidsforskel: cet +5 timer

R32: [4] (526) Johanne Christine Svendsen (DEN) vs. (929) Sarah Iliev (FRA) 6-1, 4-6, 4-6

Doubles

Finale: Svendsen/Ngounoue vs. (1) Fanny Ostlund (SWE)/Jenny Duerset (SUI) 4-6, 3-6
Semifinale: Svendsen/Ngounoue vs. (2) Katarina Kozarov (SRB)/Anna Ulyashchenko (USA) 7-5, 6-3
Kvartfinale: Svendsen/Ngounoue vs. (3) Cadence Brace/Bianca Jol Fernandez (CAN) 6-4, 6-1
1/8-finale: Johanne Christine Svendsen (DEN)/Clervie Ngounoue (USA) vs. Caya Cagan (GUD)/Nina Bernier (FRA) 6-0, 6-0

<< tilbage


ITF Junior (uge 3-4)

Bemærk: Nye betegnelser for kategorier (JGS, J300, J200, J60, J30)

JGS Australian Open, Traralgon (AUS) – Harcourt

Girls singles

R32
(Q) (100) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (44) Theadora Rabman (USA)
[9] (17) Alina Korneeva vs. (40) Carolina Kuhl (GER)

R64
(Q) (100) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [6] (14) Mayu Crossley (JPN) 6-1, 6-2
(44) Theadora Rabman (USA) vs. (51) Malwina Rowinska (POL) 2-6, 6-4, 7-5
(40) Carolina Kuhl (GER) vs. (Q) (88) Francesca Pace (ITA) 6-4, 6-3
[9] (17) Alina Korneeva vs. (WC) (113) Anja Nayar (AUS) 6-0, 6-0

Qfi: (100) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [4] (85) Yichen Zhao (CHN) 6-0, 6-2

Q16
[4] (85) Yichen Zhao (CHN) vs. (385) Bridget Mihulka (AUS) 6-3, 3-6, 6-2
(100) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (341) Sarah Rokusek (AUS) 6-1, 6-3


J300 Traralgon (AUS) – Harcourt

Girls singles

1/8-finale: (Q) (92) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [12] (25) Ranah Akua Stoiber (GBR) 2-6, 1-6

R32
[12] (25) Ranah Akua Stoiber (GBR) vs. (40) Ariana Anazagasty-Pursoo (USA) 6-3, 7-5
(Q) (92) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (Q) (201) Ekaterina Ivanova 6-0, 6-0

R64
(Q) (92) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (61) Naomi Xu (CAN) 6-2, 7-6(5)
(Q) (201) Ekaterina Ivanova vs. [6] (14) Nina Vargova (SVK) 6-4, 4-6, 6-2

Qfi: [3] (92) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. [11] Martina Marica (USA) 6-0, 6-2
Q16: [3] (92) Rebecca Munk Mortensen (DEN) vs. (1347) Tahlia Kokkinis (AUS) 6-2, 7-5

Girls doubles

R32: Rebecca Munk Mortensen (DEN)/Yichen Zhao (CHN) vs. Mara Gae (ROU)/Lily Taylor (AUS) 2-6, 5-7


J200 Hammamet (TUN) – Grus

Girls singles

Qfi: [2] (352) Vilma Krebs Hyllested (DEN) vs. [5] (392) Daphnee Mpetshi Perricard (FRA) 6-3, 6-7(6), [5-10]

Q16
[2] (352) Vilma Krebs Hyllested (DEN) vs. (3128) Safia Allani (TUN) 6-1, 6-1
[5] (392) Daphnee Mpetshi Perricard (FRA) vs. (2661) Fayrouz Ben Hassine (TUN) 6-1, 6-1

Girls doubles

Kvartfinale: Hyllested/Raath vs. (3) Anastasia Bozova (MDA)/Anna Bulatova 5-7, 6-4, [2-10]
1/8-finale: Vilma Krebs Hyllested (DEN)/Marelie Raath (GER) vs. Eleejah Inisan/Daphnee Mpetshi Perricard (FRA) 6-4, 6-3


J100 Antalya – Grus

Girls singles

Semifinale: [2] (327) Sara Børkop (DEN) vs. [8] (447) Rada Zolotareva (447) 6-4, 2-6, 1-6

Kvartfinale
[8] (447) Rada Zolotareva (447) vs. [3] (355) Jana Stojanova (MKD) 6-4, 3-6, 6-2
[2] (327) Sara Børkop (DEN) vs. (1124) Riko Kikawada (JPN) 6-2, 3-6, 6-4

1/8-finale
(1124) Riko Kikawada (JPN) vs. [7] (435) Zeynep Ilker (TUR) 6-1, 6-2
[2] (327) Sara Børkop (DEN) vs. [14] (619) Eva Marie Desvignes (FRA) 6-2, 6-1

R32
[14] (619) Eva Marie Desvignes (FRA) vs. (952) Deniz Turan (TUR) 6-2, 1-6, 7-6(6)
[2] (327) Sara Børkop (DEN) vs. (1312) Aleksandra Mateva (BUL) 6-1, 6-7(2), 6-2

R64
(1312) Aleksandra Mateva (BUL) vs. Aleyna Soyalp (TUR) 6-2, 5-7, 0-6
[2] (327) Sara Børkop (DEN) – bye

Girls doubles

Kvartfianale: Børkop/Lerminiaux vs. (2) Rada Zolotareva/Maria Golovina 2-6, 3-6
1/8-finale: Sara Børkop (DEN)/Pauline Lerminiaux (BEL) vs. Zhansaya Bakytzhan (KAZ)/Anastasia Melnikova 6-1, 6-0


J100 Glasgow

Girls singles

Finale: [6] (281) Sarafina Olivia Hansen (DEN) vs. (601) Mika Stojsavljevic (GBR)

Semifinale
(601) Mika Stojsavljevic (GBR) vs. [4] (269) Nela Jandova (CZE) 6-3, 6-2
[6] (281) Sarafina Olivia Hansen (DEN) vs. [3] (246) Sarah Melany Fajmonova (CZE) 2-6, 7-6(9), 7-6(4)

Kvartfinale
[3] (246) Sarah Melany Fajmonova (CZE) vs. (332) Jeline Vandromme (BEL) 6-3, 6-3
[6] (281) Sarafina Olivia Hansen (DEN) vs. [2] (240) Loes Ebeling Koning (NED) 6-3, 4-6, 6-4

1/8-finale
(584) Mille Mørk (DEN) vs. [4] (269) Nela Jandova (CZE) 2-6, 4-6
==
[6] (281) Sara Olivia Hansen (DEN) vs. (522) Abby Kelliher (GBR) 6-2, 6-1
[2] (240) Loes Ebeling Koning (NED) vs. (400) Erin Pearce (GBR) 6-4, 4-6, 6-0

R32
[4] (269) Nela Jandova (CZE) vs. (Q) (1454) Isabella Walker (GBR) 6-1, 2-6, 6-3
(584) Mille Mørk (DEN) vs. (WC) 1225) Amalia Widdowson (GBR) 6-1, 6-2
==
[6] (281) Sarafina Olivia Hansen (DEN) vs. (WC) Sarah Copley (GBR) 6-2, 6-1
(522) Abby Kelliher (GBR) vs. (676) Maria Ustic (GBR) 6-2, 6-0

Girls doubles

Kvartfinale: Mørk/Hansen vs. (2) Erin Pearce/Hannah Read (GBR) 2-6, 5-7
1/8-finale: Mille Mørk/Sara Olivia Hansen (DEN) vs. Amalia Widdowson/Molly Robinson (GBR) 6-1, 4-6, [10-8]


J60 San Jose (CRC) – Hardcourt

Boys singles

Finale: [7] (251) Cornelius Alexander Shalmi (DEN) vs. (572) Michael Kouame (FRA) 6-4, 6-2

Semifinale
[7] (251) Cornelius Alexander Shalmi (DEN) vs. [6] (232) Jacob Olar (USA) 6-7(6), 6-3, 6-2
(572) Michael Kouame (FRA) vs. (403) Tom Noltorp (SWE) 6-3, 7-6(3)

Kvartfinale
[7] (251) Cornelius Alexander Shalmi (DEN) vs. [1] (168) Kyvan Rietkerk (NED) 3-6, 6-2, 6-2
[6] (232) Jacob Olar (USA) vs. [4] (207) Cesar Cruz (eSA) 7-5, 1-6, 6-3

1/8-finale
[1] (168) Kyvan Rietkerk (NED) vs. (Q) (736) Oswaldo Alejandro Reyes Tirado (MEX) 6-3, 6-4
[7] (251) Cornelius Alexander Shalmi (DEN) vs. (334) Connor Church (CAN) 2-6, 6-4, 6-3

R32
(334) Connor Church (CAN) vs. (538) Shrikeshav Murugesan (USA) 6-3, 6-0
[7] (251) Cornelius Alexander Shalmi (DEN) vs. (727) Elias Sumann (AUT) 6-1, 6-2

Boys doubles

1/8-finale: Cornelius Alexander Shalmi (DEN)/Tom Noltorp (SWE) vs. Benjamin Willwerth/Aditya Vyas (USA) 6-4, 0-6, [8-10]

<< tilbage[


Livescore udvalgte ITF og Tennis Europe: tennis-ticker.biz/


Tennis Europe (Uge 3)

Cat 2, Narva (EST) – Acrylic

U14 Boys singles

Kvartfinale
[7] (180) Magnus Østergaard (DEN) vs.  [2] (83) Ugnius Remeikis (LTU) 1-6, 1-6

1/8-finale
[7] (180) Magnus Østergaard (DEN) vs. (245) Arafat Mustafa (KAZ) 6-1, 6-0
[2] (83) Ugnius Remeikis (LTU) vs. (287) Ralfs Upenieks (LAT)

R32
(300) Sebastian Kvist (DEN) vs. (455) Janis Liberts (LAT) 6-2, 4-6, 3-6
==
[7] (180) Magnus Østergaard (DEN) vs. (Q) (1047) Johann Juergen Hueners Hu (EST) 6-0, 6-0
(245) Arafat Mustafa (KAZ) vs. (Q) (929) Christofer Tull (EST) 7-5, 6-2

U14 Boys doubles

Kvartfinale: Østergaard/Krupa vs. (7) Konrad Punger (EST)/Eriks Valeinis (LAT) 5-7, 5-7
1/8-finale: Magnus Østergaard (DEN)/Oliver Krupa vs. (WC) Bert Martin/Silvester Teienov (EST) 6-2, 6-1


Cat 3, Stavanger (NOR) – Acrylic

U16 Boys singles

Semifinale: [6] (250) Mads Bruhn Aaby (DEN) vs. [2] (117) Jan Sadzik (POL) 1-6, 2-6

Kvartfinale
[6] (250) Mads Bruhn Aaby (DEN) vs. [3] (166) Paul Hjorteland (NOR) 7-5, 6-1
[2] (117) Jan Sadzik (POL) vs. [8] (290) Johan Oscar Lien (NOR) 6-1, 6-1

1/8-finale
(401) Christoffer Topp-Parving (DEN) vs. [4] (209) Maximillian Sartz-Lunde (NOR) 6-0, 2-6, 4-6

[6] (250) Mads Bruhn Aaby (DEN) vs. Tias Lagoni Odegaard (NOR) 6-3, 2-6, 6-2
[3] (166) Paul Hjorteland (NOR) vs. (776) Tymofil Karpaliuk (UKR) 6-4, 2-6, 6-3

R32
[4] (209) Maximillian Sartz-Lunde (NOR) vs. (WC) Scott Authen Johnsen (NOR) 6-3, 2-6, 7-5
(401) Christoffer Topp-Parving (DEN) vs. (Q) Kristian Sommernes (NOR) 6-2, 6-1

[6] (250) Mads Bruhn Aaby (DEN) vs. (Q) Herman Juul Christiansen (NOR) 6-0, 6-2
Tias Lagoni Odegaard (NOR) vs. (Q) Paolo Rogna (ITA) 6-4, 6-4
==
(446) Christoffer Emil Jessen (DEN) vs. Mikal Olsen (NOR) 2-6, 4-6

Q16: Noah Kristensen (DEN) vs. [10] (2496) Benjamin Herbert Kamps (NOR) 4-6, 5-7

U16 Boys singles

Kvartfinale: Jessen/Aaby vs. Francis Alexander Lendvay Thoresen/Tias Lagoni Odegaard (NOR) 6-3, 5-7, [8-10]
1/8-finale: (4) Christoffer Emil Jessen/Mads Bruhn Aaby (DEN) vs. Simone Carlomagno/Paolo Rogna (ITA) 6-3, 6-1

U16 Girls singles

Kvartfinale: [7] (580) Sofia Mortensen (DEN) vs. [1] (310) Elisabeth Braathen (NOR) 2-6, 6-4, 0-6

1/8-finale
[1] (310) Elisabeth Braathen (NOR) vs. (733) Arshia Vinod Joon (IND) 6-2, 6-0
[7] (580) Sofia Mortensen (DEN) vs. (781) Sofiia Kucherova (UKR) 6-2, 6-4

R32
[1] (310) Elisabeth Braathen (NOR) vs. (1364) Erie Blaker-Ronningen (NOR) 6-2, 6-0
(733) Arshia Vinod Joon (IND) vs. (Q) (2333) Celine Juuhl-Sivertsen (NOR) 6-4, 6-3
(781) Sofiia Kucherova (UKR) vs. (1413) Liv Sandve (NOR) 6-3, 6-2
[7] (580) Sofia Mortensen (DEN) vs. (1330) Andrea Eie Worren (NOR) 6-3, 6-3

(653) Amani Azarkan (DEN) vs. [6] (578) Iben Storkaas (NOR) 1-6, 1-6
==
(621) Milla Maluka Hoffmann (DEN) vs. (781) Gabriella Eie (NOR) 4-6, 3-6

U16 Girls doubles

Finale: Mortensen/Hoffmann vs. (3) Iben Storkaas/Kaia Celin Bostrom Jorgensen (DEN) 0-6, 6-4, [11-13]
Semifinale: Mortensen/Hoffmann vs. (2) Alina Kornieva/Sofiia Kucherova (UKR) 6-2, 7-5
Kvartfinale: Mortensen/Hoffmann vs. Gine Madeleine Aa. Pettersen/Andrea Eie Worren (NOR) 6-4, 6-1
1/8-finale: Sofia Mortensen/Milla Maluka Hoffmann (DEN) vs. Erika Abraham-Nilsen/Nora Syrtveit (NOR) 7-6(4), 6-3

<< tilbage


UTR turneringer 


Svenske turneringer (udvalgte) 

Livestream: https://www.sporteye.se/

Ranglister: https://svtf.tournamentsoftware.com/ranking/ranking.aspx?rid=324

<< tilbage


TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/ny-kanal-tv2-sport-x-viser-atp-og-wimbledon-eurosport-udvider-med-davis-cup/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“, m.fl.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch


Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Elitedivisionen (udvalgte)

TV-dækning: Sport Live

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage


Opvisningskampe 


Davis Cup 

Finals 2023 

Finalister 2022: Canada, Australien, Wildcards: Italien, Spanien, Vindere Qualifiers 2023


Qualifiers 2023 – 4-6. februar

(1) Kroatien vs. Østrig
Ungarn (vs. (2) Frankrig
Uzbekistan vs. (3) USA
(4) Tyskland vs. Schweiz
Columbien vs. (5) Storbritannien
Norge vs. (6) Serbien
Chile vs. (7) Kazakhstan
Korea vs. (8) Belgien
(9) Sverige vs. Bosnien/Herzegovina
Slovakiet vs. (10) Holland
Finland vs. (11) Argentina
Portugal vs. (12) Tjekkiet

Vindere spiller Finals 2023, Tabere spiller World Group I september 2023


World Group I og II Play-offs – 3-4/4-5. februar 2023

Livestream: https://video.daviscup.com/

World Group I Play-offs
(1) Japan vs. Polen
Grækenland vs. (2) Ecuador
Kina vs. (3) Brasilien
Danmark vs. (4) Indien (3-4. feb)
Thailand vs. (5) Rumænien
Letland vs. (6) Israel
(7) Peru vs. Irland
(8) Mexico vs. Taipei
(9) Ukraine vs. Libanon
(10) Tyrkiet vs. Slovenien
Lithauen vs. (11) Pakistan
(12) New Zealand vs. Bulgarien


Vindere: World Group I – september
Tabere: World Group II – september

World Group II Play-offs
Zimbabwe vs. (1) Uruguay
Georgien vs. (2) Bolivia
(3) Tunesien vs. Cypern
Luxembourg vs. (4) Sydafrika
(5) Barbados vs. Pacific Ocean
Monaco vs. (6) Dominikanske Republik
Venzuela vs. (7) Hong Kong 
Jordan vs. (8) El Salvador
Jamaica vs. (9) Estland
(10) Egypten vs. Paraguay
Elfenbenskysten vs. (11) Marokko
Vietnam vs. (12) Indonesien


Vindere World Group II – september
Tabere: World Group III

 

<< tilbage


Billie Jean King Cup

TV-dækning: https://video.billiejeankingcup.com/
Livescore: https://live.billiejeankingcup.com/en/tie-overview.php/ALL-LIVE


Qualifiers 2023 – 14-15. april

(1) Spanien vs. Mexico
Ukraine vs. (2) Tjekkiet (spillested besluttes)
Storbritannien vs. (3) Frankrig
(4) Canada vs. Belgien
(5) USA vs. Østrig
(6) Slovakiet vs. Italien
(7) Tyskland vs. Brasilien
(8) Kazakhstan vs. Polen
(9) Rumænien vs. Slovenien

Vinderne spiller 2023 Finals sammen med Schweiz og Australien
Taberne spiller Play-offs november 2023


Group I Europe/Africa – 10-15. April 2023 

Oprykker fra Group II Europe/Africa: Norge, Egypten
Fortsætter: Tyrkiet, Bulgarien, Danmark, Sverige
Nedrykkere fra Playoff 11-12. november: Holland, Kroatien, Ungarn, Letland, Serbien
Værtsland: Ikke fastsat.
2 puljer a 5-6 nationer. Puljevindere rykker op og spiller om 1-2. pladsen. 2’erne spiller om oprykning. 3-5 spiller om placeringer 


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet,  Danske Spil.)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.htm

<< tilbage

Forrige artikelHolger Runes suveræne vej mod verdenstoppen
Næste artikelDH: B93 holdt liv i slutspilsdrømmen
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.